Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
oba psiutki są pięknę, zarówno Rodi, jak i Borys :)

Rodi to największa metamorfoza ostatnich miesięcy. Wygląda wspaniale i chyba nie ma nikogo, kto by twierdzil inaczej :)
Ale Borys, no cóż, oko mi poleciało.... :)

• 2 weeks later...
Posted

Czy Brenn posiada jakiegos skarbnika, ktory potwierdziłby mi na wątku wplate pieniadzy? Chodzi o wplate od jednej z dogomaniaczek oraz wplate bazarkowa.
Na pierwszej stronie widze konto Emira, ale rozliczenie konczy sie na 30.04. Chyba, ze jest dalsze gdzies na wątku?

Posted

Widziałm go 3-4 tygodnie temu.
Piekny, zachwycajacy.
Trzymałam go na smyczy, ciagnął jak parowóz, ale własnie zaczynał intensywny kurs wiec pewnie teraz chodzi jak szwajcarski zegarek.
Nie wiedziałm ze był taki chory.

Posted

zaraz zaraz, zleceniodawca nie zgłaszał zapotrzebowania abym robił z psem jakiekolwiek posłuszenstwo. miał u mnie bawic sie, jesc i wypoczywac. czytam i czytam i sprawdzam czy na pewno jestem na własciwym wątku. Pies cały czas jest gotowy do adopcji, był i jest.

Posted

Dziękuję w imieniu Rodiego za wpłaty. Wysłałam prośbę do centrali o podanie wpływów. Zajęci są, więc trza poczekać parę dni ;)
Okazjonalnie dzwoni tel w jego sprawie, ale żadna oferta domu nie powala. Czekamy zatem na ten jeden jedyny, wspaniały dom.

Posted

jamor napisał(a):
zaraz zaraz, zleceniodawca nie zgłaszał zapotrzebowania abym robił z psem jakiekolwiek posłuszenstwo. miał u mnie bawic sie, jesc i wypoczywac. czytam i czytam i sprawdzam czy na pewno jestem na własciwym wątku. Pies cały czas jest gotowy do adopcji, był i jest.

Jasne, źle zrozumialam wpis Beki. A jaki jest wg ciebie Rodi? Do domu np. z dziećmi? Mieszkanie, kojec?