Paula03 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 http://i53.tinypic.com/21nlefb.jpg Fajne zdjęcie :D http://i51.tinypic.com/mk7ip0.jpg :loveu: Quote
Ppx Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Sylwia K napisał(a):a co to za nowy cziłkowy maluszek? a to gość tylko ^^ dokładniej suczka ;) Quote
Guest papillonek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 jaka urocza owieczka :loveu: :loveu: :loveu: ile to maleństwo ma ???Zapraszam do Papillonkowej galerii Soni będzie bardzo miło !!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Ppx Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Dasz linka? :) W styczniu stuknie Lucy dwa lata :P, a ten piesek co u nas gościł chyba 6 miesięcy ;). Quote
Guest papillonek Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 link:http://www.dogomania.pl/threads/190090-Papillon-Papillonka/page2 Nowe fotki !!!:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
NightQueen Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 fuuu cziłała :diabloti: wolę wyrośnięte miniatury jak Lucy czy M. :eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [FONT=Georgia]a co tu taka cisza? :crazyeye:[/FONT] Quote
NightQueen Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ppx napisał(a):wyrośnięte minotaury xD :loveu: i to jest pies :diabloti: a nie takie małe i chude :eviltong: Quote
Avaloth Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 pierwszy raz widzę Twoje króliki, ten brązowy strasznie podobny do Truśki mojej byłej koleżanki xd jaki fajny prawie chiłek ^^ ale też wolę Wasze cosie :D Quote
Ppx Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]a co tu taka cisza? :crazyeye:[/FONT] Wstawiałam chyba jakieś fotki na inne forum, a tu zapomniałam... :P NightQueen napisał(a):i to jest pies :diabloti: a nie takie małe i chude :eviltong: ale za to z krótkimi łapkami :P Iś & Chester napisał(a):pierwszy raz widzę Twoje króliki, ten brązowy strasznie podobny do Truśki mojej byłej koleżanki xd jaki fajny prawie chiłek ^^ ale też wolę Wasze cosie :D Też miałam królika Truśkę. xD Ale żyła tylko ze dwa dni... Hmmm... coś ostatnio widuję błąkające się psy, pewnie bezpańskie. :( To dziwne, żeby tak na zimę psa wyrzucać? Chyba, że przychodzą gdzieś z dala jedzenia szukać... Quote
NightQueen Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ppx napisał(a): ale za to z krótkimi łapkami :P Hmmm... coś ostatnio widuję błąkające się psy, pewnie bezpańskie. :( To dziwne, żeby tak na zimę psa wyrzucać? Chyba, że przychodzą gdzieś z dala jedzenia szukać... czepiasz się szczegółów :diabloti: Błąkają sie nie tylko porzucone psy ale i te które maja właścicieli, bo zimno jest i nie chce im się z pieskiem na spacerek wychodzić to wywalają za drzwi i rób ta co chce-ta :angryy: U mnie notorycznie biega tak shih tzu, a ostatnio york którego bym podeptała bo wszedł mi prosto pod nogi :roll: noce spadają do -16 a te psy marzną :razz: Quote
Ppx Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Noo, ale tych psów co widuję teraz to nie znam. U mnie też jest taki zwyczaj u paru osób: "wypuść psa i niech róbta co chceta", dodam, że mój ojciec też to z Lucy stosuje. I siedź sobie spokojnie w szkole. :angryy: (co do niej, jak można zabrać psa do szkoły?! :zly7:) Ehh... dodam, że on uważa, że to ja rzekomo katuję psa, bo na 'sznurku' chodzi. ._. Co gorsza, uważa że pies powinien szczekać i ją nawet za to nagradza. oO" Potem ja idąc z nią na spacer tylko wstydu mogę się najeść, ponieważ nie wiadomo co to ona mogła robić samopas. >.< Quote
NightQueen Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ja też wypuszczam M. przed klatkę bez smyczy ale zawsze ktoś stoi obok, bądź w klatce i zwierza mam na oku, bo nie zostawiłabym jej samej Quote
Ppx Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 No to co innego wtedy jest, pies pod kontrolą. ;) (fajny nowy av i bannerek masz :loveu:) Lucy dostała szlaban na tarzanie się w śniegu, ponieważ przez to ma zapalenie uszu. ;o Ogółem dużo dziś psów i zwierzaków było u weterynarza z powodu negatywnych skutków zimy. :P Quote
jonQuilla Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Przez wiele lat mój poprzedni pies był puszczany samopas na dwór, nie widziałam w tym wtedy nic złego i teraz chyba za to pokutuję. W końcu wiem jakie to cholernie męczące jak ma się pupila, który nie przepada za towarzystwem innych psów a podlatuje taki "chwilowo bezpański" psiak i chce się chociażby pobawić albo obwąchać.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
NightQueen Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Ppx']No to co innego wtedy jest, pies pod kontrolą. ;) (fajny nowy av i bannerek masz :loveu:) Lucy dostała szlaban na tarzanie się w śniegu, ponieważ przez to ma zapalenie uszu. ;o Ogółem dużo dziś psów i zwierzaków było u weterynarza z powodu negatywnych skutków zimy. :P[/QUOTE] dzięki ;) chyba mojej też zabronię, bo czasami tarza się jak wariat po śniegu, tyle dobrze że ma stojące radary więc zagrożenie zapalenie ucha jest mniejsze niż u kłapouchów Quote
Ppx Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 jonQuilla jakiego wcześniej miałaś psa :) ? No stojącouche to mogą czuć się bezpieczniej. :P Quote
jonQuilla Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Ppx']jonQuilla jakiego wcześniej miałaś psa :) ?[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Mieszaniec owczarka niemieckiego. To był typowo stróżujący kundelek, jestem pewna że lepiej czułby się cały dzień na dworze z dostępem do ciepłej budy niż w domu bo do domu przychodził jedynie spać i jeść a resztę dnia kombinował jak tu ubłagać o wypuszczenie albo jak prysnąć między nogami. Latem to w ogóle wychodził rano i wracał wieczorem a tak cały dzień latał po podwórku i spał pod oknami w trawie. Typowy kochający wolność pies...wiejski burek. [/B][/FONT][/COLOR] Quote
DominikaAnna Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Lucy jest słodka ;) daj nowe fotki, czekamy Quote
Ppx Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Z kumpeli aparatu : Dziś wzięłam Lucy na dłuższy zimowy spacer, ponieważ niedawno się już jej skończyło zapalenie uszu. Muszę jej kupić jakieś ubranko i snooda. Tarzałaby się co minutę w jakiejś zaspie i trzeba ją pilnować. Chyba jeszcze jakieś butki dla psów, skarpetki jej spadają. XD" I ogółem po każdym spacerze, ciepła woda ją czeka i wyciąganie grudek śniegu i rozczesywanie tego, brr. Ahh, te oczojebcze szelki. Chciałam zielone, no ale siostra ... brudas o; ! :) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 http://i55.tinypic.com/2i8ub8o.jpg komu tak ciepło w samej bluzie :o http://i55.tinypic.com/bjisl3.jpg słodka jest, różowy komplet też pasuje :cool3: Quote
kajkoowa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 http://i54.tinypic.com/t8klkp.jpg ale ten róż wali po oczach :D Quote
jonQuilla Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [FONT=Georgia]podpisuję się pod tym co Kaja napisała :evil_lol::evil_lol: jednak gdyby nie ta smycz to jeszcze byś zgubiła ją gdzieś w tym śniegu :evil_lol: czadową ktoś tutaj ma bluzę ;):cool3: http://i55.tinypic.com/2i8ub8o.jpg [/FONT] Quote
Recommended Posts