GoniaP Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Roduś, a teraz już Brenn pozdrawia z Koszalina :) A tu foty z pożegnania w Śremie: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/RodusPozegnanie10610?feat=directlink Miej piękne życie chłopaku i czekamy na dalsze wieści od Ali :) Quote
polubek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 osz kurde spóźniłam się pożegnać z rodim dupa wołowa ze mnie Quote
Akrum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 śliczne zdjęcia z pożegnalnego spacerku w Śremie... powodzenia Rodi, znaczy Brenn w nowym domku i mam nadzieję, że raz po raz zobaczymy tutaj jakieś wieści i zdjęcia od ciebie :) Quote
Ajula Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 wszystkiego najlepszego w nowym życiu kochany Rodusiu :) mam nadzieję, że nowy domek o nas nie zapomni Quote
ABA Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dzien dobry Wszystkim Fankom Rodiego vel Brenna;-)! Bardzo dziekujemy za wszelkie pozytywne fluidy przesylane w ostatnich 2 tygodniach, za zaciskanie kciukow, mowiac krotko - za to, ze JESTESCIE:-)!!! Wczoraj poznym popoludniem, po trudach wielu, udalo nam sie dojechac do domu:multi:! Podroz byla bardzo stresujaca, szczegolnie dla Brenna. W domu troche "poszalal", tak ze wszystkie dywany trzeba bylo zwinac. Spacer po okolicy nieco go uspokoil, ale dopiero w prawdziwym lesie mu sie spodobalo!!! I to jak!!! Pierwsza noc byla bardzo trudna, nowy dzien okazal sie wybawieniem, choc maluch bardzo duzo czasu potrzebowal, by sie "zwyczajnie" polozyc we wlasnym domu:multi:. Dzis zaliczylismy wizyte w ogrodku - Brenn uczyl sie chodzic po sciezkach. Pozniej bylismy w parku, jeszcze pozniej w lesie (nawet krotko chodzilismy bez smyczy!!!), a teraz spiacy u moich stop Brenn czeka na wspolny spacer z kolezanka weimaranka. Zdjecia obiecujemy pokazac wkrotce! Poki co zaabsorbowani jestesmy nauka chodzenia na smyczy! Zyczymy milego dlugiego weekendu i znikamy na spacer:grin:! Quote
Cantadorra Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Witaj ABA, fajnie, że do nas zajrzałaś. Dalej wysyłamy moc pozytywnych fluidów, dla ciebie i "malucha":) CZekamy na foty i relacje oczywiście. Mam nadzieję, że się pokochacie nawzajem mocno, mocno... :) Quote
Paulina87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cieszę się, że trafił w dobre ręce. Taki domek mu się należał. Quote
wapiszon Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Trzymam kciuki za Was i za Rodiego. Pamietajcie ,ze pierwsze wspólne chwile mogą być trudne ale Rodi jest wspaniałym psem Quote
ABA Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dziekujemy za wsparcie, pozytywne fluidy, wszystkie mile slowa:-). Dzisiejsza noc byla zdecydowanie spokojniejsza, tylko raz musielismy wychodzic;)! Dlugi spacer w lesie z kolezanka dobrze nam zrobil, choc z dlugimi spacerami nie mozemy szalec, gdyz Brenn zaczal lekko kulec:-(. Ale za to dzis pierwszy pokazal brzuszek i "kazal" sie klaskac:multi:!!! Na srodku laczki, w glebokiej trawie! Tak mu sie to spodobalo, ze po kilku metrach powtorzylismy cala procedure:lol:! I jeszcze cos - na spacerze przychodzi na zawolanie, reaguje na gwizd!!! A w domu czeka na zaproszenie do miski, do wyjscia przez drzwi, juz sam z siebie siada, czekajac na zapiecie smyczy:multi::multi::multi:! Same pozytywy!!! Quote
Ajula Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 super! cieszę się, że nowa Pańcia Rodusia znajduje czas dla jego wielbicielek :) Quote
GoniaP Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 ABA napisał(a):(...) Same pozytywy!!! Aluś, trzymam kciuki by już tak było zawsze :) I mam pytanie, co mam zrobić, jak pęknie mam prosić, byś zechciała pokazać nam jakieś fotki chłopaka ? ;) Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 jak super, że nowa pańcia Rodisia, znaczy Brenna przybyła na wątek i sama będzie zdawała nam relacje z życia psiaka :) Dobrze, że Brenn tak szybko się zaaklimatyzował, że w lesie mu się spodobało i na łące :) on zasługuje na wszystko co najlepsze, pamiętam jaka akcja była, jak na poczatku go Paulina nam pokazała, taka bidulka była z niego, a teraz :) miodzio :) mam nadzieję, że jakieś zdjęcia niedługo zobaczymy :) Quote
