Emigrantka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Agmarek nie nie za dobrze, najgorsze to czekanie - do szpitala na 9 rano w srode, zobacze co powiedza tam... Diata? Uzywam: www.myfitnesspal.com Liczy mi dziennie kalorie ile jem, wpisuje ile kalori zgubilam np na spacerze czy przy sprzataniu i mi te kalorie dodaje to dziennego limitu. Im wiecej sprztam tym wiecej moge zjesc hehehehe :) Quote
Emigrantka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 NO to mam CT scan w poniedzialek i wizyte u urologa na 15 marca. A wczoraj mialam interview i dostalam oferte pracy :) Wohooooooooooooooooooooooooooooooooooo - w koncu cos dobrego. Nie wiem kiedy zaczynam bo musza referencje sciagnac i zrobic CRB check (w Policji czy nie jestem karana itd) wiec troche sie powlecze. Kasy polowe tego co mialam wczesniej ale ...to juz 15 miesiecy na zasilku wiec.... ciesze sie :) Quote
Agmarek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 To powodzenia Emi:-) trzymamy za Ciebie kciuki. Quote
Emigrantka Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Dzieki Agmarek - wlasnie wrocilam z CT (tomografia) tzw z kontrastem. Smieszne uczucie bleee NO ale nic mi nie powiedzieli , dopiero jak do lekarza po opis pojde na wizyte 15go :( A nowa prace albo zaczynam 5go albo 12go, zobaczymy... Quote
tayga Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Jakieś pozytywne wieści tu widzę :) Trochę przeplatane medycznymi ekscesami, ale przynajmniej wiadomo, że Emi żyje :) Pozdrowionka!!! Quote
Emigrantka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 NO zyje zyje ale co to za zycie? Gdzie sie wszyscy podziali co? No i co u was? Quote
minia913 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Emi czy u Ciebie też już wiosną czuć? moje suki tak zaczęły linieć ,że nie wiem którą pierwszą mam czesać Quote
Emigrantka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 ja nie czesze - pogonie po plach i wiatr wydmucha ;) Quote
RuletkaK Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Powodzenia w nowej pracy i samych dobrych wieści u lekarza :) :) [quote name='Emigrantka']Dzieki Agmarek - wlasnie wrocilam z CT (tomografia) tzw z kontrastem. Smieszne uczucie bleee NO ale nic mi nie powiedzieli , dopiero jak do lekarza po opis pojde na wizyte 15go :( A nowa prace albo zaczynam 5go albo 12go, zobaczymy...[/QUOTE] Quote
minia913 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Emigrantka']ja nie czesze - pogonie po plach i wiatr wydmucha ;)[/QUOTE] że niby jakiś lepszy wiatr u Ciebie???? z mioch nie wydmuchuje ;) Quote
Agmarek Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Emigrantka'] No i co u was?[/QUOTE] [quote name='minia913']moje suki tak zaczęły linieć ,że nie wiem którą pierwszą mam czesać[/QUOTE] No u mnie to samo co u Mini :-( Linieją wszystkie 3 psy na potęgę. Masakra. Latam ze szczotką do czesania i z odkurzaczem na zmianę :placz: [quote name='minia913']że niby jakiś lepszy wiatr u Ciebie???? z mioch nie wydmuchuje ;)[/QUOTE] Cholercia...u mnie też nie wydmuchuje :angryy: Emi podeślę Ci może chociaż Szansę bo z ją to jak kurczaka skubie. Szczególnie przednie łapy...tam to całymi garściami...:roll: Quote
Emigrantka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 O cholera - co to boku forum? Ustawieia zminili? Ja pierdziele... waskie forum i kupa gowna tzn reklam itd.... TO ja pozniej cos skrobne bo teraz nawet przeczytac nie moge co wyzej - nie podoba mi sie tak grrrr Quote
Agmarek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 A myślałam że to tylko u mnie takie bzdury się wyświetlają :-/ Quote
Emigrantka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 No masakra normalnie te zmiany na forum - szlag by to.. wieki zanim sie przywyczaja - jezeli w ogole sie przyzwyczaje... Tu z cyklu "Maciek to Zary kot i ona go nikomu nie da" Quote
Emigrantka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 A Zara to Georga psica hehehe Zara wazy 41kg (!!!!!) - teraz to naprawde MUSI schudnac... Tedziu, Macius i Fredek: I znowu Maciek z "mama" Quote
Emigrantka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Zarze snieg sie podobal Mackowi nie za bardzo Macius z Fredkiem Teddy z Fredkiem George Robi Zarze masaz Quote
Emigrantka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Macius juz takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Teddy w pozycji supermana - odlatuje Fredek zmywa garnki Fredek ciekawy jak kluski z serem i cynamonem smakuja Fredek i Tedziu - relax Quote
Agmarek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ale śliczności. Ten Twój zwierzyniec Emi to cały jak pąki w maśle :evil_lol: Quote
Emigrantka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Dzieki..... hehehe Cholerne koty - caly dzien na dworze a wroca do domu i w kolejce do swoich 2 kibelkow... gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupie. Ale Zare musze odchudzuc, biedna dzisiaj miala jedzenie zwazone, juz nic nie ma, lypie na mnie jednym slepiem jak na wyrodna matke bo koty jak jadly to stalam nad nimi i zaraz jak odeszly to miski z resztkami zabralam heheheheh Quote
minia913 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 hahaha to masz towarzystwo do diety we dwie zawsze razniej sie odchudzac:) Quote
Cantadorra Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Piękne masz to towarzystwo psio-kocie. Wyglądają dorodnie i czyściutko. Dają Ci w nocy spać? Quote
Emigrantka Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 No, razem z Zara sie odchudzamy a wiecie ze ona jak ja, w NOCY zre bez opamietania, w dzien micha stoi sobie i nie ruszy..... KOty w nocy czekaja az ja do wyrka i one ze mna... nawe Mlody (Macius) juz zalapala ze: zgaszone swietlo = spimy, nie latamy po scianach spokojne mam siersciuchy... Minia - pytalas o futro Zary..... pare dni po tym - ja pierdziele... ona jest doslownie cala jakby zbitym filcem pokryta (podszerstek czy jak mu tam) tak ubitym ze zawal.. filc normalnie Furminator u Mlodej, musze zadzwonic zeby przywiezli bo normalna szczotka mowy nie ma..... Quote
minia913 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 hehehe Twój szczęśliwy wiatr odfrunął? u mnie sajgon z suk się futro sypie u młodej w pokoju rewoluja pod tytułem malowanie i wymiana mebli mam dość Quote
Emigrantka Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Zara to nei leni sie jako tak - ona ma zupelnie sfilcowane futro, nigdy czegos takiego u niej wczesniej nie widzialam (drapie sie po glowie co z tym zrobic) Czy ja tu kiedys wklejalam Kaine: [video=youtube;_-QFIVxZWVU]http://www.youtube.com/watch?v=_-QFIVxZWVU[/video] Quote
minia913 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 moze zadzwon do swojej groomer i zapytaj o co biega z tym futrem moja Nora rozwaliła ucho takie ma pazury wesz mała że podczas drapania wydrapała sobie dziurę a obiciąć pazurów nie da za zadne skarby jak widzi mnie z gilotyna to sie chowa w najciasniejszy kat czasem jej obcinam przez kilka dni po jednym dziennie :) Quote
Recommended Posts