amica Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Owieczka napisał(a):Wiecie co... Ja jak mam chwile załamania i zwatpienia w to co robimy, to właśnie przeglądam sobie uratowane i szczęśliwe psiaki :) Aż serce rośnie i chcęci do działania wracają :D balbinko zdrowiej malutka !!! To jest bardzo ważne żeby mieć taki pozytywny punkt odniesienia!!! Wielkie dzięki agata51, że wstawiłaś fotki Skrytka! Od razu czuję więcej energii do działania!!! :) Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bedzie dobrze, Niunia jest pod wspaniala opieka :):loveu: Quote
GoniaP Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Błagam, wyślijcie maile z krótkim opisem Balbinki i jej aukcją cegiełkową! Tyle wejść, a licytujących tak mało :( Nie udźwigniemy tego ciężaru finansowego... Proszę... Każdy z nas ma tysiące adresatów w sojej poczcie. Podziałajcie! Quote
Helga&Ares Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A najlepiej wysyłajcie linka do aukcji razem z filmikiem Quote
Isadora7 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Potrzebuje oryginał tego zdjęcia: chcę zrobić w weekend symulację jak Balbinka będzie wyglądała jak zarośnie. Nie mogę sie dokopać do filmiku, a chcę dodac do aukcji. . Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Porozsylalam i nadal rozsylam Balbinki Allegro Cegielkowe. Moze zadziala . Quote
Isadora7 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Ingrid44']Porozsylalam i nadal rozsylam Balbinki Allegro Cegielkowe. Moze zadziala . Dziękuję bardzo. Uaktualniłam aukcje. Jutro dodam (uuupsss dzisiaj) filmik. W weekend chciałabym zrobić symulacje komputerowa jak Balbinka będzie wyglądać gdy zarośnie i wstawić na allegro. Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Isadora7'] Dziękuję bardzo. Uaktualniłam aukcje. Jutro dodam (uuupsss dzisiaj) filmik. W weekend chciałabym zrobić symulacje komputerowa jak Balbinka będzie wyglądać gdy zarośnie i wstawić na allegro. Ciesze sie ze moge pomoc Balbince. Tak mi jej zal, taka maciupka i slodka . :loveu: Dalej rozsylam Allegro cegielkowe:user: Quote
Monika z Katowic Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 :) Dzień dobry kochana, maleńka Balbinko! Quote
Akrum Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ja już dawno porozsyłałam mailem i wpłaty widziałam już w pierwszym poście były od moich znajomych. Ale nadal będę wysyłać. Onka Małego też,bo widziałam GoniuP że też go zabarałaś ze schronu. Na gg mam opis prowadzący na allegro cegiełkowe, na sledziku dodaje dzień w dzień, na naszej klasie zrobiłam osobny album dla Balbinki i Małego, dużo osób wchodzi, ale czy kogoś to poruszy?!! Gdyby to chodziło o człowieka, już dawno by ludzie wpłacali, a tak... ludzie wolą pomagać ludziom niż zwierzakom i tego nie potrafię zrozumieć !!! Quote
Akrum Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ja już dawno porozsyłałam mailem i wpłaty widziałam już w pierwszym poście były od moich znajomych. Ale nadal będę wysyłać. Onka Małego też,bo widziałam GoniuP że też go zabarałaś ze schronu. Na gg mam opis prowadzący na allegro cegiełkowe, na sledziku dodaje dzień w dzień, na naszej klasie zrobiłam osobny album dla Balbinki i Małego, dużo osób wchodzi, ale czy kogoś to poruszy?!! Gdyby to chodziło o człowieka, już dawno by ludzie wpłacali, a tak... ludzie wolą pomagać ludziom niż zwierzakom i tego nie potrafię zrozumieć !!! Quote
