Isadora7 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Rodi... czekamy na wieści o tobie, oby były dobre Quote
GoniaP Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Ludzie, błagam, piszcie do modów o tymczasowe przekazanie mnie 1 postu. Potrzebne leki! Na cito erytropoetyna = sławne EPO!!!! Quote
mroze Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Gonia znalazła lek w Klinice na Mieszka 1 w Poznaniu. Piesku, trzymaj się. Quote
bela51 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Boże, trzymaj sie biedny piesku. Niech walka o Ciebie nie pojdzie na marne.:-( Quote
GoniaP Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Najgorzej, że ja nawet nie wiem jaka jest diagnoza, bo lekarz skupia się na Rodim... Mój TZ juz pojechał po EPO na Księcia Mieszka i dalej pojedzie do Śremu. Rodi na razie żyje, ale jest kiepsko :( Quote
conceited Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Trzymam kciuki ! Wlasnie przelalam kilka zl. Quote
GoniaP Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Potrzebny na cito stagloban!!!!! W Śremie nie mają, na Mieszka też nie!!! Kto ma???? Mój nr. 785 03 03 03 Rodi ma wirusowe zap jelit!!! Quote
Akrum Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Rodi, piesku kochany, nie poddawaj się, jestesmy duchowo z tobą i lekarzami i z Gonią, którzy o ciebie walcza z całych sił... Quote
bela51 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='GoniaP']Potrzebny na cito stagloban!!!!! W Śremie nie mają, na Mieszka też nie!!! Kto ma???? Mój nr. 785 03 03 03 Rodi ma wirusowe zap jelit!!![/QUOTE] Podzwoniłam w Katowicach do lepszych lecznic, ale nie ma. Fatalny okres, niektóre lecznice juz nieczynne.:-( Quote
amica Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='GoniaP']Potrzebny na cito stagloban!!!!! W Śremie nie mają, na Mieszka też nie!!! Kto ma???? Mój nr. 785 03 03 03 Rodi ma wirusowe zap jelit!!![/QUOTE] O matko! :( Fatalna informacja! Możemy teraz mieć nadzieję, że lekarze w Śremie dadzą radę uratować Rodiego!!! Psiak jest wspaniały, taki potulny! Oby się udało! Niech stanie się Wielkanocny cud! Quote
bela51 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Bardzo sie martwie, nawet nie potrafie cieszyc sie Świetami...:-( Quote
ms_arwi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Och i z tym ONkiem ze schronu tez tragedia... trzymaj sie maly... Quote
GoniaP Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Jakim cudem złapał to świństwo, nie mam pojęcia. Był przecież szczepiony... Dziś zawieźliśmy do kliniki śremskiej ostatnią fiolkę Staglobanu, która była w Poznaniu. Dramat! Żadna klinika nie posiada surowicy, ponoć brakuje jej w hurtowniach... Dodatkowo załatwiliśmy Erytropoetynę, zapłacił za nią mój TZ - 450zł w złodziejskiej klinice, bo konto fundacyjne świeci pustkami Doktor robi co może, by go ratować. To byłby dramat, gdybyśmy go stracili, tak pięknie reagował na leczenie, zaczął porastać sierścią, był wesoły, a wszyscy są w nim zakochani. Biedny, biedny psiak Wczorajszej nocy było istne szaleństwo, sms za smsem od Doktora, z coraz to gorszymi wieściami. Krew była jak woda, wystąpiło bezpośrednie zagrożenie życia. W tej nocy Marta, współpracownica Doktora, jechała ze swoim psem do kliniki, by przetoczyć krew... Dziś, po transfuzji obraz krwi jest lepszy tylko o jakieś 10-20%... Stan nadal poważny, a rokowania bardzo ostrożne.... A ja jak mantrę powtarzam, walcz piesku, walcz. Quote
Diegula Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Rodi walcz !!!!!!!!!! Po świętach postaram się grosik wysłać. Quote
ollalaa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dobiera teraz weszłam, czytam i łzy mi lecą. mam nadzieję, że Rodi będzie wałczył i zwycięży. Quote
kami_23 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ojej:( Wysłałam mu grosik wczoraj... Nie wiem co powiedzieć:( Będę trzymać kciuki... Quote
Helga&Ares Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Roduś w stanie krytycznym, chwieje się na nóżkach, miewa krwiste biegunki, w oczkach widać chorobę. Wygląda strasznie... Jeszcze tydzień temu był taki zadowolony i szczęśliwy... Dzisiaj to wrak psa. Quote
Isadora7 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [FONT=Franklin Gothic Medium]Nawet nie wiem co powiedzieć, każde słowo jest jest puste. :placz::placz::placz: [/FONT] Quote
amica Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Tylko płakać się chce :( :( :( Po prostu koszmar :( Quote
Recommended Posts