Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']Dziękuję, że jesteście, bardzo wiele to dla nas znaczy. Dziękuję też, że wspieracie malutka finansowo.
My jutro i pojutrze kwestujemy na terenie King Cross Marcelin by wydobyć się z dołka finansowego i zdobyć finanse na leczenie wszystkich naszych podopiecznych, w tym na Balbinkę.
Jeśli ktoś z Poznaniaków oddanych sprawie będzie dysponował czasem, serdecznie zapraszamy do pomocy.
Strój to niebieskie dżinsy i czarna góra!!! Resztę proszę o trzymanie kciuków by jak najwięcej drobniaków zasiliło nasze skarbony!
fajna akcja :)

Posted

Ojej, dopiero przeczytalam o tej akcji... a w murowanej jestem juz...
Powodzenia! Nastepnym razem mam nadzieje wczesniej przeczytac. BTW, tak sobie pomyslalam, ze moze jak Goniu masz jakis plakat, to ja chetnie wywiesze w swoim sklepie przy Rynku Jezyckim w oknie. Co prawda branza nie psia, ale sporo ludzi sie kreci, sporo ludzi na pewno przeczyta, moze ktos wplaci cos, a jak nie, to moze sie zastanowi nad losem psiakow?

Posted

O... Balbinka pojedzie na dt :) uf... jak fajnie :) ale się cieszę... mogłabym skakać do sufitu z radości :)

Kwesta w King Crosie?? hm, może bym tam jutro wpadła jak mi się uda wyrobić... muszę mocno pomysleć jakby się wyrobić, nic nie obiecuję ale może...może...

majga, nie przejmuj się, moja poprzednia sunia też była, hm... pulpecikiem ;)

Posted

Czy dotarła moja wpłata za torbę z bazarku? Patrzyłam na pierwszy post i nie wiem po prostu czy kasa za bazarek nie została tam jeszcze wpisana , czy z moim przelewem było coś nie tak.
Buziaki dla BAlbuni na dobranoc. Kurcze może któraś z cioteczek będzie mogła nam pomóc w transporcie malej do Łodzi?

Posted

amica napisał(a):
(...) Kurcze może któraś z cioteczek będzie mogła nam pomóc w transporcie malej do Łodzi?

Pomocna byłaby zmiana tytułu na tę okoliczność.

Posted

Tytuł może faktycznie można troszkę zmodyfikować :) Ale to już musi chyba Gosia zmienić:) Dałam ogłoszenie na watkach dotyczących Transportu z prośbą o pomoc.

Posted

Już się tak nie boję, jestem coraz bardziej rezolutna (w sekrecie powiem Wam, że nawet te duże psy się mnie boją, wystarczy, że zaszczekam na nie, a one uciekają). Już teraz wiem co zrobić, żeby dostać dodatkową porcję jedzonka :) Ach ten urok osobisty... Najbardziej lubię być przytulana, chciałabym, żeby te chwile trwały wiecznie ( korzystając z okazji, kiedy ktoś otwiera moje drzwiczki od klatki, natychmiast wskakuje w jego objęcia, ja wiem co najlepsze haha, to znaczy hau hau)

No i zobaczcie, jaka się robię piękna :)

Posted

Sunia ma już przygotowane miejsce, które na nią czeka. Jesli tylko wet nie będzie miał żadnych zastrzeżeń to domek czeka i sunia może wyruszać od razu:)