GoniaP Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dziękuję, że jesteście i trzymacie kciuki za Rodiego. Chyba można lekko odetchnąć, bo kryzys minął! Rodi zdrowieje i ponoć dziś już sobie szczekał :) Morfologia coraz lepsza! Dziś Doktor mi się przyznał, że choć mnie pocieszał te parę dni temu jak mógł, sam nie wierzył, że uda mu się Rodusia wyciągnąć... Quote
Isadora7 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [FONT=Franklin Gothic Medium]A jest jeszcze aukcja na Rodiego i 2 inne psiaki z Poznańskiego oddziału EMIRA. Niestety Moby nie doczekała odeszłaza Tęczowy Most. Pomóżmy aby Rodi wyzdrowiał. [/FONT] http://www.allegro.pl/item976499086_...rytatywna.html Quote
Akrum Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='GoniaP']Dziękuję, że jesteście i trzymacie kciuki za Rodiego. Chyba można lekko odetchnąć, bo kryzys minął! Rodi zdrowieje i ponoć dziś już sobie szczekał :) Morfologia coraz lepsza! Dziś Doktor mi się przyznał, że choć mnie pocieszał te parę dni temu jak mógł, sam nie wierzył, że uda mu się Rodusia wyciągnąć...[/QUOTE] ufff, to można troszkę odstapnąć. najważniejsze że Rodi jest silny i jego organizm walczy o życie i zdrowie. teraz mam nadzieję, bedzie już coraz lepiej. Quote
amica Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Akrum']ufff, to można troszkę odstapnąć. najważniejsze że Rodi jest silny i jego organizm walczy o życie i zdrowie. teraz mam nadzieję, bedzie już coraz lepiej.[/QUOTE] Cioteczki trzeba poruszyć niebo i ziemię, żeby uzbierać kasę na leczenie Rodiego. Za chwile trzeba będzie opłacić lecznice... balbinka szczęśliwie dostała pomoc właśnie dzięki waszej pomocy!!!:) Może zróbmy mega wypasiony bazarek, każda z nas mogłaby robiąc wiosenne porządki wybrać kilka fajnych ciuchów lub innych ciekawych rzeczy i może udałoby się zebrać trochę kasy dla dzielnego Rodiego. Moze zatytułować go wiosenna dogowyprzedaż :) Quote
IVV Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 strasznie sie ciesz,ze Rodzik robi takie postepy zdrowotne :multi: nie spalam przez niego ostatniej nocy:shake: Quote
GoniaP Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 A ja mam prośbę do Was Ajula i IVV - wykasujcie proszę swoje posty zawierające dywagacje na temat żywienia. Proszę o trochę szacunku dla wszystkich zaangażowanych w ratowanie bardzo chorego psa! Proszę uszanujcie wiedzę lekarza, i nasze wysiłki by temu psu przychylić nieba. Walka trwa, i najważniejsze w tej chwili jest to, żeby zachęcić ludzi do pomocy, a nie odwrotnie, co właśnie czynicie. Jak chcecie pogadać, wejdźcie na gg. Quote
papatkiole Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czy jest szansa na zrobienie zbiórki cegielkowej na allegro dla Rodiego? Quote
IVV Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dominika jak wszystko pojdzie dobrze to przelew pieniedzy na leczenie Rodiegopowinnien juz byc pod koniec tego tygodnia:lol: Quote
a.piurek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='papatkiole']Czy jest szansa na zrobienie zbiórki cegielkowej na allegro dla Rodiego? Nie tylko jest szansa ale jest już taka aukcja http://www.allegro.pl/item976499086_...rytatywna.html Przyznam się szczerze, że smutno mi - od 28 marca zeszło tylko 28 cegiełek :placz::placz::placz: Quote
wapiszon Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Przesłałam 20 zł. Postaram się jeszcze coś przesłać. Dobrze,ze z Rodim już lepiej. Trzymaj się chłopczyku. Quote
polubek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ciotki tu się takie nieszczęście działo. dlaczego nikt z was nie postawił mnie do pionu i nie o........, nie porzyciągnął za uszy tutaj? bęzie wystawiana kolejna aukcja cegiełkowa? bo ta co jest kończy się za dwa dni Quote
a.piurek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='polubek']ciotki tu się takie nieszczęście działo. dlaczego nikt z was nie postawił mnie do pionu i nie o........, nie porzyciągnął za uszy tutaj? bęzie wystawiana kolejna aukcja cegiełkowa? bo ta co jest kończy się za dwa dni O nową aukcje trzeba by zapytać isadorę, a ta kończy się w niedzielę więc za prawie 4 dni. Rozsyłajcie ją proszę w imieniu Rodiego. Przypomnę link do niej http://www.allegro.pl/item976499086_...rytatywna.html Quote
polubek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 wstawiłam aukcję u siebie: http://nasza-klasa.pl/#profile/5248047/gallery/album/7/164 wklejajcie do siebie i polecajcie Quote
GoniaP Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dziękuję Polubek :) Ja się nie wyznaję na "Naszej Klasie" ale kliknęłam w ikonkę "poleć znajomym".... Mam nadzieję, że zadziała ;) Quote
mroze Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Goniu, w wolnej chwili poproszę o sprawdzenie mojej wpłaty, wg. rozliczenia z 1. strony wpłaciłam 70 zł i 40 zł, podczas gdy przelewałam 70 zł (15.03) i 70 zł (27.03). Pozdrawiam. Quote
Akrum Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Rodi zdrowiej nam i z dnia na dzień nabieraj nowych sił :) Quote
GoniaP Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='mroze']Goniu, w wolnej chwili poproszę o sprawdzenie mojej wpłaty, wg. rozliczenia z 1. strony wpłaciłam 70 zł i 40 zł, podczas gdy przelewałam 70 zł (15.03) i 70 zł (27.03). Pozdrawiam.[/QUOTE] Oczywiście sprawdzę Mroze. Oczopląsu można dostać przeglądając te wyciągi, więc mogłam coś przeoczyć. Quote
Owieczka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Podnosze a przy okazji zapraszam na bazarek Dla Kundelkowej Skarbonki - kłączakosaćca- Irysa do ogródka lub na balkon http://www.dogomania.pl/threads/1833...9#post14446079 Quote
Ajula Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 szkoda, że te cegiełki się słabo sprzedają :( porozsyłałam znajomym, ale chyba bez efektu Quote
amica Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jak się dziś czuje nasz bohater świąt Wielkiej Nocy??? Ma ogromną prośbę Cioteczki wejdźcie please na bazarek dla Iskierki, koleżanki Cookiesia. Dziś o 21 kończy się a nikt prawie tam nie zagląda Osobiście dawałam fanty na ten bazarek. http://www.dogomania.pl/threads/1827...9#post14382099 Quote
Recommended Posts