Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy na sobotnie wieści o Rodim.
Najważniejsze że jest lepiej i że są wpłaty. Ja w tej chwili biorąc na DS Balbinkę kumuluje środki, by udźwignąć samodzielnie kwestie finansową dalszego leczenia Balbusi, dlatego nie mogę osobiście wesprzeć Rodiego kasą za bardzo :( Wciąż gadam znajomym o psach z dogo i proszę ich o choćby małe wpłaty, może coś dorzucą.

Posted

Rodi wygląda coraz lepiej!
Ma mnóstwo energii, którą wyładowuje na spacerkach, ma wolę życia! Coraz bardziej szaleje, jest ciekawy świata, i bardzo chce pracować z człowiekiem. To niesamowicie mądry i oddany pies, młodziutki - głupoty mu w głowie, wygląd też niczemu sobie, sami zobaczcie na zdjęciach, jak on pięknie zarasta. To jest JUŻ wspaniały, piękny pies, a przecież skórę nadal leczymy, co będzie dalej?
Dzisiaj na spacerku spotkaliśmy dzieciaki jeżdżące na hulajnogach, Rodiś był nimi wyjątkowo zainteresowany, obszczekał je - chciał się bawić razem z nimi ;)
Wstawiam linka do albumu zdjęć, jeśli ktoś będzie miał czas i ochotę, proszę o wstawienie kilku:
http://picasaweb.google.com/dm6172/Rodi170410r#

Posted

dziewczyny.. GONIA uratowała kolejną bidę, ale kasy brak.. jednak to była kwestia życia i śmierci :(

ten maluch miał wielkie szczęście, że trafił na GonieP... Wraz z policjantami wyrwała go z meliny pijackiej, gdzie przez ok tydzień psiak cierpiał straszne katusze... Ból złamanej łapki nie dawał się stłumić... a towarzysze jego "pana" tylko go kopali i zmuszali do chodzenia....
POMÓŻMY TEMU PSIEMU DZIECKU!!!!!
Pokażmy mu, że człowiek to nie tylko ból i cierpienie, pokażmy mu, że warto żyć!!!!

Maluch przeszedł bardzo poważną operacja...... bez niej nie miał szans na normalne życie....
Czy ktoś się zlituje nad maleństwem????
Gonia ma naprawdę kiepską sytuację ale zostawić go tam nie mogła!!!!

http://www.dogomania.pl/threads/183751-Już-nie-jestem-Skandal-jestem-Zulu.Już-nie-zbieram-na-wódkę-zbieram-na-operację.W-dt

Posted

IVV napisał(a):
Rodi byl piekny ,ale teras robi sie z niego przepiekny PIES !!! ON MA TYLE KLASY W SOBIE!!!
Dominika czy doszly juz pieniadze ode mnie?
IVV ja odpowiem Tobie, bo ja zawiaduję kontem. Niestety jeszcze nie, ale jeśli wpłyną rzeczywiście, to będzie to dla nas ogromny zastrzyk finansowy, za który będziemy ogromnie wdzięczni.
Jak tylko wpłyną, dam znać.

Posted

GoniaP napisał(a):
IVV ja odpowiem Tobie, bo ja zawiaduję kontem. Niestety jeszcze nie, ale jeśli wpłyną rzeczywiście, to będzie to dla nas ogromny zastrzyk finansowy, za który będziemy ogromnie wdzięczni.
Jak tylko wpłyną, dam znać.

mialy wpynac 16 kwietnia. Gosiu czy mozesz sprawdzic ,a ja sprawdze z PayPal dzis wieczrem