Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

Posted

podobno kierownik pozbyl sie wszystkich!!!!!!!!!!!! dziewczyny dzwonily do Emira rozmawialy o problemie z jakims Panem ,mial oddzwonic i nic.......

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']podobno kierownik pozbyl sie wszystkich!!!!!!!!!!!! dziewczyny dzwonily do Emira rozmawialy o problemie z jakims Panem ,mial oddzwonic i nic.......

Sorry że pytam kto dzwonił i do kogo, tak bliżej, bo jakiś Pan niewiele mówi.

Posted

wiesz ja tylko sprawdzalam watek Emira -psow w Zamosciu i niestety nie mam blizszej informacji.
gdybys mogla tam do dziewczyn zajzec prosze.

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Filmik o Rodim

[video=youtube;tLjvKGIYQ1Y]http://www.youtube.com/watch?v=tLjvKGIYQ1Y[/video]

normalnie aż mi się łezka w oku zakręciła... jak przypomne sobie te zdjęcia psiaka jeszcze ze schroniska, potem w Śremie w klinice, taki biedny był... wtedy te smutne oczy... a teraz taki zadowolony i radosny psiak :)
ukłony w stronę lekarzy i Was cioteczki, które jesteście w bezpośrednim kontakcie z Rodim :)

Posted

Paulina87 napisał(a):
Czy on często goni swój ogon? Zwróćcie na to uwagę, bo gonienie własnego ogona może być na tle nerwowym, depresyjnym.

.

o to samo chciałam zapytać....

Posted

Paulina87 napisał(a):
Czy on często goni swój ogon? Zwróćcie na to uwagę, bo gonienie własnego ogona może być na tle nerwowym, depresyjnym.

Od kiedy przyjechał do kliniki. Wcześniej robił to non stop, teraz zdecydowanie rzadziej, kiedy zaczyna się kręcić odwołuję go.

Posted

Te zdjęcia i filmik z Rodim w roli głównej to jedyny pozytywny akcent ostatniego weekendu i bardzo mnie cieszy, że choć u Rodiego jest coraz lepiej... Mam nadzieję, że znajdzie się dobry domek dla niego...

Posted

Rodik wyglada na bardzo szczesliwego na tych spacerkach :lol:i ma strasznie duzo energii do spalenia po przebywaniu w malych pomieszczeniach w szpitaliku.
Czy jest moze gdzies przy klinice zamkniety teren tak by mogl sobie troche pobiegac bez smyczy?:cool3:
Widac ,ze on strasznie teskni za swiezym powietrzem. Serce sie cieszy gdy pies ma taka wole zycia !!:loveu:

Posted

Isadora7 napisał(a):
ech trzeba bedzie jutro cegiełke wznowić.

może teraz jak już jest po świętach, to jakoś lepiej pójdą te cegiełki...
no i w dobie, gdy wszyscy przeżywają żałobę, może serca mają teraz bardziej otwarte na tragedie i smutne historie, więc może cosik cegiełek zakupią...

Posted

Akrum napisał(a):
może teraz jak już jest po świętach, to jakoś lepiej pójdą te cegiełki...
no i w dobie, gdy wszyscy przeżywają żałobę, może serca mają teraz bardziej otwarte na tragedie i smutne historie, więc może cosik cegiełek zakupią...

Licytowałabym się z tym "wszyscy przeżywają żałobę" ogromna grupa to lanserzy, korzystajacy z okazji urwania sie z pracy bo szefowie pozwalają. A tu trzeba przejść koniecznie pod "Kordegardą" może Pospieszalski złapie i puści na antenę, wtedy się ponawija o miłosci....

cóż "A to Polska właśnie..."