Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Rodi cały czas na lekach Vetaraxoid-przeciwświądowy i antybiotyku, który ma pomóc opanować ropienie i rany na skórze, dodatkowo jest często kąpany w Hexodermie. Trzyma się diety(RC Skin Support), dostał też przeciwko pchłom i kleszczom - Fiprex. Niestety nikt nie chce go pokochać:( Robimy dla Niego co w naszej mocy, ale nie chcemy by dłużej był niczyi, bo wprawdzie ma świetną opiekę w dt, ale to nie to samo do ds:( Pomóżcie nam znaleźć mu ten jedyny dom! Niech w końcu do chłopaka los się uśmiechnie..

wszyscy go kochamy, tylko nie mamy możliwości, aby zapewnić mu opiekę i normalny dom, bo albo mamy własne zwierzaki albo z innych powodów nie mamy możliwości zajęcia się Rodim... (wydaje mi się, że mówię w imieniu wielu z nas dlatego pozwoliłam sobie na liczbę mnogą)

Posted

tak, to racja... gdyby nie to, że mam swoje zwierzaki, już dawno przygarnęłabym Rodi'ego do siebie, on jest taki kochany i zasługuje na wszystko co najlepsze... Ale niestety, mam już swoje 4 zwierzaki i na więcej ani mnie nie stać, ani nie mogę sobie pozwolić z uwagi na resztę domowników...
Ale cięgle o Rodim pamiętam i podsyłam go wielu ludziom o dobrych sercach, jednak każdy już z mi znanych osób jest obstawiony psiakami po uszy...

• 2 weeks later...
Posted

o kurcze, ale się Rodi zmienił, jak wydoroslał, nabrał masy, pięknie zarósł, sierść ma cudowną :)
a jak jego zdrowie?
mam nadzieję, że tak samo, jak wygląda, czyli super :)

• 2 weeks later...