Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Podlinkowane banerki:

[SIZE=2]niewiele się dało z tych fotek niestety :(

Mam mam!!!!!!!!!!!!!!!!JUż wstawiam:):)
Dziekujemy Isadorko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

przypadek okropny. Ja bym wzięła psinkę na leczenie ale mam tyle przypadków ciężkich , że nie mam miejsca. Wiem napewno że da się pomóc bardzo szybko, nawet PROMYCZEK w o wiele gorszym stanie wraca do normy nadspodziewanie dobrze i szybko, Gdyby ktoś blisko mnie zaoferował tylko miejsce psiakowi, to razem wyciągnełybyśmy suńkę z opresji. mam wszelkie środki ktore pomagaję błyskawicznie, metodę i chęci. Wszystkie miasta śląskie w okolicach Gliwic wchodzą w rachubę. Czy jest ktoś chętny? dojadę na zabiegi. Jak długo jeszcze ma trwać ta pseudo kwarantanna? czyżby w ten sposób schronisko pozbywalo się psiaków, dlaczego ona nie jest opatrzona? U nas takie zdarzenie nie ma nawet cienia prawdopodobieństwa. widać powiedzenie są ludzie i ludziska sprawdza się zawsze i wszędzie. czy ktoś tam na miejscu może zapytać co i dlaczego się dzieję z ta sunią? jak oni tam na to mogą patrzeć??? czy wet w tym schronie ma licencję na wykonywanie zawodu?

Dzisiaj wolotariuszka gliwicka odwiedziła Promyczka, stwierdziła że nie ma co robic zdjęć psiakowi, to co on już robi i jaki stan osiagnął warte jest filmiku, PROMYCZEK ma to obiecane. czy ktos pomoże mi pomóc tej suni??

• Upvote 1
Posted

gonia66 napisał(a):
Gdzie tebanerki Isadorko???JA ich nie mam- tzn nie widze:(:(

ja mam taką metodę wklejania, puszczam posta a potem edytuję... prościej.

Aha jak najedziesz kursorem na jakieś zdjęcie banerek i kliniesz prawy klawisz pokaze sie menu, klikasz właściwosci i masz wymiary banerka/zdjęcia/rysunku. Kilka banerków sumujesz i już wiesz czy masz miejsce :)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
przypadek okropny. Ja bym wzięła psinkę na leczenie ale mam tyle przypadków ciężkich , że nie mam miejsca. Wiem napewno że da się pomóc bardzo szybko, nawet PROMYCZEK w o wiele gorszym stanie wraca do normy nadspodziewanie dobrze i szybko, Gdyby ktoś blisko mnie zaoferował tylko miejsce psiakowi, to razem wyciągnełybyśmy suńkę z opresji. mam wszelkie środki ktore pomagaję błyskawicznie, metodę i chęci. Wszystkie miasta śląskie w okolicach Gliwic wchodzą w rachubę. Czy jest ktoś chętny? dojadę na zabiegi. Jak długo jeszcze ma trwać ta pseudo kwarantanna? czyżby w ten sposób schronisko pozbywalo się psiaków, dlaczego ona nie jest opatrzona? U nas takie zdarzenie nie ma nawet cienia prawdopodobieństwa. widać powiedzenie są ludzie i ludziska sprawdza się zawsze i wszędzie. czy ktoś tam na miejscu może zapytać co i dlaczego się dzieję z ta sunią? jak oni tam na to mogą patrzeć??? czy wet w tym schronie ma licencję na wykonywanie zawodu?

Dzisiaj wolotariuszka gliwicka odwiedziła Promyczka, stwierdziła że nie ma co robic zdjęć psiakowi, to co on już robi i jaki stan osiagnął warte jest filmiku, PROMYCZEK ma to obiecane. czy ktos pomoże mi pomóc tej suni??
Pewnie , ze pomozemy Tereso...zrobimy wszystko co mozliwe....trzeba pisać w takim razie w Twoje okolice...ale to juz jutro(tzn dzis po pracy)....chyba, ze ktos juz tu jest kto wie cos o takich domkach...
Jak TY to widzisz...???

Posted

Sunia powinna trafić do naprawdę dobrej kliniki diagnostycznej... i mieć wspaniały dt, u Terasy na pewno taki będzie...

i taka sugestia po konsultacji na gg z kims, kto sie zna lepiej, bo już niejedno widział:

[FONT=MS Shell Dlg 2]to wyglada na swierzbowca, ona ma rany za uszami, biedactwo potwornie sie drapie...[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]ona powinna dostac natychmiast steryd przeciw swiadowy...[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]moze tez miec ta chorobe cashinga....to trzeba zbadac krew,,..to jakis lek sie podaje i potem krew pobiera... [FONT=MS Shell Dlg 2]ten łysol z Elblaga tą chrobe mial...[/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

halbina napisał(a):
Sunia powinna trafić do naprawdę dobrej kliniki diagnostycznej... i mieć wspaniały dt, u Terasy na pewno taki będzie...

i taka sugestia po konsultacji na gg z kims, kto sie zna lepiej, bo już niejedno widział:

[FONT=MS Shell Dlg 2]to wyglada na swierzbowca, ona ma rany za uszami, biedactwo potwornie sie drapie...[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]ona powinna dostac natychmiast steryd przeciw swiadowy...[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]moze tez miec ta chorobe cashinga....to trzeba zbadac krew,,..to jakis lek sie podaje i potem krew pobiera... [FONT=MS Shell Dlg 2]ten łysol z Elblaga tą chrobe mial...[/FONT][/FONT][/FONT]
Halbinko...ale Teresa nie ma dla Niego DT...:(:(..wlasnie najgorsze jest znalezienie takiego domku...:(:( to mnie martwi najbardziej...

Posted

gonia66 napisał(a):
a co sie stało z trzecim- najgorszym zdjęciem..????JAk to się stało, ze zniknęlo..???Jeszzce niedawno było...

Na dogo sa takie czary mary,że nie tylko zdjęcia znikają,ale tez całe wątki:roll::angryy:

Póki co ja jeszcze widze i wkleję do siebie

Posted

gonia66 napisał(a):
NO ale Reniu- wkleilas dwa...a to trzecie..???NAjgorsze????Z dziurami za uszkiem...????Dlaczego go nie ma...:/

Jesuuu :-oGonia są wszystkie trzy,nie widzisz?:roll:

Posted

carolinascotties napisał(a):
z watku Poznanskiego schronu tez zniknelo - na pewno nie przez przypadek - jutro trzeba wstawic jeszcze raz!

Ze co??????:o..czyli to nie jest przypadek, ze zniknęło?????:o..nie...no chyba kociokwiku jakiegos dostane:(..tego jeszcze nie grali:(:(..jak to sie moglo stac..???Ktos wykasowal??Mogla to zrobic tylko Paulina a ona juz chyba dawno spi...:(