Akrum Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 To znaczy że robić mu ogłoszenia?? żeby prosić choć o domek tymczasowy?? Quote
Asior Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Akrum - trochę przegięłaś z banerkami :D .... jak Cię mod dorwie, to będziesz miała karniaka :roll: Quote
polubek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 oj nikt do ciebie biedaku nie zagląda to na dobranoc ja zajrzę i pogłaszczę po pyszczku Quote
GoniaP Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Bardzo chciałabym pomóc Małemu, ale jak, jak konto świeci pustkami? :-(:-(:-( Quote
polubek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 dziewczyny dałybyście radę skleić jakiś tekst tak jak u Balbinki to i tego biedaka wysłąłabym do siebie na nk. ja jestem cienka w uszach w takie klocki. Quote
Akrum Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Halbinka by się tu przydała, żeby ładny tekścik skleić i do ogłoszeń też. Quote
ollalaa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ja domku dać mu nie mogę, ale jak znajdzie się tymczas, to się dołożę. Quote
GoniaP Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Kiedyś pisałam ładne teksty, niestety w tej chwili mózg mam "wyprany". Może któraś z pisarek tekstowych tu zajrzy i nam pomoże? Poza tym strasznie mało nas tu :( Quote
mroze Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Z przyjemnością się dołożę do ewentualnych potrzeb finansowych pieska, gdy już będą znane. Duża kwota może to nie będzie, ale zawsze coś. Quote
GoniaP Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Witaj Mroze. Dziekuję za Twoją ofertę pomocy. To już któraś osoba, która proponuje pomoc, może czas otworzyć jakąś skarpetę dla Małego? Co wWy na to? Quote
Isadora7 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 GoniaP napisał(a):Witaj Mroze. Dziekuję za Twoją ofertę pomocy. To już któraś osoba, która proponuje pomoc, może czas otworzyć jakąś skarpetę dla Małego? Co wWy na to? A to on nie ma jeszcze swojej skarpety? Quote
polubek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 GoniaP napisał(a):Kiedyś pisałam ładne teksty, niestety w tej chwili mózg mam "wyprany". Może któraś z pisarek tekstowych tu zajrzy i nam pomoże? Poza tym strasznie mało nas tu :( czy myślisz może o ***q*? tak apropo dlaczego jeszcze jej tu nie ma? Quote
Isadora7 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 polubek napisał(a):czy myślisz może o ***q*? tak apropo dlaczego jeszcze jej tu nie ma? Ej nie mnie sie wydaje że myśli o *aj** Quote
polubek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 już wysyłam. chyba mi nogi z dupy wyrwie za to :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol::lol: Quote
GoniaP Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Dziś odwiedziliśmy Małego. Psiak jest już w trochę lepszej formie psychicznej, natomiast jest wrakiem fizycznym :-( Nie ma więcej niż 2 lata, boi się gwałtownych ruchów, podniesionego głosu, ale ogólnie to bardzo miły ale bardzo schorowany psiaczek. :shake: Lekarz zamówił leki, ale z powodu braków w hurtowni, leczenie może się zacząć dopiero za miesiąc :-( Jak będzie wyglądał za miesiąc? :shake: Cierpi na uporczywe biegunki, sierść ma lichą, wypadającą kłębkami, włos przerzedzony i połamany, łyse placki na ciele, skóra przesuszona schodzi z niego płatami. Co tu robić??? Popatrzcie sami: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/MaY?feat=directlink Może ktoś wstawiłby choć część zdjęć? Quote
Paulina87 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Jak już wyzdrowieje to będzie przepięknym psem, już widać, że ma ładną postawę. W dodatku taki młodziak z niego. Quote
Recommended Posts