a.piurek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ollalaa obanerkuj się, bo ten twój podpis zwróci uwagę moda. Jak coś to przez priv pomogę Quote
GoniaP Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 A propos banerków, to przydałby się biedakowi... No i może imię jakieś by mu nadać, no bo w końcu chyba trzeba o niego zawalczyć, co myślicie? Quote
GoniaP Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Isadora7 napisał(a):sie wpiszę, może jakiś banerek wyrzeźbię. Hahaha!!! Telepatia? Quote
Isadora7 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 GoniaP napisał(a):Hahaha!!! Telepatia? Nie tym razem donosik... :):):) Quote
ollalaa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 GoniaP napisał(a):A propos banerków, to przydałby się biedakowi... No i może imię jakieś by mu nadać, no bo w końcu chyba trzeba o niego zawalczyć, co myślicie? No ja walczyłam, żeby ktoś tu zaglądał i chyba się udało, bo coraz więcej ludziów :-) Co do imienia, to kto wymyśli jakieś ładne? Zaraz zmniejszę tekst, ale banerka Balbinki nie udało mi się wstawię, mimo instrukcji. Quote
GoniaP Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Dziękuję Isadorko :) Już sobie zapodałam bidula do podpisu.... Quote
gonia66 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 dineh napisał(a):dodałam banerek... Ja tez wkleję... Quote
Akrum Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 GoniaP będziesz rozmawiała ze schronem tak jak w przypadku Balbinki żeby małego wyciągnąć na Fundację i do lecznicy w Śremie?? Quote
GoniaP Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Akrum napisał(a):GoniaP będziesz rozmawiała ze schronem tak jak w przypadku Balbinki żeby małego wyciągnąć na Fundację i do lecznicy w Śremie?? Bardzo bym chciała, ale niestety w tej chwili, z uwagi na bardzo niski stan środków na koncie i wiele otwartych spraw (psy w klinikach i hotelach), boję się tego ruchu, ponieważ po prostu możemy nie sprostać finansowo.... Quote
ollalaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Akrum napisał(a):GoniaP będziesz rozmawiała ze schronem tak jak w przypadku Balbinki żeby małego wyciągnąć na Fundację i do lecznicy w Śremie?? Było by cudownie. A tak jak przeczytałam małego, to zaraz mi się skojarzyło, że mały to on nie jest (gabarytowo), ale ma taką biedną minkę jak malutki zagubiony szczeniaczek, więc może zostanie już Małym? Quote
GoniaP Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Może być Mały... Mały ma dla mnie personalne znaczenie ;) Quote
Akrum Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Mały pokazujemy się :) Może i jemu ktoś mógłby zrobić allegro cegiełkowe? tak jak któraś z cioteczek proponowała u Balbinki? żeby ludzia wpłacali pieniążki ?? Quote
GoniaP Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Hasło: "Wcale nie mały Mały błaga o zdrowie". Quote
GoniaP Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Hasło: "Wcale niemały Mały błaga o zdrowie". Quote
ollalaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A jeśli chodzi o cegiełki, to gdzieś czytałam, że to musi być zbierane na konto fundacji, tak? Może jakaś zaprawiona w boj Cioteczka skleci tekst dla Małego? Quote
GoniaP Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Tak, aukcje cegiełkowe muszą być wystawiane przez fundacje. Jednak w tym przypadku nie można takiej aukcji wystawić, bo pies nie jest pod opieką fundacji. Wczoraj została pobrana krew na badania i mamy diagnozę: niedoczynność tarczycy. Zostało wdrożone leczenie w tym kierunku. Paulinko, zmień tytuł wątku, żeby był adekwatny. Quote
ollalaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 To znaczy, że nie można wystawić aukcji cegiełkowej :-( Quote
GoniaP Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Potrzeba kogoś, kto podjąłby się indywidualnej opieki nad psem, kontynuował leczenie jego schorowanego ciała i przywrócił wiarę w ludzi, wyeliminował jego strach etc... Quote
Recommended Posts