Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

Posted

jamor napisał(a):

Martwie sie tylko teraz o niego czy srania nie dostanie lub jakiegos swedzenia. dzis dowiezli mi wegiel wiec z synem zwalalismy towar do piwnicy a Rodi biegał sobie to tu , to tam. Zona myslac ze z nami jest tuptus pozwoliła sobie wystawic ciasto na szafke tarasu aby ostygło. Rodi szybko sobie poradził i zjadł całe.
Dzis bede spał w piwnicy.
Hahaha, miłych snów w piwnicy na węglu :-D

A propos, doszła karma?

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Hahaha, miłych snów w piwnicy na węglu :-D

A propos, doszła karma?

nie doszła.nie mamy juz nic. jutro zona pewnie bedzie piekla ciasto...........

Posted

korci mnie aby pobawic sie z nim rekawem ( taki do gryzienia) Mam przecucie ze by mu sie bardzo podobał, małe poscigi i gryzienie pozoranta, sportowo, ale , ale cykam sie ze ciotki potraktują to jako cwiczenia agresji...........

Posted

Szlag mnie właśnie jasny trafił!!!
Historia Zamówienia 29/09/2010 Zamówienie przyjęte 30/09/2010 W trakcie ralizacji Szanowna Pani/ Szanowny Panie,

Z przykrością informujemy, iż na chwilę obecną niestety nie posiadamy w swojej ofercie produktów z tzw. linii weterynaryjnej marki Royal Canin.

Zaistniała sytuacja spowodowana jest bezprecedensową polityką, prowadzoną przez firmę Royal Canin Polska, polegającą na ograniczeniu możliwości zakupu karm tej linii zarówno naszemu sklepowi, jak i innym sklepom internetowym.

Od tej pory produkty te będą dostępnie wyłącznie w gabinetach weterynaryjnych i lecznicach, skutkiem czego nastąpi znaczący wzrost cen tych karm.

Jeżeli potrzebują Państwo specjalistycznej karmy dla swojego pupila, zachęcamy do zapoznania się z ofertą innych producentów.

W zamian za niedostępną karmę Royal Canin polecamy produkty marki Hill's, Eukanuba, Trovet. Oraz Animonda.

Karmie ROYAL CANIN Skin Support odpowiadają:

Hill's Canine z/d Ultra

http://www.krakvet.pl/hills-canine-ultra-10kg-p-175.html

Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółowymi opisami karm w/w firm.

Z poważaniem
Aleksandra Szczepańska
Zespół Krakvet
www.krakvet.pl

Posted

jamor napisał(a):
korci mnie aby pobawic sie z nim rekawem ( taki do gryzienia) Mam przecucie ze by mu sie bardzo podobał, małe poscigi i gryzienie pozoranta, sportowo, ale , ale cykam sie ze ciotki potraktują to jako cwiczenia agresji...........

a może Rodi nadaje się na psa policyjnego, co?? może byłby w swoim żywiole wtedy??

Posted

[quote name='GoniaP']Szlag mnie właśnie jasny trafił!!!
Historia Zamówienia 29/09/2010 Zamówienie przyjęte 30/09/2010 W trakcie ralizacji Szanowna Pani/ Szanowny Panie,

Z przykrością informujemy, iż na chwilę obecną niestety nie posiadamy w swojej ofercie produktów z tzw. linii weterynaryjnej marki Royal Canin.

Zaistniała sytuacja spowodowana jest bezprecedensową polityką, prowadzoną przez firmę Royal Canin Polska, polegającą na ograniczeniu możliwości zakupu karm tej linii zarówno naszemu sklepowi, jak i innym sklepom internetowym.

Od tej pory produkty te będą dostępnie wyłącznie w gabinetach weterynaryjnych i lecznicach, skutkiem czego nastąpi znaczący wzrost cen tych karm.

Jeżeli potrzebują Państwo specjalistycznej karmy dla swojego pupila, zachęcamy do zapoznania się z ofertą innych producentów.

W zamian za niedostępną karmę Royal Canin polecamy produkty marki Hill's, Eukanuba, Trovet. Oraz Animonda.

Karmie ROYAL CANIN Skin Support odpowiadają:

Hill's Canine z/d Ultra

http://www.krakvet.pl/hills-canine-ultra-10kg-p-175.html

Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółowymi opisami karm w/w firm.

Z poważaniem
Aleksandra Szczepańska
Zespół Krakvet
www.krakvet.pl

U nich ostatnio coś nie gra, dwa tygodnie czekałam na karme dla psów i kotów ( a nie zamawiamy na zapas :( ), musiałam użyć innej a moje psy srały dalej niż widziały, zamów Gonia w tele karmie, wszystko przyjechało trzeciego dnia od zamówienia, krakvet ostatnio coś przegina

Posted

Gonia, ja po potyczkach w Krakvecie, (czekałam dlugo na dostawe) przerzucilam sie na zooplus i jestem bardzo zadowolona. Ale skoro linia wet ma byc niedostepna w sklepach internetowych, to moze i tam nie byc. Ale jeszcze tydzien temu dostalam do domu dla swojej pociechy.

Posted

[quote name='Cantadorra']Czemu? Za stary? Jakieś inne niedyspozycje charakteru?[/QUOTE]

Pies do służby musi być zdrowy, no i chyba Rodi jest wykastrowany...
Jamor oświeć nas.

Rodi skonsumował ciasto - zrobił sobie smaczny test na pszenicę :cool3:
I co? Ma rozwolnienie?
Może faktycznie zmienić mu karmę, skoro z tą wet RC taki problem teraz.

Mączka z baraniny, ryż, tłuszcz z kurczaka (konserwowany mieszaniną tokoferoli), glutenowa mączka kukurydziana, pulpa buraczana, siemię lniane, podroby drobiowe, jajka, drożdże browarniane, witaminy, inne składniki mineralne.

Widzicie powyżej coś, na co Rodi jest uczulony ?

Posted

[quote name='Cantadorra']Czemu? Za stary? Jakieś inne niedyspozycje charakteru?[/QUOTE]
1. alergia
2. goni ogon
3. do prewencji - brak agresji, checi walki
4. na specjalistycznego - cienka pasja aportu
5. jajek brak ? ( nawet nie zwróciłem na to uwagi ) krajowe przepisy nie dopuszczają kastratów i wnetrów do słuzby ( osobiscie uwazam ze w kastracja nie przeszkadza a wrecz moze pomogac w dziale psów specjalistycznych, ale betonu głową nie przebije)
6. pewnie jeszcze inne pkt bo psa poznaje
7. psów za darmo raczej nikt nie chce bo nie ma na co urwac dla siebie
( odpowiedzialni za zakup)

Posted

[quote name='Cantadorra']Jamor, nie rozumiem tego zdania. O co chodzi?[/QUOTE]
srednia zakupu psa do polskiej policji to 3,5 - do 4 tys. podaz jest wieksza od popytu wiec domysl sie sama. nie bede pisał nic na ten temat. takie gówno.......
jestem cywilem i nie załuje ze odszedłem. wazne co bedzie jutro, pojutrze i jest fajnie

Posted

[quote name='jamor']srednia zakupu psa do polskiej policji to 3,5 - do 4 tys. podaz jest wieksza od popytu wiec domysl sie sama. [/QUOTE]
Domyślam się.......... zawodowo często się z tym spotykam........ Tak jest, chyba nie tylko w Polsce.

Posted

karma doszła. a po tych dwóch dniach karmienia ryzem z rybą i cała brytwana ciasta w ktorym były wszystkie mozliwe skłądniki : piekny klocek i zero jakichkolwiek objawów alergicznych.