pinkmoon Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 O ile pamiętam, było wcześniej mówione, że po tym wszystkim lekarz nie pozwolił Ali na żadnego większego psa :( więc jest to chyba jednoznaczne... Quote
Helga&Ares Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 bela51 napisał(a):Czy to znaczy, ze Rodi juz nie ma szans na powrót do poprzedniego domu, sprzed wypadku ? Niestety nie ma szans:-( Quote
AndziaM Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Helga&Ares napisał(a):Rodi cały czas na lekach Vetaraxoid-przeciwświądowy i antybiotyku, który ma pomóc opanować ropienie i rany na skórze, dodatkowo jest często kąpany w Hexodermie. Trzyma się diety(RC Skin Support), dostał też przeciwko pchłom i kleszczom - Fiprex. Niestety nikt nie chce go pokochać:( Robimy dla Niego co w naszej mocy, ale nie chcemy by dłużej był niczyi, bo wprawdzie ma świetną opiekę w dt, ale to nie to samo do ds:( Pomóżcie nam znaleźć mu ten jedyny dom! Niech w końcu do chłopaka los się uśmiechnie.. wszyscy go kochamy, tylko nie mamy możliwości, aby zapewnić mu opiekę i normalny dom, bo albo mamy własne zwierzaki albo z innych powodów nie mamy możliwości zajęcia się Rodim... (wydaje mi się, że mówię w imieniu wielu z nas dlatego pozwoliłam sobie na liczbę mnogą) Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 tak, to racja... gdyby nie to, że mam swoje zwierzaki, już dawno przygarnęłabym Rodi'ego do siebie, on jest taki kochany i zasługuje na wszystko co najlepsze... Ale niestety, mam już swoje 4 zwierzaki i na więcej ani mnie nie stać, ani nie mogę sobie pozwolić z uwagi na resztę domowników... Ale cięgle o Rodim pamiętam i podsyłam go wielu ludziom o dobrych sercach, jednak każdy już z mi znanych osób jest obstawiony psiakami po uszy... Quote
GoniaP Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Jutro Rodi jedzie ze mną do weta na badania, więc będzie świeża relacja i zdjęcia. Quote
GoniaP Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Oto dzisiejszy Rodi: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Rodi30071002?authkey=Gv1sRgCKrAiJfmg6iKPw&feat=directlink Quote
Ajula Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 jaki piękny! zmienił się niesamowicie :crazyeye: Quote
Akrum Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 o kurcze, ale się Rodi zmienił, jak wydoroslał, nabrał masy, pięknie zarósł, sierść ma cudowną :) a jak jego zdrowie? mam nadzieję, że tak samo, jak wygląda, czyli super :) Quote
AndziaM Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 fotki super, ale jak jego zdrówko? po sierści nie widać dawnych problemów - czy to tylko złudzenie? Quote
IVV Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 TO JEST TAK WSPANIALY PIES ! czemu nikt go nie chce :( ? zupelnie nie moge tego zrozumiec ... Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Rodiś jest aktualnie w domu tymczasowym w Warszawie Quote
IVV Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 pokazuj sie Rodi :) zobaczcie prosze ta zaglodzona Onke http://www.dogomania.pl/threads/191207-Czy-stare-skóra-i-kości-nadają-się-do-czegokolwiek-Zagłodzona-ON-ka Quote
IVV Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 nowy ,wazny watek http://www.dogomania.pl/threads/191868-BEZPŁATNY-Dom-Tymczasowy-wątek-zgłoszeniowy-Hotele-NIE-MILE-widziane Quote
Recommended Posts