Evelynkaa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 A czemu tak krótko?? Już myślałam że masz drugiego psiaka :D Quote
Ppx Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Darianna napisał(a):Od razu lepiej! Super wygląda! WeronikaM napisał(a)::) :loveu: daj więcej zdjęć Sylwia K napisał(a):ale słodziak wygląda jak mały słodziutki psi-aniołeczek Evelynkaa napisał(a):A czemu tak krótko?? Już myślałam że masz drugiego psiaka :D Axela_ napisał(a):Śliczny psiak ;) WeronikaM napisał(a):ale śliczna :) a i dzięki Wam :3 ^^ (wreszcie się nauczyłam robić multicytaty :P) Quote
Sylwia K Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 http://i43.tinypic.com/6jj77d.jpg jaki rozkoszny pycholek:loveu: Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 ale śliczna wygląda , po prostu modelka :loveu: Quote
Feigned Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 noo teraz to naprawdę jak west :cool3: super wygląda! a jaki ona ma włos? Quote
Ppx Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Trudno mi opisać. :P W dotyku miałam włos nierodowodowego maltana też, ale jest ciut inny, niż Lucy. A tak to nie mam pojęcia do czego porównać. :P Quote
jonQuilla Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [FONT=Georgia]o proszę, kogo ja tutaj znalazłam :) witamy, pozdrawiamy i ściskamy :loveu:[/FONT] Quote
Evelynkaa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Feigned napisał(a):noo teraz to naprawdę jak west :cool3: hhhmmm :eek3: Moje zdanie jest takie, jeśli się ma długowłosego psiaka to tez należy o niego odpowiednio dbać. Szczerze to mnie tak średnio się podoba obcięcie, tym bardziej że chyba jest zostawiony cały ogon. Tak naprawdę fryzjerka się nie popisała bo można zrobić praktyczną fryzurkę ale ładniejszą, np ja bym zostawiła kiteczkę i np obcięła główkę jak szitkowi, a resztę na krótko i też było by praktycznie a ładnie... Kochana ja nie mówię tego złośliwie...tylko takie moje zdanie, moi sąsiedzi też tną swoje westiki na praktyczną fryzurkę i na łapach mało co zostawiają a na codzień zachwycają się Alexem... Quote
Feigned Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Evelynkaa napisał(a):hhhmmm :eek3: Moje zdanie jest takie, jeśli się ma długowłosego psiaka to tez należy o niego odpowiednio dbać. Szczerze to mnie tak średnio się podoba obcięcie, tym bardziej że chyba jest zostawiony cały ogon. Tak naprawdę fryzjerka się nie popisała bo można zrobić praktyczną fryzurkę ale ładniejszą, np ja bym zostawiła kiteczkę i np obcięła główkę jak szitkowi, a resztę na krótko i też było by praktycznie a ładnie... Kochana ja nie mówię tego złośliwie...tylko takie moje zdanie, moi sąsiedzi też tną swoje westiki na praktyczną fryzurkę i na łapach mało co zostawiają a na codzień zachwycają się Alexem... zgadzam się w 100% oczywiście, że fryzjerka mogła się lepiej spisać! zresztą o fryzjerach ja się lepiej nie wypowiadam po tym jak jedna mi psa wytrymowała - maltana.. ;) na szczęście odrósł i nie jest tak strasznie, chociaż na pewno tam nie wrócę mi chodziło o to, że Lucy ma taką mordkę bardziej jak west niż maltańczyk, gdyby jej zrobić taką fryzurkę ala west z prawdziwego zdarzenia mogłaby naprawdę bardzo fajnie wyglądać Quote
Feigned Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Evelynkaa napisał(a):Mogła chociaż kiteczkę zostawić :( ja zawsze wolałam bez, bo pies mi się buntował.. ale jednak się stęskniłam i hoduję :D Quote
Darianna Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A ja popieram takie ścięcie, Lucy miała tyle kołtunów że to najlepsze wyjście co można było zrobić.... Teraz trzeba regularnie szczotkowac i dbać i zapuszczać od nowa :) Quote
Ppx Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Fryzjerka świetnie się spisała. :) Ja myślałam, że Luc całkiem łysa będzie. ;P Co do westowej fryzurki, to chyba jej zrobię chryzantemę (bo na łebku ma nawet sztywniejsze włoski), ale resztę wolę na krótko obcinać, bo taka mi się bardziej podoba. :) Zwłaszcza, że to moja siostra upierała się na rasie długowłosej, a w końcu jak coś trzeba to ja z Lucy chodzę do weta itd. Ostatnio na forum cotonowym, też czytałam, że zakołtunił się piesek tak jak Lucy, ale niestety jego nie można ściąć, bo chcą wystawiać, a jak chciałabym tak Luc to całkowicie rozczesać to byłaby masakra po prostu. o; Quote
Ppx Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 http://www.spacerek.net/profil.php?user=987 przyszedł aktywacyjny :P Quote
psiulka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Jaka słodka Lucy! Ciekawe jak wygląda na żywo, chciałabym ją znów zobaczyć w nowej odsłonie :D Quote
Sylwia K Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Ppx']http://www.spacerek.net/profil.php?user=987 przyszedł aktywacyjny :P ja tez się zarejestrowałam:) długo czekałaś na link aktywujący? Quote
Ppx Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 ona to chyba wszystko przypomina co białe xD Quote
Ppx Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Zrobiłam krzyżówkę i nie wiem, czy ją wysłać do MKP... XD" Skaner zjechał trochę jakość i urwał ją. :P No i trochę haseł nie widać (skaner+moje nieczytelne pismo), ale w rzeczywistości bardziej je widać i da się doczytać. o; http://i47.tinypic.com/s6qg0l.jpg Quote
Recommended Posts