Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję, że jesteście i trzymacie kciuki za Rodiego. Chyba można lekko odetchnąć, bo kryzys minął!
Rodi zdrowieje i ponoć dziś już sobie szczekał :) Morfologia coraz lepsza!
Dziś Doktor mi się przyznał, że choć mnie pocieszał te parę dni temu jak mógł, sam nie wierzył, że uda mu się Rodusia wyciągnąć...

Posted

[quote name='GoniaP']Dziękuję, że jesteście i trzymacie kciuki za Rodiego. Chyba można lekko odetchnąć, bo kryzys minął!
Rodi zdrowieje i ponoć dziś już sobie szczekał :) Morfologia coraz lepsza!
Dziś Doktor mi się przyznał, że choć mnie pocieszał te parę dni temu jak mógł, sam nie wierzył, że uda mu się Rodusia wyciągnąć...[/QUOTE]
ufff, to można troszkę odstapnąć. najważniejsze że Rodi jest silny i jego organizm walczy o życie i zdrowie. teraz mam nadzieję, bedzie już coraz lepiej.

Posted

[quote name='Akrum']ufff, to można troszkę odstapnąć. najważniejsze że Rodi jest silny i jego organizm walczy o życie i zdrowie. teraz mam nadzieję, bedzie już coraz lepiej.[/QUOTE]

Cioteczki trzeba poruszyć niebo i ziemię, żeby uzbierać kasę na leczenie Rodiego. Za chwile trzeba będzie opłacić lecznice... balbinka szczęśliwie dostała pomoc właśnie dzięki waszej pomocy!!!:)
Może zróbmy mega wypasiony bazarek, każda z nas mogłaby robiąc wiosenne porządki wybrać kilka fajnych ciuchów lub innych ciekawych rzeczy i może udałoby się zebrać trochę kasy dla dzielnego Rodiego. Moze zatytułować go wiosenna dogowyprzedaż :)

Posted

A ja mam prośbę do Was Ajula i IVV - wykasujcie proszę swoje posty zawierające dywagacje na temat żywienia. Proszę o trochę szacunku dla wszystkich zaangażowanych w ratowanie bardzo chorego psa! Proszę uszanujcie wiedzę lekarza, i nasze wysiłki by temu psu przychylić nieba. Walka trwa, i najważniejsze w tej chwili jest to, żeby zachęcić ludzi do pomocy, a nie odwrotnie, co właśnie czynicie. Jak chcecie pogadać, wejdźcie na gg.

Posted

ciotki tu się takie nieszczęście działo. dlaczego nikt z was nie postawił mnie do pionu i nie o........, nie porzyciągnął za uszy tutaj?

bęzie wystawiana kolejna aukcja cegiełkowa? bo ta co jest kończy się za dwa dni

Posted

[quote name='polubek']ciotki tu się takie nieszczęście działo. dlaczego nikt z was nie postawił mnie do pionu i nie o........, nie porzyciągnął za uszy tutaj?

bęzie wystawiana kolejna aukcja cegiełkowa? bo ta co jest kończy się za dwa dni
O nową aukcje trzeba by zapytać isadorę, a ta kończy się w niedzielę więc za prawie 4 dni. Rozsyłajcie ją proszę w imieniu Rodiego. Przypomnę link do niej

http://www.allegro.pl/item976499086_...rytatywna.html

Posted

Goniu, w wolnej chwili poproszę o sprawdzenie mojej wpłaty, wg. rozliczenia z 1. strony wpłaciłam 70 zł i 40 zł, podczas gdy przelewałam 70 zł (15.03) i 70 zł (27.03). Pozdrawiam.

Posted

[quote name='mroze']Goniu, w wolnej chwili poproszę o sprawdzenie mojej wpłaty, wg. rozliczenia z 1. strony wpłaciłam 70 zł i 40 zł, podczas gdy przelewałam 70 zł (15.03) i 70 zł (27.03). Pozdrawiam.[/QUOTE] Oczywiście sprawdzę Mroze. Oczopląsu można dostać przeglądając te wyciągi, więc mogłam coś przeoczyć.