Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedyś pisałam ładne teksty, niestety w tej chwili mózg mam "wyprany". Może któraś z pisarek tekstowych tu zajrzy i nam pomoże?
Poza tym strasznie mało nas tu :(

Posted

Z przyjemnością się dołożę do ewentualnych potrzeb finansowych pieska, gdy już będą znane. Duża kwota może to nie będzie, ale zawsze coś.

Posted

Witaj Mroze. Dziekuję za Twoją ofertę pomocy.
To już któraś osoba, która proponuje pomoc, może czas otworzyć jakąś skarpetę dla Małego? Co wWy na to?

Posted

GoniaP napisał(a):
Witaj Mroze. Dziekuję za Twoją ofertę pomocy.
To już któraś osoba, która proponuje pomoc, może czas otworzyć jakąś skarpetę dla Małego? Co wWy na to?

A to on nie ma jeszcze swojej skarpety?

Posted

GoniaP napisał(a):
Kiedyś pisałam ładne teksty, niestety w tej chwili mózg mam "wyprany". Może któraś z pisarek tekstowych tu zajrzy i nam pomoże?
Poza tym strasznie mało nas tu :(

czy myślisz może o ***q*?
tak apropo dlaczego jeszcze jej tu nie ma?

Posted

Dziś odwiedziliśmy Małego. Psiak jest już w trochę lepszej formie psychicznej, natomiast jest wrakiem fizycznym :-( Nie ma więcej niż 2 lata, boi się gwałtownych ruchów, podniesionego głosu, ale ogólnie to bardzo miły ale bardzo schorowany psiaczek. :shake: Lekarz zamówił leki, ale z powodu braków w hurtowni, leczenie może się zacząć dopiero za miesiąc :-( Jak będzie wyglądał za miesiąc? :shake:
Cierpi na uporczywe biegunki, sierść ma lichą, wypadającą kłębkami, włos przerzedzony i połamany, łyse placki na ciele, skóra przesuszona schodzi z niego płatami. Co tu robić???
Popatrzcie sami:
http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/MaY?feat=directlink
Może ktoś wstawiłby choć część zdjęć?