Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za offa, wybaczcie cioteczki. Zapraszamy serdecznie na bazarek dla on-ka Welsha:

[URL="http://www.dogomania.../184616-Efektowna-bizuteria-dla-potrzebujacego-Welsha.-Do-14.05"]http://www.dogomania.pl/threads/184616-Efektowna-bizuteria-dla-potrzebujacego-Welsha.-Do-14.05
[/URL]

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z lekarzem i wieści o Rodusiu brzmią optymistycznie :)
Morfologia i biochemia jest rewelacyjna!!!
Utrzymuje się lekki stan zapalny skóry przy szyi i zostały pobrane kontrolne zeskrobiny, których wynik poznamy w końcu tygodnia. Generalnie Roduś powoli pakuje walizki :) choć nadal będzie musiał być pod kontrolą. I tu następna rewelacyjna wiadomość, mamy dla niego dt :) Pewnie niektórzy znają Rytkę, która w każdej chwili gotowa jest przyjąć Rodusia pod swój dach! Jeszcze przez jakiś czas Rodi pozostanie na specjalistycznej karmie i lekach, ale przynajmniej w domu, pod czujnym okiem Rytki :)
Wiadomość już nie taka fajna dotyczy ostatniej faktury za leczenie Rodiego, która opiewa na kwotę 1 808 zł :(
Dziś mam zamiar zasiąść do analizy finansów...

Posted

[quote name='GoniaP']Rozmawiałam z lekarzem i wieści o Rodusiu brzmią optymistycznie :)
Utrzymuje się lekki stan zapalny skóry przy szyi i zostały pobrane kontrolne zeskrobiny, których wynik poznamy w końcu tygodnia. Generalnie Roduś powoli pakuje walizki :) choć nadal będzie musiał być pod kontrolą. I tu następna rewelacyjna wiadomość, mamy dla niego dt :) Pewnie niektórzy znają Rytkę, która w każdej chwili gotowa jest przyjąć Rodusia pod swój dach! Jeszcze przez jakiś czas Rodi pozostanie na specjalistycznej karmie i lekach, ale przynajmniej w domu, pod czujnym okiem Rytki :)
Wiadomość już nie taka fajna dotyczy ostatniej faktury za leczenie Rodiego, która opiewa na kwotę 1 808 zł :(
Dziś mam zamiar zasiąść do analizy finansów...[/QUOTE]
jej, jakie fajne wiadomości :)
tak się martwiłam, co dalej będzie z Rodim jak będzie musiał opuścić klinikę, a tu proszę, dt jest i już na niego czeka :) super :)
mam nadzieję, że wyniki pobranych zeskrobin wyjdą już dobre.

najbardziej obawiam się teraz o finanse... mało chyba było wpłat na Rodiego... :(

Posted

Wpłaty
Razem: 2 496,40 zł (30 kwiecień' 10)

Wydatki na dzień 30.04.10:
Faktura z dnia 31.03.2010 - 1236,69 zł
Faktura z dnia 30.04.2010 - 1808 zł
Razem: 3 044,69 zł
Otwarty rachunek w klinice gdzie przebywa Rodi

tak wygląda sytuacja finansowa, jeszcze nadal brakuje sporo pieniążków...

Posted

[quote name='GoniaP'] Pewnie niektórzy znają Rytkę, która w każdej chwili gotowa jest przyjąć Rodusia pod swój dach! [/QUOTE]
Rytka uratowała Czarną i Gufiego :loveu:
już się cieszę na jej opowieści o Rodim :)

Posted

Jesli bede miala zaszczyt goscic Rodiego:)postaram sie zrobic wszystko co w mojej mocy,zeby jak najszybciej wrocil do pełnej formy fizycznej i psychicznej.
Oczywiscie'opowiesci' i zdjecia z pobytu o Rodiego beda:)

Posted

[quote name='GoniaP']Rozmawiałam z lekarzem i wieści o Rodusiu brzmią optymistycznie :)

[FONT=Century Gothic]Wreszcie wróciłam na dogo po tygodniowej przerwie i co widzę:)!!! Rodi ma dobre wyniki a do tego jedzie do DT!:multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

Ajula napisał(a):
to kiedy przeprowadzka? :multi:

Ajula to juz zalezy od Goni i weta.ja tam jestem gotowa ale wolałabym,zeby to było po niedzieli nastepnej gdyz musze na wekend pojechac na Slask.
ja tez mam nadzieje,ze Rodiemu sie spodoba u mnie i wszystko bedzie ok.
bedzie jedynakiem bo moja wlasna psina Mopowa przebywa teraz głównie u mojej siostry.jednak beda mieli okazje z Rodim sie zapoznac bo niebawem przyjezdzaja w gosci-jak sobie nie przypadna do gustu to goscie beda musieli sie szybko zbierac;)
mam tez nadzieje,ze Rodi lubi długie spacery bo sie strasznie nastawiam na takowe:)wczesniej z moja Frytka robilismy takie własnie a ze Mopowa(nastepczyni Frytki) kurduplem o któtkich nogach jest to po kilometrze juz skakła na mnie i kazała sie brac na rączki.a gospodarz od którego ją brałam mówił ,ze lata całe dnie o polach-tiaa.. napewno spała za stodolą cały czas.

Posted

Według mnie chłopak jest gotowy na dt. Złośliwość losu, że wyniki jeszcze nie dotarły z zhw i doktor asekuracyjnie go wstrzymuje... :(
Rytka będzie miała pełne ręce roboty :)

Posted

Rytka, do Ciebie będzie należał obowiązek utuczenia naszego "wieszaczka". Spójrzcie tylko, Roduś to szkielet :( Jest na najlepszej karmie....a nie przybiera na wadze :(

Posted

IVV napisał(a):

co on ma na klatce piersiowej?
IVV, ten worek na klatce piersiowej, który widzisz, to fałd skóry... Jak Roduś przytyje i osiągnie swój rozmiar, to to "coś" zniknie ;)

Posted

on i tak sobie daje swietnie rade w tak krotkimczasie...
gdybym tylko mogla go miec to bym go szybko podtuczyla gotowanym lososiem,indyczkiem,jagniecinka ,naturalnymi smakolykami z ekologicznych sklepow dla zwierzat...ehhh...
no ,ale trzymam za niego kciuki ,moze jak trafi do Ritki to nabierze cialka...

Posted

GoniaP napisał(a):
Rytka, do Ciebie będzie należał obowiązek utuczenia naszego "wieszaczka". Spójrzcie tylko, Roduś to szkielet :( Jest na najlepszej karmie....a nie przybiera na wadze :(

faktycznie wglada duzo lepiej niz na poczatku ale na wadze to za duzo nie przybrał.
ma apetyt dobry i mimo to nie przybiera ?
bede kombinowac jak to zrobic ,zeby moje zbedne kilogramy przeszly na Rodiego:)