Owieczka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Akrum']Ja już dawno porozsyłałam mailem i wpłaty widziałam już w pierwszym poście były od moich znajomych. Ale nadal będę wysyłać. Onka Małego też,bo widziałam GoniuP że też go zabarałaś ze schronu. Na gg mam opis prowadzący na allegro cegiełkowe, na sledziku dodaje dzień w dzień, na naszej klasie zrobiłam osobny album dla Balbinki i Małego, dużo osób wchodzi, ale czy kogoś to poruszy?!! Gdyby to chodziło o człowieka, już dawno by ludzie wpłacali, a tak... ludzie wolą pomagać ludziom niż zwierzakom i tego nie potrafię zrozumieć !!! Akrum, jest ogólna znieczulica i niewiele na to poradzisz ale nie mów że nikogo to nie wzrusza. Zobacz ile juz jest wpłat i pewnie ich przybędzie :) To o czymś świadczy... Jak zobaczyłam filmik to się poryczałam... :placz: Jak ja moge skopiowac ten filmik zeby go wkleić na na gg lub w e-meila ?? Quote
Owieczka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 GoniaP jakiego Ty Onka zabrałas ze schronu ?? Mozesz wkleic linka ? I mam prosbę... czy możesz zmienic w pierwszym poście ( jak wpisałas wpłaty) zamiast Aneta M - to owieczka :) Przepraszam że nie wpisałam przy przelewie. Quote
Akrum Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Owieczka']ale nie mów że nikogo to nie wzrusza. Zobacz ile juz jest wpłat i pewnie ich przybędzie :) CHodziło mi o to, że o wiele mniej osób chwyci za serce tragedia zwierzaka niż człowieka. Oczywiście jesteśmy my - miłośnicy zwierzaków, którzy zawsze pomogą... ale ogólnie póki co panuje jeszcze tzw. znieczulica wśród wielu osób co do pomocy zwierzętom. A tu jest link do zabranego ze schronu wczoraj przez GonieP Onka - tu na samym początku chyba też był poruszony jego temat; http://www.dogomania.pl/threads/180763-SOS-bezimienny-wychudzony-wyA-ysiaA-y-z-parchami-ON-potrzebne-PLN/ Quote
Isadora7 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jeszcze 240 cegiełek z 300 i 7 dni aukcji: http://www.allegro.pl/item949030868_sunia_z_szalika_szokujacy_widok.html :-( Quote
Owieczka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Akrum']CHodziło mi o to, że o wiele mniej osób chwyci za serce tragedia zwierzaka niż człowieka. Oczywiście jesteśmy my - miłośnicy zwierzaków, którzy zawsze pomogą... ale ogólnie póki co panuje jeszcze tzw. znieczulica wśród wielu osób co do pomocy zwierzętom. A tu jest link do zabranego ze schronu wczoraj przez GonieP Onka - tu na samym początku chyba też był poruszony jego temat; http://www.dogomania.pl/threads/180763-SOS-bezimienny-wychudzony-wyA-ysiaA-y-z-parchami-ON-potrzebne-PLN/ No niestey znieczulica jest i będzie jeśli nie zmieni się prawo... za bestialskie znecanie się nad psem kara - do roku więzienia... Brak słów :( a władze, policja itp działają dopiero jak sie prasa lub telewizja zainteresuje tematem, czy tak powinno być ? :( Szok !! Dzięki za linka :) Tak myślałam że to ten banerek ale nie byłam pewna :) Quote
amica Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 wczoraj zakończył się bazarek dla Balbinki i na pewno za chwilę wpłynie kasa za rzezczy. Ja kupiłam torbę za 35 bo w tym miesiacu juz za więcej nie mogłam. POszedł jeszcze przelew za ciegełki ale tez tylko na 10 zł. Naturalniecay czas promuje maleńką wśród znjomych. Mysle że filmik pomaga i skłania ludzi do wpłat.:) Pozdrawiam. Quote
Isadora7 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jeszcze 238 cegiełek z 300 i 7 dni aukcji: http://www.allegro.pl/item949030868_...acy_widok.html Quote
Monika z Katowic Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Balbinko! Trzymaj się dzielnie i zdrowiej! :) Quote
Isadora7 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Balbinko! Trzymaj się dzielnie i zdrowiej! :) Nie za bardzo ma się czego trzymać, aukcja stoi. Inna aukcja jest rozsyłana i "idzie" a ta :(:( Jeszcze 238 cegiełek z 300 i 6 dni aukcji: http://www.allegro.pl/item949030868_...acy_widok.html Przypominam prośbę o zdjęcie suni w oryginale, nie cięte nie poprawiane, całej postaci. Chcę w czasie weekendu zrobić symulacje komputerową jak może wyglądac gdy będzie zdrowa i wstawić w treść aukcji. Ja nie wiem jak Gonia wyrobi na zakrętach. Na innym wątku jest chwilowo hurra-nastrój. Tak było u Balbinki. A potem :(:(:( Quote
Recommended Posts