amica Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zakochałam się w malutkiej! Dobranoc życzę wszystkim psim cioteczkom :)! Quote
Akrum Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 p. Teresko, przywołujemy panią na wątek :) Jakby maleńkiej się poprawiło i p. Teresa podtrzymywałaby propozycję zapewnienia małej dt, to można by z tego skorzystać ?? Zaraz napiszę do p. Tereski żeby tu zaglądnęła :) Quote
Owieczka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Nooo i odrazu inaczej ;D Na wątku ruch się zrobił i kolejne pieniążki wpływaja ! I tak trzymać :) Balbinko !! To wszystko dla Ciebie maleńka !! Quote
Akrum Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 widze, że wpłaty spływają :) Napisałam do p. Teresy B.może się tu pojawi i powie, czy jej propozycja na później z dt jest aktualna. Quote
auraa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Jest prześliczna a będzie jeszcze piękniejsza. Kilka lat temu wzięłam nieświadomie ze schroniska w Celestynowie szczeniaka z nużycą. W ciągu kilku dni prawie cały wyłysiał.Leczyłam go w domu sama, oczywiście pod kontrolą lekarza. Kąpiele itd. W tej chwili ma piękną sierść. Balbinko będzie dobrze! Quote
Monika z Katowic Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wysłałam kochanej Balbince 50 zł. Zdrowiej maleńka :) Quote
gonia66 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Balbinka jest taka sliczna..jak wyzdrowieje, domki pewnie będa się o nią biły..ale poki co musi duuużo wody upłynąc w rzece..i dużo kaski spłynąć na konto.. Wierzę, że sie uda i Pani Teresa pojawi się na wątku, aby kiedy juz to bedzie mozlwie, dac maleńkiej DT... Quote
Helga&Ares Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Mała będzie mogła iść do domu tymczasowego za około 2-3 tyg. Quote
Monika z Katowic Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Balbinka to taka śliczna, śliczna sunieczka! Quote
Akrum Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 O ja....ale śliczny pycholek :) Balbinko slicznotko ty nasza :) Quote
amica Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Uwielbiam ją!!!!!!! Wygląda zdecydowanie lepiej!!! Pytanie do osób które mają kontakt z suni: Czy ona nadal jest tak przyjazna, łagodna i spokojna? Czy wiadomo jak ona reaguje na obecność innych psów? Pozdr. :) Quote
Helga&Ares Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 amica napisał(a):Uwielbiam ją!!!!!!! Wygląda zdecydowanie lepiej!!! Pytanie do osób które mają kontakt z suni: Czy ona nadal jest tak przyjazna, łagodna i spokojna? Czy wiadomo jak ona reaguje na obecność innych psów? Pozdr. :) Tak, to takie żywe sreberko. Na widok innych, małych psów cieszy się, na duże warczy-boi się, a na widok kotów jest wyraźnie pobudzona Quote
pom-pon Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 och, jaka piękna :loveu::loveu::loveu: Cóż za efekty :cool3: Quote
Awit Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ale charakterek to chyba ma:-) Oczka smutnawe ale chyba mała doskonale będzie znała swoje potzreby i bedzie umiała je zaspokoić z własnym człowiekiem:-) A jaki ogonek szczurzy:-) Jest pięknościowa:-) Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Sliczna maciupinka:) Widac ze jest poprawa. Gdyby pojechala do pani Teresy to dopiero by miala RAJ ! Quote
agata51 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Balbinko, Skrytek może nie był aż tak łysy, ale na pewno był bardziej dziki. A skoro on znalazł domek (i to jak szybko!), to i ty znajdziesz. Jesteś przeurocza. Tak było kiedyś: Tak jest teraz: http://www.dogomania.pl/threads/142837-A-A-dA-Skrytek-pies-po-przejsciach-Jedzie-do-Chorzowa-po-nowe-A-ycie Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Niesamowite, nawet nie wyglada ze to ten sam piesek. Sliczny :) Quote
Monika z Katowic Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 To niesamowita zmiana!!!!:loveu: :crazyeye: Ten piesio Skrytek tak wspaniale się zmienił?:crazyeye: Quote
Owieczka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wiecie co... Ja jak mam chwile załamania i zwatpienia w to co robimy, to właśnie przeglądam sobie uratowane i szczęśliwe psiaki :) Aż serce rośnie i chcęci do działania wracają :D balbinko zdrowiej malutka !!! Quote
Recommended Posts