Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

p. Teresko, przywołujemy panią na wątek :)

Jakby maleńkiej się poprawiło i p. Teresa podtrzymywałaby propozycję zapewnienia małej dt, to można by z tego skorzystać ?? Zaraz napiszę do p. Tereski żeby tu zaglądnęła :)

Posted

Jest prześliczna a będzie jeszcze piękniejsza. Kilka lat temu wzięłam nieświadomie ze schroniska w Celestynowie szczeniaka z nużycą. W ciągu kilku dni prawie cały wyłysiał.Leczyłam go w domu sama, oczywiście pod kontrolą lekarza. Kąpiele itd. W tej chwili ma piękną sierść. Balbinko będzie dobrze!

Posted

Balbinka jest taka sliczna..jak wyzdrowieje, domki pewnie będa się o nią biły..ale poki co musi duuużo wody upłynąc w rzece..i dużo kaski spłynąć na konto..
Wierzę, że sie uda i Pani Teresa pojawi się na wątku, aby kiedy juz to bedzie mozlwie, dac maleńkiej DT...

Posted

Uwielbiam ją!!!!!!! Wygląda zdecydowanie lepiej!!! Pytanie do osób które mają kontakt z suni: Czy ona nadal jest tak przyjazna, łagodna i spokojna? Czy wiadomo jak ona reaguje na obecność innych psów?
Pozdr. :)

Posted

amica napisał(a):
Uwielbiam ją!!!!!!! Wygląda zdecydowanie lepiej!!! Pytanie do osób które mają kontakt z suni: Czy ona nadal jest tak przyjazna, łagodna i spokojna? Czy wiadomo jak ona reaguje na obecność innych psów?
Pozdr. :)

Tak, to takie żywe sreberko. Na widok innych, małych psów cieszy się, na duże warczy-boi się, a na widok kotów jest wyraźnie pobudzona

Posted

Ale charakterek to chyba ma:-)
Oczka smutnawe ale chyba mała doskonale będzie znała swoje potzreby i bedzie umiała je zaspokoić z własnym człowiekiem:-)
A jaki ogonek szczurzy:-)
Jest pięknościowa:-)

Posted

Wiecie co... Ja jak mam chwile załamania i zwatpienia w to co robimy, to właśnie przeglądam sobie uratowane i szczęśliwe psiaki :) Aż serce rośnie i chcęci do działania wracają :D
balbinko zdrowiej malutka !!!