gonia66 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 TERESA BORCZ napisał(a): Rano zadzwonię do młodej wolontariuszki, blisko mnie i zapytam czy nie przechowała by psinki na czas leczenia u siebie. to dobra dziewczyna i blisko. nie wiem tylko czy nie ma już jakichs bied. Byloby cudownie Teresko.... A powiedz..Ty widzialas to trzcie zdjęcie.../??Bo Ona tam mi się wydaje, ze na calym ciele nie ma z tylu by nie dala rady wygryźć...:( Quote
gonia66 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asior napisał(a):widzisz wszystkie bo nie masz wyczyszczonych cooków, jak wyczyścisz to już nie będziesz ich widziała.... A jak się czyści te cooki..???JA nic przeciez nie czyscilam:/ Quote
halbina Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 to nie musi być zamierzone, ja, żeby uniknąć takiego znikanai fot, korzystam z picasa... jak sie da, to i ja porposzę fotę nr 3: halban@autograf.pl wkleję z picasa na wątek Quote
Asior Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 halbina napisał(a):to nie musi być zamierzone, ja, żeby uniknąć takiego znikanai fot, korzystam z picasa... jak sie da, to i ja porposzę fotę nr 3: halban@autograf.pl wkleję z picasa na wątek halbinko, już wrzuciłam na imageshaka , stąd mi nie z znikają.. Tamto jest ewidentnie usunięte, bo wyskakuje błąd... Quote
Lionees Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Halbinka zostanie teraz pewnie zasypana mailami,bo ja tez Jej wysłałam :) Quote
gonia66 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asior napisał(a):mam :multi: To zdjęcie jest porazające....tak bardzo mnie smuci, ze nie wiem co pisać...:(a ta "miska"...widzicie ją..??:(:(:(:(..jesssossooooooooooooooo............... Quote
halbina Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ok, ściągnęłam sobie na dysk... na wszelki wypadek... ;-) Quote
Ingrid44 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Co to sie porobilo ze zdjecie zniklo i to te najwazniejsze. Dobrze ze cioteczki mialy back up. Quote
TERESA BORCZ Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nie widziałam zdjęcia ale ktoś pisał o tych miejscach a do mnie to przemówilo bo widziałam takie coś u swoich tymczasków. nawet całe łyse ciałko przy mojej metodzie obrasta piękna sierścia leczone wewnętrznie i zewnętrznie. MAM TYLKO NADZIEJĘ ŻE W TYM BRUDZIE NIE WDAŁ SIE GRONKOWIEC . bo to leczenie choć nie niemożliwe jest dłuższe i kłopotliwsze.PROMYCZEK nie miał na połowie ciała sierści ale nie miał na szczęście i gronkowca, teraz po tak krotkim czasie grzbiet ciemnieje od zabawnego jakby kaczego czarnego puszku , no i brzuszek i podudzia tak samo. Może te zdjęcia sie pokażą jeszcze to obejrzę dokładniej. Nie martwcie sie o Paulinę, ic jej nikt nie zrobi, nie da sobie w kaszę dmuchać. ma rację. i nas. raczej kto inny powinien sie obawiać. Quote
gonia66 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 TO dobrze ze jest fotka.....rano wejdą nowi ludzie- niech widzą stan sunieczki..ja ucekam pod prysznic..Trzeba nazawać naszą sloninkę..... Quote
Asior Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 oj wejdą, wejdą.. zaspamowałam pół dogomanii ;) nie wiem czemu, ale przez tą słoniową skórę kojarzy mi się nią imię BALBINKA :roll: Quote
Lionees Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asior napisał(a):nie wiem czemu, ale przez t słoniową skórę kojarzy mi się nią imię BALBINKA :roll: Balbinka to była gąska...ale do naszej kruszynki pasuje;) Balbinko,niech Ci będzie Balbinka:multi: Quote
Ingrid44 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Balbinka jest Super. Mnie sie bardzo podoba . Quote
Asior Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Gąska?? a mnie się z jakąś bajką o słoniu kojarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajnie było by być matką chrzestną suni :) ok idę spać... bo o 7 zrywka z wyrka ;) Quote
