Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

Posted

IVV napisał(a):
czemu tu taka cisza ? czyzby Rodi cudownie ozdrowial ?

Myślę, że każdy bez względu za poglądy polityczne w obliczu tragedii pod Smoleńskiem zatrzymuje się, wyłącza się, łącząc się w bólu z całym Narodem

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tak wiem to bardzo przykre i sama jestem jakas ...sama nie wiem jak to uczucie okreslic (pomimo ,ze mieszkam tu od ponad 20lat) ,ale zycie musi sie toczyc dalej i walka o nie.
te psiaki na dogo dalej tkwia gdzie tkwia i bez naszej pomocy nie maja na nic szansy. i to jest ten porzadek dzienny ktrory na nas wyczekuje...

Posted

IVV napisał(a):
tak wiem to bardzo przykre i sama jestem jakas ...sama nie wiem jak to uczucie okreslic (pomimo ,ze mieszkam tu od ponad 20lat) ,ale zycie musi sie toczyc dalej i walka o nie.
te psiaki na dogo dalej tkwia gdzie tkwia i bez naszej pomocy nie maja na nic szansy. i to jest ten porzadek dzienny ktrory na nas wyczekuje...

Daję ci słowo że brak wpisów w dniu tak szczególnym jak dzisiejsza Niedziela nie zmieni w żaden sposób sytuacji psiaków. To tylko wpisy....

Posted

[quote name='IVV']tak wiem to bardzo przykre i sama jestem jakas ...sama nie wiem jak to uczucie okreslic (pomimo ,ze mieszkam tu od ponad 20lat) ,ale zycie musi sie toczyc dalej i walka o nie.

I tu się zgodzę z tym co zaznaczyłam, chyba nie wiesz
Życzę na pewno toczy się dalej i gwarantuję że mający pod opieką Rodiego niczego wobec psa nie zaniedbali. A teraz skupiają się nad tym co dla nas Polaków jest szokiem. Jest szokiem w skali międzynarodowej, skoro nawet w Rosji będzie "Katyń" zakazany do tej pory wyświetlony. Może da ci to do myślenia.

Bez odbioru teraz wszyscy skupieni przed telewizorem.... [']

Posted

Żałoba trwa i będzie trwała do piątku, a jako że telewizor dawno wyrzuciłam z domu, to bez względu na wczorajszą tragedię - podbiję wątek mimo ryzyka narażenia się na zarzut, że nie rozumiem i patriotką nie jestem. To portal dla psów. Których jakby mało interesuje narodowa żałoba, ani też wpływu nie powinna mieć na ich sytuację do piątku w związku z łączeniem się w bólu.
Ewa

Posted

tak ,ja tez myslalam ze to portal dla psow i nie jest uraza niczyich uczuc ,jesli tu sie zaglada i interesuje ich stanem zdrowia
tez podbijam Rodiego na pierwsza !!!! moze go ktos pokocha i znajdzie dobry dom

Posted

Wszystkich zainteresowanych losem Rodiego informuje, że pies ma się coraz lepiej. Wirusa pokonaliśmy. Rodi znowu radosny, skory do zabaw, przytulaśny. Jego ulubioną zabawą jest gonienie własnego ogona. Filmik z szaleństw wkrótce.
Obecnie skupiany się na leczeniu chorej skóry.

Posted

Helga & Ares, bardzo dziękuję, że znalazłaś czas, aby napisać co z Rodim, dzięki Tobie przynajmniej w jego temacie możemy teraz odetchnąć z ulgą. Pozdrawiam Cię gorąco.
Ewa

Posted

[quote name='Helga&Ares']

Kilka zdjęć dzielnego pacjenta
o kurka... ale zmiana :) to nie ten sam pychol, na pierwszych zdjęciach, gdy Rodi pojechał do kliniki, było widać tylko rozpacz, zmęczenie i zniechcęcenie psa do życia... te czerwone placki na pycholku wtedy koło oczek, było widać jego cierpienie...
A teraz? teraz ten pycholek jest śliczny :) te oczka już mówią tylko dziękuję że o mnie walczycie, dziękuję za szansę na zdrowie i życie :)
ależ on jest śliczny :)

Posted

Dziewczyny ,zmieniajac troche temat(Sorry Rodik to tylko tak na chwileczke) w Zamosciu jest taki straszny problem!!!
Emir byl oparciem dla wolentarjuszy tam ,a teraz nawet nie ma nikogo od Was. POMOCY tam dzieja sie straszne rzeczy w tym schronisku,wlasciwie katowisku tego nie da sie tego inaczej okreslic!!!:angryy::-( Wy jako Organizacja macie wieksza sile przebicia
Myslicie ,ze da sie tam cos zmienic? Ja wierze ,ze tak, patrzac na Wasza prace tutaj wiedze w Was odpowiedz na ten oboz koncentracyjny i wykanczalnie bezbronnych psow. POMOZCIE DZIEWCZYNY!!!!!! PROSZE!!!!!!

Posted

[quote name='IVV']Dziewczyny ,zmieniajac troche temat(Sorry Rodik to tylko tak na chwileczke) w Zamosciu jest taki straszny problem!!!
Emir byl oparciem dla wolentarjuszy tam ,a teraz nawet nie ma nikogo od Was. POMOCY tam dzieja sie straszne rzeczy w tym schronisku,wlasciwie katowisku tego nie da sie tego inaczej okreslic!!!:angryy::-( Wy jako Organizacja macie wieksza sile przebicia
Myslicie ,ze da sie tam cos zmienic? Ja wierze ,ze tak, patrzac na Wasza prace tutaj wiedze w Was odpowiedz na ten oboz koncentracyjny i wykanczalnie bezbronnych psow. POMOZCIE DZIEWCZYNY!!!!!! PROSZE!!!!!!

To EMIR nie działa w Zamościu?

.