Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Historyjka pt. "Co by było zostawiając króliki sam na sam z plecakiem... (w szczególności chodzi o Kicka)".

i Lucy poker face
o; .

Guest Fusiafusia
Posted

witam się po raz pierwszy w waszej galerii :multi:
ślicznego masz malteńczyka :loveu: :loveu: :loveu: zapraszamy do naszej yorkowej galerii :loveu:

Posted

A właśnie, gdzie Wy linkujecie fotki?
tinypic już nie działa, pozostał imageshack, ale on nie obraca zdjęć (tzn.obraca jak się je obróci), albo jaśniej - ręcznie się samemu obraca, a on je traktuje jak nieobrócone XD" i trzeba pilnować się z kopiowaniem kodu, bo on ma w miniaturkach...

Paula03 dzięki. :P
Ola & Kajtek daj linka do galerii xD.
NightQueen no to ciekawe nawet, że Molii to czasami bardziej wygląda na psa w typie yorka, a Lucy westa, czy tam hawańcztka. xD
Pasuje założyć temat dla osób z psami w typie i dla porównania wstawiać zdjęcia i pisać "czym mój pies powinien być..." ;D.

Posted

Ppx napisał(a):

NightQueen no to ciekawe nawet, że Molii to czasami bardziej wygląda na psa w typie yorka, a Lucy westa, czy tam hawańcztka. xD
Pasuje założyć temat dla osób z psami w typie i dla porównania wstawiać zdjęcia i pisać "czym mój pies powinien być..." ;D.

a gdzie tam york, shih jak się patrzy :diabloti::evil_lol:

niegłupi pomysł na wątek, tylko ktoś go musi założyć, a ja stara leniwa, więc spada na ciebie :eviltong: