Cantadorra Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Przepraszam za offa, wybaczcie cioteczki. Zapraszamy serdecznie na bazarek dla on-ka Welsha: [URL="http://www.dogomania.../184616-Efektowna-bizuteria-dla-potrzebujacego-Welsha.-Do-14.05"]http://www.dogomania.pl/threads/184616-Efektowna-bizuteria-dla-potrzebujacego-Welsha.-Do-14.05 [/URL] Quote
IVV Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 co u naszego chlopaka? czy sa juz moze wyniki? kiedy bedzie musial opuscic klinike? Quote
GoniaP Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Rozmawiałam z lekarzem i wieści o Rodusiu brzmią optymistycznie :) Morfologia i biochemia jest rewelacyjna!!! Utrzymuje się lekki stan zapalny skóry przy szyi i zostały pobrane kontrolne zeskrobiny, których wynik poznamy w końcu tygodnia. Generalnie Roduś powoli pakuje walizki :) choć nadal będzie musiał być pod kontrolą. I tu następna rewelacyjna wiadomość, mamy dla niego dt :) Pewnie niektórzy znają Rytkę, która w każdej chwili gotowa jest przyjąć Rodusia pod swój dach! Jeszcze przez jakiś czas Rodi pozostanie na specjalistycznej karmie i lekach, ale przynajmniej w domu, pod czujnym okiem Rytki :) Wiadomość już nie taka fajna dotyczy ostatniej faktury za leczenie Rodiego, która opiewa na kwotę 1 808 zł :( Dziś mam zamiar zasiąść do analizy finansów... Quote
IVV Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Super wiadomosci!!!!!!!! tak sie martwilam o ten DT dla niego... Quote
carolinascotties Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [FONT=Georgia]Polecam lekture postow Pani Teresy Borcz - zebralam te, w ktorych sa sposoby na poprawe stanu skory i ogolnej kondycji psa KLIK [FONT=Arial] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][/FONT] Quote
Akrum Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='GoniaP']Rozmawiałam z lekarzem i wieści o Rodusiu brzmią optymistycznie :) Morfologia i biochemia jest rewelacyjna!!! Utrzymuje się lekki stan zapalny skóry przy szyi i zostały pobrane kontrolne zeskrobiny, których wynik poznamy w końcu tygodnia. Generalnie Roduś powoli pakuje walizki :) choć nadal będzie musiał być pod kontrolą. I tu następna rewelacyjna wiadomość, mamy dla niego dt :) Pewnie niektórzy znają Rytkę, która w każdej chwili gotowa jest przyjąć Rodusia pod swój dach! Jeszcze przez jakiś czas Rodi pozostanie na specjalistycznej karmie i lekach, ale przynajmniej w domu, pod czujnym okiem Rytki :) Wiadomość już nie taka fajna dotyczy ostatniej faktury za leczenie Rodiego, która opiewa na kwotę 1 808 zł :( Dziś mam zamiar zasiąść do analizy finansów...[/QUOTE] jej, jakie fajne wiadomości :) tak się martwiłam, co dalej będzie z Rodim jak będzie musiał opuścić klinikę, a tu proszę, dt jest i już na niego czeka :) super :) mam nadzieję, że wyniki pobranych zeskrobin wyjdą już dobre. najbardziej obawiam się teraz o finanse... mało chyba było wpłat na Rodiego... :( Quote
Akrum Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wpłaty Razem: 2 496,40 zł (30 kwiecień' 10) Wydatki na dzień 30.04.10: Faktura z dnia 31.03.2010 - 1236,69 zł Faktura z dnia 30.04.2010 - 1808 zł Razem: 3 044,69 zł Otwarty rachunek w klinice gdzie przebywa Rodi tak wygląda sytuacja finansowa, jeszcze nadal brakuje sporo pieniążków... Quote
Cantadorra Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Pieniądze trzeba zbierac, ale najważniejsze, że jest DT. :) Quote
Ajula Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='GoniaP'] Pewnie niektórzy znają Rytkę, która w każdej chwili gotowa jest przyjąć Rodusia pod swój dach! [/QUOTE] Rytka uratowała Czarną i Gufiego :loveu: już się cieszę na jej opowieści o Rodim :) Quote
rytka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jesli bede miala zaszczyt goscic Rodiego:)postaram sie zrobic wszystko co w mojej mocy,zeby jak najszybciej wrocil do pełnej formy fizycznej i psychicznej. Oczywiscie'opowiesci' i zdjecia z pobytu o Rodiego beda:) Quote
IVV Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 no to moge juz odetchnac... Rodi czeka cie teraz tylko dobre zycie:) Quote
