Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

4 dzien po operacji i Zara zrobila QUPE :)

Bardzo sie z tego ciesze, chcialam zeby jej pierwsza "wyszla" u veta..... Bo po operacji ciezko z tym.. to ufffff ulzylo mi.

Dzisiaj odbieram moja panne :D

Posted

Rano o 6 wyprowadzilam ja a chlopakiem corki - zrobila siku, napila sie nie chciala jesc. Do klatki.

11.30 wzielam ja sama - zrobila siku, nie chcial jesc, napila sie. Do klatki.

Ugotowalam JEDNA nozke kurczaka, poszatkowalam na drobny mak, wymieszalam z jedzeinie POL tej nozki, polalam polowa wody z gotowania, wlazlam do klatki - zezarl.. uffff

6>30 wyszlysmy na trawe, sukces, siku i kupa wohooooo

Wrocilysmy do domu, druga nicha z reszta ten jedznej kurczakowej nozki i reszta wody z gotowania - zezarla, popila, dostala antybiotyk i przeciwbolowy - do klatki.

Do klatki wlaze z nia bo klatka ogromna a ja 152 cm jak sie dobrze wyciagne heehhehe POmyzialysmy sie.

W nmiedzyczaie toche tez ospalam bo w nocy masakra byla z kotami - sztuk 6 w domu bo corka swoje 2 przywiozla...

Wiec albo walki dzikie miedzy moimi chlopakami a jej dzieczynami i skoki przez mje rozkladne lozko ktor sobie kolo klatki Zary ustawilam albo skoki z klatki na mnie jak na trampoline - to numer popisowy macka tego najmniejszego.. i polowanie na moje p[alce od nog bo i spod koldry wystawaly.. piernicze, dzisiaj wracam do swojego pokoju na woje wyrko....

Ale wazne ze dajemy rade z tymi schodmi chociaz musze powiedzec ze mnie dzisiaj dol brzucha napier... jak jasna....

Posted

Poszlam spac kolo 1, nastawilam bufzik na 6 ale wstac nie moglam i zwleklam sie z wyrka 6:45, oprowadzilam psice po mieszkaniu pokazac jej ze wszystkie koty sa na miejscu, wypila miche wody - do klatki za cholere nie mam jej jak wstawic bo albo przewraca tym plastikowym kapturem albo dupskiem zawadza - pije wiec jak ja pypuszczam albo jej manualnie podaje w klarce i trzymam jak pije.

Poszlysmy na siku, wrocilysmy do domu, psica do klatki, wymiaszalam jej normalne jedznie z pol puszki tunczyka w oleju, reka zeby przesiaklo, zjadla, dlam antybiotyk, posiedzialam w klatce z nia, wymyzialam , zalozylam spowrotem lpastikowy i drugi kolnier (ma 2) i chyba sie jeszce poloze.

Obejrzalam wczoraj calego bionic vet, facet jest nie o zdarcia....

U Zary wczieaj zauwazylam paskudne odparzenia nie na dupsku ale na faldach na brzucholu kolo sikawki - ogolona to jej siku musialo gol skore podraznic. Nie widzialam wczesniej i szlag mnie chce trfic bo to ja musialo bolec bide.. posmarowalm takim bardzo tlustym kremem na odparzeni, zobacze poznej

Posted

Biedna Zara :(

ale też będzie już coraz lepiej :loveu:

Fakt konkretnie jej ogolili to udo... no i kołnierz ma super wypasiony ;) u nas z takim się nie spotkałam.. chodzi mi o to to niebieskie jakby kołnierz kołnierza :lol:

a koty to hmm dziwne stworzenia... bo ja człowiek je woła do miziania to nie podejdą ale gdy się śpi to na chama będą domagać się pieszczot.. albo psa denerwować, aby była gonitwa po całym domu...

I dopiero teraz doczytałam ,ze Ty masz córkę... byłam pewna, ześ młodsza jest... a Młoda to Twoja siostra ;)

Posted

heheheh i swoje znalazlam z jakies 5 lat temu jak tu sie wprowadzilam zanim przemalowalam mieszkanie heheheh

Aktualnego nie wstawie, ciotka Minia tylko mnie widzi i kobita ma zmory nocne pozniej to wystarczy heheheheh :P

Posted

O kurcze :D Umarłam ze śmiechu :evil_lol:

A tak na marginesie to patrząc na Twoje zdjęcia nie chce mi się aż wierzyć, że masz córkę w wieku 22 lat :)

Mizianki dla Zarki i kociaków :)