ABA Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Witamy goooooooooooooraco Wielbicielki bylego Rodusia, a teraz Brennusia:cool1:. Piekny dzien dzisiaj mamy, zaraz znikamy do ogrodka (musimy oszczedzac lapke!).Przed chwila wrocilismy od pana doktora, to byla dluuuuuuuuuuuuuuuuga wizyta. Brenn jest dumnym posiadaczem paszportu unijnego, dostal mnostwo glaskow od pracownikow kliniki, co mu sie - dziwnym trafem - baaaaaaaardzo podobalo:cool3:!!! W niedziele jedziemy na pobranie krwi i w nastepnym tygodniu powinny byc wyniki wykluczajace ostatecznie schorzenie tarczycowe, albo i nie (panowie doktorzy debatowali dzis telefonicznie na linii Koszalin-Srem). Po tych badaniach bedziemy wiecej wiedziec. Brenn je ogromne ilosci, jest nienasycony. Chudosc jego jest porazajaca, problemy z lapami moga wynikac z braku miesni, ale... Pomalu konczymy antybiotyk, smarujemy chore miejsca mascia przyspieszajaca gojenie (a miejsc takich Brenn ma sporo na calym ciele). Trzymajcie, prosze, kciuki za Rekonwalescenta! Byloby dobrze znalezc ostateczna przyczyne jego problemow, szybciej chlopak doszedlby do siebie. A oto fotki z dnia wczorajszego: http://picasaweb.google.com/atathur/Brenn?feat=directlink Probowalam wrzucic sama zdjecia, ale nie udalo mi sie:-(! Czy moglabym poprosic o porade? Kopiuj-wklej u mnie nie dziala. Quote
pekatrine Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 klikasz na obrazek, tak by otworzył się w nowym oknie, potem kopiujesz adres obrazka. W odpowiedzi na forum wybierasz ikonkę z drzewkiem i tam wklejasz adres obrazka :) Piękna psina :) Quote
Ajula Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 on się zmienia w oczach :) na coraz piękniejszego oczywiście Quote
ABA Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dziekuje pekatrine, sprobowalam z ikonka z drzewkiem, nawet dwa razy, ale sie nie udalo:-(. Szkoda! Bede probowac dalej;-). Kiedys musi sie udac! Quote
pekatrine Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Bo to musi być adres kończący się na jpg. Prawym przyciskiem myszy klikasz na obrazek, pokaż w nowym oknie lub kopiuj adres obrazka. powodzenia :) Quote
ABA Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Udalo sie:loveu:! Dziekuje, pekatrine:cunao:!!! Quote
ABA Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 A oto fotki z dnia wczorajszego:lol:. Pogoda sprzyja kapielom slonecznym:cool1:! Spiesze doniesc, ze pokonywanie schodow, jazda winda, a przede wszystkim samochodem przestala byc STRAAAAAAAAAAASZNA:multi:! Zycie czasami potrafi byc piekne:beerchug:!!! Wszystkim Ciociom zyczymy z Brennem SUPERsoboty:BIG: Quote
rytka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Rodi wygladał od początku na mega madrego psiula nic dziwnego,ze szybko pokapowal o co w tym wszystkim chodzi. Quote
amica Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Wspaniale że Rodiś znalazł swoje miejsce miejsce na ziemi i do tego takie cudowne miejsce :) Hip hip, hurra!!! Quote
wieso Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 tak sie cieszymy.....pozdrowienia dla wszystkich..... Quote
AndziaM Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Nadal nie widzę fotek Rodusia (a obecnie Brenna) :( ABA, czy faktycznie udało Ci się je wstawić? i tak w ogóle to wielkie dzięki, że znajdujesz czas nie tylko dla Psiaka, ale i dla nas, żeby przekazać nam info o naszym słodkim maleństwie :) i trzymam kciuki za jego zdrówko :) Quote
ABA Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 AndziaM, przed godzina tez ich nie widzialam (przyznam sie, ze nieco zwatpilam w moje zmysly;)), ale obecnie znowu sie pojawily. Dwa sprzed 2 dni i trzy z wczoraj. Mam nadzieje, ze tak juz zostanie:evil_lol:! Z najnowszych wiesci o Brennie - kolega zostal wykapany (kapiel byla dla niego ogromnym stresem - niestety:placz:), przepieknie pachnie (wreszcie nie trzeba zakladac masek gazowych, przestepujac prog naszego domu:cool3:), siersc zaczela sie ladnie ukladac, a nawet lekko blyszczec:multi:. W dniu dzisiejszym zaliczylismy ogrodek, mala przebiezke po lesie (Brenn nadal kuleje:shake:) i teraz Rekonwalescent zuzia spokojnie w swojej norce (chrapie, bezczel:mad:!!!). Po raz kolejny dziekujemy za WSZYSTKIE przemile slowa pod naszym adresem, pozdrowienia i zainteresowanie:cunao:. Dobranoc! Milych snow:sleeping:! Quote
Recommended Posts