snuszak Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 rytka świetna wiadomość, Rodi będzie miał super :) Quote
amica Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='GoniaP']Rozmawiałam z lekarzem i wieści o Rodusiu brzmią optymistycznie :) Morfologia i biochemia jest rewelacyjna!!! Utrzymuje się lekki stan zapalny skóry przy szyi i zostały pobrane kontrolne zeskrobiny, których wynik poznamy w końcu tygodnia. Generalnie Roduś powoli pakuje walizki :) choć nadal będzie musiał być pod kontrolą. I tu następna rewelacyjna wiadomość, mamy dla niego dt :) Pewnie niektórzy znają Rytkę, która w każdej chwili gotowa jest przyjąć Rodusia pod swój dach! Jeszcze przez jakiś czas Rodi pozostanie na specjalistycznej karmie i lekach, ale przynajmniej w domu, pod czujnym okiem Rytki :) [FONT=Century Gothic]Wreszcie wróciłam na dogo po tygodniowej przerwie i co widzę:)!!! Rodi ma dobre wyniki a do tego jedzie do DT!:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
rytka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ajula napisał(a):to kiedy przeprowadzka? :multi: Ajula to juz zalezy od Goni i weta.ja tam jestem gotowa ale wolałabym,zeby to było po niedzieli nastepnej gdyz musze na wekend pojechac na Slask. ja tez mam nadzieje,ze Rodiemu sie spodoba u mnie i wszystko bedzie ok. bedzie jedynakiem bo moja wlasna psina Mopowa przebywa teraz głównie u mojej siostry.jednak beda mieli okazje z Rodim sie zapoznac bo niebawem przyjezdzaja w gosci-jak sobie nie przypadna do gustu to goscie beda musieli sie szybko zbierac;) mam tez nadzieje,ze Rodi lubi długie spacery bo sie strasznie nastawiam na takowe:)wczesniej z moja Frytka robilismy takie własnie a ze Mopowa(nastepczyni Frytki) kurduplem o któtkich nogach jest to po kilometrze juz skakła na mnie i kazała sie brac na rączki.a gospodarz od którego ją brałam mówił ,ze lata całe dnie o polach-tiaa.. napewno spała za stodolą cały czas. Quote
Ajula Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 żeby Rodi wiedział, co mu się szykuje to by się cieszył :) na pewno spodobają mu się spacerki! Quote
GoniaP Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Według mnie chłopak jest gotowy na dt. Złośliwość losu, że wyniki jeszcze nie dotarły z zhw i doktor asekuracyjnie go wstrzymuje... :( Rytka będzie miała pełne ręce roboty :) Quote
stonka1125 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 GoniaP napisał(a): Rytka będzie miała pełne ręce roboty :) No z tym żywiołem to na bank :) Quote
IVV Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Helga&Ares'] Rodiś :):) RODUS moja milosc ktorej nigdy nie bede miala... co on ma na klatce piersiowej? Quote
GoniaP Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Rytka, do Ciebie będzie należał obowiązek utuczenia naszego "wieszaczka". Spójrzcie tylko, Roduś to szkielet :( Jest na najlepszej karmie....a nie przybiera na wadze :( Quote
GoniaP Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 IVV napisał(a): co on ma na klatce piersiowej? IVV, ten worek na klatce piersiowej, który widzisz, to fałd skóry... Jak Roduś przytyje i osiągnie swój rozmiar, to to "coś" zniknie ;) Quote
IVV Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 on i tak sobie daje swietnie rade w tak krotkimczasie... gdybym tylko mogla go miec to bym go szybko podtuczyla gotowanym lososiem,indyczkiem,jagniecinka ,naturalnymi smakolykami z ekologicznych sklepow dla zwierzat...ehhh... no ,ale trzymam za niego kciuki ,moze jak trafi do Ritki to nabierze cialka... Quote
rytka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 GoniaP napisał(a):Rytka, do Ciebie będzie należał obowiązek utuczenia naszego "wieszaczka". Spójrzcie tylko, Roduś to szkielet :( Jest na najlepszej karmie....a nie przybiera na wadze :( faktycznie wglada duzo lepiej niz na poczatku ale na wadze to za duzo nie przybrał. ma apetyt dobry i mimo to nie przybiera ? bede kombinowac jak to zrobic ,zeby moje zbedne kilogramy przeszly na Rodiego:) Quote
Recommended Posts