Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Topi napisał(a):
Brawo Balbinko,
najpiękniejsza i najbogatsza dziewczynko na forum !!!

O nie , do najbogatszej to jej jeszcze daleko. Na operacje Budryska udalo sie zebrac ponad 3 tysiace.

Ale my tez powolutku zbierzemy tyle ile trzeba :) :) :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Czy nie mozna przedluzyc aukcji o przynajmniej TYDZIEN ? Znowu bym poofowala na watkach , moze by pomoglo ?

Tego to ja nie wiem. Ciegielki do sprzedania :):) dla Balbinki :):)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Czy nie mozna przedluzyc aukcji o przynajmniej TYDZIEN ? Znowu bym poofowala na watkach , moze by pomoglo ?

Nie ma takiej możliwości. Można tylko po prostu wystawić nową.

Posted

Szarotka napisał(a):
Tego to ja nie wiem. Ciegielki do sprzedania :):) dla Balbinki :):)

Ja rozesłałam dziś maila do wszystkich znajomych że jest ostatni dzien akcji cegiełkowej i mam nadzieje, że choć część kupi po jednej cegiełce.

Posted

amica napisał(a):
Ja rozesłałam dziś maila do wszystkich znajomych że jest ostatni dzien akcji cegiełkowej i mam nadzieje, że choć część kupi po jednej cegiełce.

'
Brawo amica :):) to jest jedyne wyjscie. Trzeba dzialac i wierzyc, ze bedzie dobrze :):):multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nie ma takiej możliwości. Można tylko po prostu wystawić nową.

To moze by wystawic nowa bo tyle cegielek jeszcze zostalo :(

Ciagle stoimy na 126 cegielkach. :(

Posted

Ekhmmmmmmmmm, dziś Majga przeprowadziła wizytę u potencjalnego dt, za co z całego serca dziękuję Jej i TZ'towi. :Rose::iloveyou:
Jeśli dt po maglowaniu Majgi nadal chce dać dom tymczasowy Balbince, to szybcikiem organizujmy transport :)

Posted

GoniaP napisał(a):
Ekhmmmmmmmmm, dziś Majga przeprowadziła wizytę u potencjalnego dt, za co z całego serca dziękuję Jej i TZ'towi. :Rose::iloveyou:
Jeśli dt po maglowaniu Majgi nadal chce dać dom tymczasowy Balbince, to szybcikiem organizujmy transport :)

Jak najbardziej nadal chcemy wraz z moim TZ-etem dac Balbince najlepszy jaki tylko potrafimy Dom Tymczasowy.
Malglowanie Majqi było bardzo przyjemne. Pozdrawiam ją jej TZ-ta oraz Remigiusza :)

Posted

[quote name='amica']Jak najbardziej nadal chcemy wraz z moim TZ-etem dac Balbince najlepszy jaki tylko potrafimy Dom Tymczasowy.
Malglowanie Majqi było bardzo przyjemne. Pozdrawiam ją jej TZ-ta oraz Remigiusza :)

Tłuściutkiego Remigiusza :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='Asior']oo to poznaliście grubaska remika :)

Posted

amica napisał(a):
Jak najbardziej nadal chcemy wraz z moim TZ-etem dac Balbince najlepszy jaki tylko potrafimy Dom Tymczasowy.

To Cudownie ze Balbinka jedzie do Ciebie.Bardzo sie ciesze :) :) :) :) :)

Posted

To jest katastrofa, że i tu zostałam wywołana do odpowiedzi ze szczuplaczkiem Remciem. :mad::evil_lol:
Było mi przeeemiło poznać Amica i Bliskiego Jej Człowieka, z którym (a propos jednego z tematów) mąż łączy się w bólu. :evil_lol:
A na poważnie, jestem na miejscu i służę pomocą, bez namolnego wtrącania się rzecz jasna.
Bardzo dziękuję również za chęć pomocy maliźnie. :loveu:

Posted

[quote name='amica']:) Mam nadzieje, że Balbinka tez bedzie zadowolona :)
A Remigiusz faktycznie dobrze wygląda ;) taki pączuś, ale nie grubasek ;)

No jesteś wytłumaczona, bo jak powiesz że Remek grubasek to Majqa wystawi ci odpowiednią opinie DT.
eeee to ja chyba już pójdę bo jak nam Majquś wpadnie to będę się miała z pyszna.