Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Hmmm... sama nie wiem co mam o tym myslec. Czy Pani Brenna powiedziala w jakiejs rozmowie telefonicznej, ze jak jej sie poprawi to wezmie Rodiego, lub dołoży do DT?

.............................

Guest Elżbieta481
Posted

Matko kochana-Pitbull bez opieki,bez nadzoru..Znamy to,znamy aż za dobrze...Idziesz na spacer ze swoim psem,a tu pit luzem,a tu stafford luzem..Dobrze,że jeden, a nie kilka...W przypadku naszego psa były trzy staffordy..Ludzie sa poprostu niepowazni..
Psinie z tego watku wszystkiego dobrego!
E/W

Posted

waldi481 napisał(a):
Matko kochana-Pitbull bez opieki,bez nadzoru..Znamy to,znamy aż za dobrze...Idziesz na spacer ze swoim psem,a tu pit luzem,a tu stafford luzem..Dobrze,że jeden, a nie kilka...W przypadku naszego psa były trzy staffordy..Ludzie sa poprostu niepowazni..
Psinie z tego watku wszystkiego dobrego!
E/W

Mam nadzieje,ze tamten wlasciciel poniesie opdowiedzialnosc za czyn swojego psa!!!

Posted

GoniaP napisał(a):
Roduś - Brenn wraca w sobotę do Poznania na dt. Cieszę się, że będzie blisko mnie i będę mogła nadzorować jego dalszą rekonwalescencję.

Rodi ma mimo wszystko szczęscie ktos nad nim czuwa, nie zostawił go bez pomocy.Domu jeszcze sie doczeka wazne,ze teraz jest bezpieczny.

Posted

GoniaP napisał(a):
Roduś - Brenn wraca w sobotę do Poznania na dt. Cieszę się, że będzie blisko mnie i będę mogła nadzorować jego dalszą rekonwalescencję.

Dziekujemy Ci, nasz dobry Duszku:loveu:!!!

Posted

Brenn szczesliwie dojechal dzis rano do DT, droge przespal, zapoznal sie z osiedlem i... przyszlo nam sie pozegnac...:-( Dom jest tak strasznie pusty bez niego:-(:-(:-(

Posted

Weekend w DT minal, Brenn rozkoszuje sie dlugimi spacerami, bawi zabawkami, daje sie smarowac, bandazowac, a nawet kapac;). DT zachwycone, ze psiak taki grzeczny, choc z niego prawdziwy "wulkan energii":lol:!
Fotki wkrotce!
Tak bardzo dziekujemy GoniP i DT za blyskawiczna pomoc i wielkie serce:loveu:!

Posted

on tak wiele razy byl w roznych miejscach i z roznymi ludzmi ,ze jeszcze nie wie gdzie jest ten prawdziwy dom...
ale w sumie to dobrze,nie przezywa psina az tak wielkiego dramatu i stresu

Posted

Prawdziwe dobre wieści, że Rodi/Brenn tak dobrze, że zaaklimatyzował w DT. To że z niego dzielny i grzeczny pacjent to nawet nie śmiałam wątpić:), widziałam go w Śremie i naprawdę nie wyobrażam sobie, że Rodi mógł robić trudności przy zabiegach!