IVV Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 podobno kierownik pozbyl sie wszystkich!!!!!!!!!!!! dziewczyny dzwonily do Emira rozmawialy o problemie z jakims Panem ,mial oddzwonic i nic....... Quote
Isadora7 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='IVV']podobno kierownik pozbyl sie wszystkich!!!!!!!!!!!! dziewczyny dzwonily do Emira rozmawialy o problemie z jakims Panem ,mial oddzwonic i nic....... Sorry że pytam kto dzwonił i do kogo, tak bliżej, bo jakiś Pan niewiele mówi. Quote
IVV Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 wiesz ja tylko sprawdzalam watek Emira -psow w Zamosciu i niestety nie mam blizszej informacji. gdybys mogla tam do dziewczyn zajzec prosze. Quote
Helga&Ares Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Filmik o Rodim [video=youtube;tLjvKGIYQ1Y]http://www.youtube.com/watch?v=tLjvKGIYQ1Y[/video] Quote
IVV Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 szkoda, ze nie jest blizej ,mialby juz dom..... Quote
Paulina87 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Czy on często goni swój ogon? Zwróćcie na to uwagę, bo gonienie własnego ogona może być na tle nerwowym, depresyjnym. Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Helga&Ares napisał(a):Filmik o Rodim [video=youtube;tLjvKGIYQ1Y]http://www.youtube.com/watch?v=tLjvKGIYQ1Y[/video] normalnie aż mi się łezka w oku zakręciła... jak przypomne sobie te zdjęcia psiaka jeszcze ze schroniska, potem w Śremie w klinice, taki biedny był... wtedy te smutne oczy... a teraz taki zadowolony i radosny psiak :) ukłony w stronę lekarzy i Was cioteczki, które jesteście w bezpośrednim kontakcie z Rodim :) Quote
Asior Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Paulina87 napisał(a):Czy on często goni swój ogon? Zwróćcie na to uwagę, bo gonienie własnego ogona może być na tle nerwowym, depresyjnym. . o to samo chciałam zapytać.... Quote
Helga&Ares Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Paulina87 napisał(a):Czy on często goni swój ogon? Zwróćcie na to uwagę, bo gonienie własnego ogona może być na tle nerwowym, depresyjnym. Od kiedy przyjechał do kliniki. Wcześniej robił to non stop, teraz zdecydowanie rzadziej, kiedy zaczyna się kręcić odwołuję go. Quote
Nemko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Roduniu!!!Tak trzymalam mocno kciuki za Ciebie!!!:):) Wspanialy psiak z Ciebie i widac, ze juz lepiej sie czuje:):):) Quote
Ajula Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 wspaniałą pracę wykonali lekarze chwała im za to :Rose: Quote
ollalaa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Moja Mili (mały kundelek) też goni często własny ogon. Dla niej to chyba zabawa. Quote
AndziaM Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Te zdjęcia i filmik z Rodim w roli głównej to jedyny pozytywny akcent ostatniego weekendu i bardzo mnie cieszy, że choć u Rodiego jest coraz lepiej... Mam nadzieję, że znajdzie się dobry domek dla niego... Quote
IVV Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Rodik wyglada na bardzo szczesliwego na tych spacerkach :lol:i ma strasznie duzo energii do spalenia po przebywaniu w malych pomieszczeniach w szpitaliku. Czy jest moze gdzies przy klinice zamkniety teren tak by mogl sobie troche pobiegac bez smyczy?:cool3: Widac ,ze on strasznie teskni za swiezym powietrzem. Serce sie cieszy gdy pies ma taka wole zycia !!:loveu: Quote
Akrum Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Rodi śliczny psiaku, tylko sobie nie podgryzaj czasami tego ogona. Quote
bela51 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Rodi, zaglądam i wstyd mi, że nie potrafie Ci pomóc. Tak bardzo bym chciała. Quote
amica Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Filmik z Rodim jest super. Widać, że naprawdę jest z nim dużo lepiej. Quote
Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Isadora7 napisał(a):ech trzeba bedzie jutro cegiełke wznowić. może teraz jak już jest po świętach, to jakoś lepiej pójdą te cegiełki... no i w dobie, gdy wszyscy przeżywają żałobę, może serca mają teraz bardziej otwarte na tragedie i smutne historie, więc może cosik cegiełek zakupią... Quote
Isadora7 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Akrum napisał(a):może teraz jak już jest po świętach, to jakoś lepiej pójdą te cegiełki... no i w dobie, gdy wszyscy przeżywają żałobę, może serca mają teraz bardziej otwarte na tragedie i smutne historie, więc może cosik cegiełek zakupią... Licytowałabym się z tym "wszyscy przeżywają żałobę" ogromna grupa to lanserzy, korzystajacy z okazji urwania sie z pracy bo szefowie pozwalają. A tu trzeba przejść koniecznie pod "Kordegardą" może Pospieszalski złapie i puści na antenę, wtedy się ponawija o miłosci.... cóż "A to Polska właśnie..." Quote
IVV Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 strasznie tu cicho... http://www.cesarsway.com/articles/Cesar's%20Tips/662?cat=2 wstawiam ten link moze komus sie przyda Ceasar Millan jest niezwyklym czlowiekiem . Jego zrozumieniu psiej natury i sposob w jaki przekazuje swoje doswiadczenie ulatwia wielu wlascicielom zrozumienie ich psow. bardzo serdecznie polecam:lol: Quote
Recommended Posts