Lionees Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asior napisał(a):oj wejdą, wejdą.. zaspamowałam pół dogomanii ;) nie wiem czemu, ale przez tą słoniową skórę kojarzy mi się nią imię BALBINKA :roll: Asior mianuję Cię matką chrzestną Balbinki:cool3: Quote
Lionees Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asior napisał(a):Gąska?? a mnie się z jakąś bajką o słoniu kojarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słoń to był...Dominik,bajki o słonicy nie kojarzę:roll: fajnie było by być matką chrzestną suni :) ok idę spać... bo o 7 zrywka z wyrka ;) Widzę,że sama sie mianowałaś;) No i super :) Quote
TERESA BORCZ Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 no widziałam fotografie zanim ucieknie. nie wygląda to na nużycę ani gronkowiec. przynajmniej tak mi się wydaje, takie słoniowate zgrubienie to rodzaj strupka na całej powierzchni.(takie wlasnie miał Promyczek) to schodzi stosunkowo szybko przy pielegnacji 100 % mydełkiem oliwnym z ALEPPO czy Damaszku(antyalergiczne , antybakteryjne, nawilżające), reszta jak zwykle, rivanol i propolis (NATURALNY ANTYBIOTYK) I olejek z drzewa herbacianego,plus specjalna dieta wspomagana oczyszczaniem z wirusów i bakterii calego organizmu, naturalnymi środkami by nie niszczyć układu pokarmowego i wątroby. Quote
gonia66 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 halbina napisał(a):Nie patrz, proszę, nie patrz! Schowałam się tu, w najciemniejszy kącik, żeby nikt nie patrzył na moje cierpienie, na mój ból i wstyd. Nie patrz w moje oczy, nie ma już w nich nadziei. Nie patrz na moje ciałko, nie ma już na nim sierści. Nie ma już ani kawałeczka zdrowej skóry. Są tylko napuchnięte rany i ten straszny ból, swędzący, jątrzący ból. Nie patrz, proszę, Człowieku, nie patrz na mnie. Twoje spojrzenie też boli. To Ty mnie zaniedbałeś i porzuciłeś. Nie patrz w moje oczy, nie ma w nich nadziei, jest tylko pytanie: "Dlaczego?" O Jesooooooooooooo.....:(:(:(....miałam iść spać..ale jeszcze tu weszłam....:(:( Halbinko.......tekst taki pawdziwy, że serce kroi na kawałeczki...:(:(... DO allegro jak znalazł...i do naszych serc też....:(:(:( Quote
halbina Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 zacytuję sama siebie, bo chciałam to z fotami zgrać... halbina napisał(a):Nie patrz, proszę, nie patrz! Schowałam się tu, w najciemniejszy kącik, żeby nikt nie patrzył na moje cierpienie, na mój ból i wstyd. Nie patrz w moje oczy, nie ma już w nich nadziei. Nie patrz na moje ciałko, nie ma już na nim sierści. Nie ma już ani kawałeczka zdrowej skóry. Są tylko napuchnięte rany i ten straszny ból, swędzący, jątrzący ból. Nie patrz, proszę, Człowieku, nie patrz na mnie. Twoje spojrzenie też boli. To Ty mnie zaniedbałeś i porzuciłeś. Nie patrz w moje oczy, nie ma w nich nadziei, jest tylko pytanie: "Dlaczego?" Quote
ulvhedinn Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Aśka, zadusić? Fakt, na nużycę nie wyglada, ona zaczyna sie od pyszczka... Mała potrzebuje tymczasu i wtedy można kombinowac, co też tam jest, tym bardziej, że choroby skówry lubią się powikłać np. grzybem... Za wiele w tej chwili nie pomogę, wziąć nieszczepionego psiak nie mogę- mam szczeniaka z parwo, a finansowo leżę.... :( Quote
danal1983 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 masakra. sunia i to znikanie zdjęć.... wydaje mi sie , że w pierwszej kolejności Poznanianki muszą zabrac sunie do jakiego dobrego weta, bo ten schrniskowy to jakis zasrany konował. czy ktos wie jak ta sunia tam trafiła? bo chyba nie z interwencji? i kiedy tam trafiła? zeby szukac dt musimy wiedziec czy sunia bedzie zarazała, prawdopodobnie tak, co bardzo nam utrudnia szukanie:/ może jakas klinika na szybko? Quote
gudzik Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jejku, bida do potęgi!!! Czy namiejscu w schronisku jest wet??????? Quote
Recommended Posts