polubek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='amica']Jak się dziś czuje nasz bohater świąt Wielkiej Nocy??? Ma ogromną prośbę Cioteczki wejdźcie please na bazarek dla Iskierki, koleżanki Cookiesia. Dziś o 21 kończy się a nikt prawie tam nie zagląda Osobiście dawałam fanty na ten bazarek. http://www.dogomania.pl/threads/1827...9#post14382099 404 Not Found Quote
IVV Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 czy ktos mial moze szanse zobaczenia Rodika ? jakies wiadomosci ? Quote
papryka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 jejku troche mnie nie bylo na dogo a tu takie smutne wiesci:/ trzymaj sie kochany trzymam kciuki!!!!!!!!!!! Quote
Helga&Ares Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Miałam w planach dzisiaj Go odwiedzić, ale nie udało się, niestety. Quote
GoniaP Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Za to ja rozmawiałam z lekarzem, który twierdzi, że znów jest lepiej. Jesli jutro morfologia odzwierciedli stan ducha Rodiego, zostanie nam do leczenia "jedynie" skóra... Quote
AndziaM Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Super wiadomość, oby jutro były jeszcze lepsze i mam nadzieję, że teraz już nic nie stanie Rodiemu na przeszkodzie, aby być szczęśliwym psiakiem i cieszyć się życiem... To może powoli zacznijmy szukać mu jakiegoś domku, tak żeby po zakończonym leczeniu mógł przenieść się do swojego domku :) Quote
IVV Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 to bardzo dobre wiadomosci ,chlopak walczy:multi: mysle Andziu,ze masz racje nie ma na co czekac ,niestety ten proces nie jest najlatwiejszy ,ale czym wczesniej zaczniemy sie rozgladac tym wieksza szansa by Rodi mogl miec JUZ normalne zycie! jest pieknym psem i potrzeba mu tylko ludzkiej milosci ja zaczynam sie rozgladac:lol: Quote
Akrum Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 GoniaP napisał(a):Za to ja rozmawiałam z lekarzem, który twierdzi, że znów jest lepiej. Jesli jutro morfologia odzwierciedli stan ducha Rodiego, zostanie nam do leczenia "jedynie" skóra... no to super :) teraz musi być już tylko lepiej :) Quote
Ajula Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dzielny piesek za to wszystko co przeszedł należy mu się super domek Quote
julia001 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nie rozumiem jak mozna dobijac psa i na to patrzec...co za ludzie:( Sliczny piesek, ale serce peka patrzac w Jego oczka:( Quote
ossa98 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dziewczyny, ja również wrzuciłam aukcję z Allegro do swojej galerii na Naszej-Klasy! Trzymaj się RODUŚ! Quote
IVV Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dominika, moze juz cos wiesz czy doszly pieniadze ,ktore wyslalam na Rodiego leczenie ? z watkow innych bidulek juz dostalam powiadomienia:lol: Quote
amica Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Rodi jest naprawdę bardzo przytulaśny ale na pewno broniłby zaciekle swojego pana, bo on ma po prostu WIELKIE SERCE! Wiem, co mówię, bo poznałam go osobistoście!!! Anioł nie pies:)! Quote
GoniaP Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 IVV napisał(a):Dominika, moze juz cos wiesz czy doszly pieniadze ,ktore wyslalam na Rodiego leczenie ? z watkow innych bidulek juz dostalam powiadomienia:lol: IVV, dostałam taki komunikat: transakcja oczekująca; przybliżona data realizacji czeku elektronicznego: 16-04-2010-20-04-2010". Quote
IVV Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dziwne ? nie wiem jak to sprawdzic ? przelewy na inne pieski juz podochodzily ,a wyslalam je pozniej??? no nic trzeba chyba poczekac. daj mi prosze Goniu znac:lol: Quote
Sylwia M. Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 IVV napisał(a):dziwne ? nie wiem jak to sprawdzic ? przelewy na inne pieski juz podochodzily ,a wyslalam je pozniej??? no nic trzeba chyba poczekac. daj mi prosze Goniu znac:lol: U mnie przelew z jednego mojego konta na drugie (do innego banku) szedł w Polsce 4,-ry dni. A co tam słychać u psiaka ? bo taka cisza? Quote
IVV Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ...z Pay Pal nie ma takiego problemu,no ale poczekamy,moze tym razem tak jest... co u naszego chlopaka? Quote
IVV Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 czemu tu taka cisza ? czyzby Rodi cudownie ozdrowial ? Quote
Isadora7 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 IVV napisał(a):czemu tu taka cisza ? czyzby Rodi cudownie ozdrowial ? Może dlatego że trudno wielu z nas przejść do porządku dziennego wobec tego co się stało, jakichkolwiek bylibyśmy poglądów i wyznań. Quote
Recommended Posts