Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A propos banerków, to przydałby się biedakowi... No i może imię jakieś by mu nadać, no bo w końcu chyba trzeba o niego zawalczyć, co myślicie?

Posted

GoniaP napisał(a):
A propos banerków, to przydałby się biedakowi... No i może imię jakieś by mu nadać, no bo w końcu chyba trzeba o niego zawalczyć, co myślicie?

No ja walczyłam, żeby ktoś tu zaglądał i chyba się udało, bo coraz więcej ludziów :-)

Co do imienia, to kto wymyśli jakieś ładne?
Zaraz zmniejszę tekst, ale banerka Balbinki nie udało mi się wstawię, mimo instrukcji.

Posted

Akrum napisał(a):
GoniaP będziesz rozmawiała ze schronem tak jak w przypadku Balbinki żeby małego wyciągnąć na Fundację i do lecznicy w Śremie??
Bardzo bym chciała, ale niestety w tej chwili, z uwagi na bardzo niski stan środków na koncie i wiele otwartych spraw (psy w klinikach i hotelach), boję się tego ruchu, ponieważ po prostu możemy nie sprostać finansowo....

Posted

Akrum napisał(a):
GoniaP będziesz rozmawiała ze schronem tak jak w przypadku Balbinki żeby małego wyciągnąć na Fundację i do lecznicy w Śremie??

Było by cudownie. A tak jak przeczytałam małego, to zaraz mi się skojarzyło, że mały to on nie jest (gabarytowo), ale ma taką biedną minkę jak malutki zagubiony szczeniaczek, więc może zostanie już Małym?

Posted

Mały pokazujemy się :)
Może i jemu ktoś mógłby zrobić allegro cegiełkowe? tak jak któraś z cioteczek proponowała u Balbinki? żeby ludzia wpłacali pieniążki ??

Posted

A jeśli chodzi o cegiełki, to gdzieś czytałam, że to musi być zbierane na konto fundacji, tak?

Może jakaś zaprawiona w boj Cioteczka skleci tekst dla Małego?

Posted

Tak, aukcje cegiełkowe muszą być wystawiane przez fundacje. Jednak w tym przypadku nie można takiej aukcji wystawić, bo pies nie jest pod opieką fundacji.

Wczoraj została pobrana krew na badania i mamy diagnozę: niedoczynność tarczycy. Zostało wdrożone leczenie w tym kierunku.

Paulinko, zmień tytuł wątku, żeby był adekwatny.

Posted

Potrzeba kogoś, kto podjąłby się indywidualnej opieki nad psem, kontynuował leczenie jego schorowanego ciała i przywrócił wiarę w ludzi, wyeliminował jego strach etc...