Jump to content
Dogomania

Rodi-Brenn-w nowym domu - czy tym razem zostanie tam na zawsze?

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Za to ja rozmawiałam z lekarzem, który twierdzi, że znów jest lepiej. Jesli jutro morfologia odzwierciedli stan ducha Rodiego, zostanie nam do leczenia "jedynie" skóra...

Posted

Super wiadomość, oby jutro były jeszcze lepsze i mam nadzieję, że teraz już nic nie stanie Rodiemu na przeszkodzie, aby być szczęśliwym psiakiem i cieszyć się życiem... To może powoli zacznijmy szukać mu jakiegoś domku, tak żeby po zakończonym leczeniu mógł przenieść się do swojego domku :)

Posted

to bardzo dobre wiadomosci ,chlopak walczy:multi:
mysle Andziu,ze masz racje nie ma na co czekac ,niestety ten proces nie jest najlatwiejszy ,ale czym wczesniej zaczniemy sie rozgladac tym wieksza szansa by Rodi mogl miec JUZ normalne zycie!
jest pieknym psem i potrzeba mu tylko ludzkiej milosci
ja zaczynam sie rozgladac:lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
Za to ja rozmawiałam z lekarzem, który twierdzi, że znów jest lepiej. Jesli jutro morfologia odzwierciedli stan ducha Rodiego, zostanie nam do leczenia "jedynie" skóra...

no to super :) teraz musi być już tylko lepiej :)

Posted

Dominika, moze juz cos wiesz czy doszly pieniadze ,ktore wyslalam na Rodiego leczenie ?
z watkow innych bidulek juz dostalam powiadomienia:lol:

Posted

Rodi jest naprawdę bardzo przytulaśny ale na pewno broniłby zaciekle swojego pana, bo on ma po prostu WIELKIE SERCE! Wiem, co mówię, bo poznałam go osobistoście!!! Anioł nie pies:)!

Posted

IVV napisał(a):
Dominika, moze juz cos wiesz czy doszly pieniadze ,ktore wyslalam na Rodiego leczenie ?
z watkow innych bidulek juz dostalam powiadomienia:lol:
IVV, dostałam taki komunikat: transakcja oczekująca; przybliżona data realizacji czeku elektronicznego: 16-04-2010-20-04-2010".

Posted

dziwne ? nie wiem jak to sprawdzic ? przelewy na inne pieski juz podochodzily ,a wyslalam je pozniej???
no nic trzeba chyba poczekac. daj mi prosze Goniu znac:lol:

Posted

IVV napisał(a):
dziwne ? nie wiem jak to sprawdzic ? przelewy na inne pieski juz podochodzily ,a wyslalam je pozniej???
no nic trzeba chyba poczekac. daj mi prosze Goniu znac:lol:

U mnie przelew z jednego mojego konta na drugie (do innego banku) szedł w Polsce 4,-ry dni.

A co tam słychać u psiaka ? bo taka cisza?

Posted

IVV napisał(a):
czemu tu taka cisza ? czyzby Rodi cudownie ozdrowial ?

Może dlatego że trudno wielu z nas przejść do porządku dziennego wobec tego co się stało, jakichkolwiek bylibyśmy poglądów i wyznań.