Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agmarek nie nie za dobrze, najgorsze to czekanie - do szpitala na 9 rano w srode, zobacze co powiedza tam...

Diata?

Uzywam:

www.myfitnesspal.com

Liczy mi dziennie kalorie ile jem, wpisuje ile kalori zgubilam np na spacerze czy przy sprzataniu i mi te kalorie dodaje to dziennego limitu.

Im wiecej sprztam tym wiecej moge zjesc hehehehe :)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

NO to mam CT scan w poniedzialek i wizyte u urologa na 15 marca.

A wczoraj mialam interview i dostalam oferte pracy :)

Wohooooooooooooooooooooooooooooooooooo - w koncu cos dobrego.

Nie wiem kiedy zaczynam bo musza referencje sciagnac i zrobic CRB check (w Policji czy nie jestem karana itd) wiec troche sie powlecze.

Kasy polowe tego co mialam wczesniej ale ...to juz 15 miesiecy na zasilku wiec.... ciesze sie :)

Posted

Dzieki Agmarek - wlasnie wrocilam z CT (tomografia) tzw z kontrastem. Smieszne uczucie bleee

NO ale nic mi nie powiedzieli , dopiero jak do lekarza po opis pojde na wizyte 15go :(

A nowa prace albo zaczynam 5go albo 12go, zobaczymy...

Posted

Powodzenia w nowej pracy i samych dobrych wieści u lekarza :) :)

[quote name='Emigrantka']Dzieki Agmarek - wlasnie wrocilam z CT (tomografia) tzw z kontrastem. Smieszne uczucie bleee

NO ale nic mi nie powiedzieli , dopiero jak do lekarza po opis pojde na wizyte 15go :(

A nowa prace albo zaczynam 5go albo 12go, zobaczymy...[/QUOTE]

Posted

[quote name='Emigrantka']
No i co u was?[/QUOTE]

[quote name='minia913']moje suki tak zaczęły linieć ,że nie wiem którą pierwszą mam czesać[/QUOTE] No u mnie to samo co u Mini :-( Linieją wszystkie 3 psy na potęgę. Masakra. Latam ze szczotką do czesania i z odkurzaczem na zmianę :placz:

[quote name='minia913']że niby jakiś lepszy wiatr u Ciebie???? z mioch nie wydmuchuje ;)[/QUOTE] Cholercia...u mnie też nie wydmuchuje :angryy:
Emi podeślę Ci może chociaż Szansę bo z ją to jak kurczaka skubie. Szczególnie przednie łapy...tam to całymi garściami...:roll:

Posted

O cholera - co to boku forum?

Ustawieia zminili?

Ja pierdziele... waskie forum i kupa gowna tzn reklam itd....

TO ja pozniej cos skrobne bo teraz nawet przeczytac nie moge co wyzej - nie podoba mi sie tak grrrr

Posted

Macius juz takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Teddy w pozycji supermana - odlatuje

Fredek zmywa garnki

Fredek ciekawy jak kluski z serem i cynamonem smakuja

Fredek i Tedziu - relax

Posted

Dzieki..... hehehe

Cholerne koty - caly dzien na dworze a wroca do domu i w kolejce do swoich 2 kibelkow... gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupie.

Ale Zare musze odchudzuc, biedna dzisiaj miala jedzenie zwazone, juz nic nie ma, lypie na mnie jednym slepiem jak na wyrodna matke bo koty jak jadly to stalam nad nimi i zaraz jak odeszly to miski z resztkami zabralam heheheheh

Posted

No, razem z Zara sie odchudzamy a wiecie ze ona jak ja, w NOCY zre bez opamietania, w dzien micha stoi sobie i nie ruszy.....

KOty w nocy czekaja az ja do wyrka i one ze mna... nawe Mlody (Macius) juz zalapala ze:

zgaszone swietlo = spimy, nie latamy po scianach

spokojne mam siersciuchy...

Minia - pytalas o futro Zary..... pare dni po tym - ja pierdziele... ona jest doslownie cala jakby zbitym filcem pokryta (podszerstek czy jak mu tam) tak ubitym ze zawal.. filc normalnie

Furminator u Mlodej, musze zadzwonic zeby przywiezli bo normalna szczotka mowy nie ma.....

Posted

Zara to nei leni sie jako tak - ona ma zupelnie sfilcowane futro, nigdy czegos takiego u niej wczesniej nie widzialam (drapie sie po glowie co z tym zrobic)

Czy ja tu kiedys wklejalam Kaine:

[video=youtube;_-QFIVxZWVU]http://www.youtube.com/watch?v=_-QFIVxZWVU[/video]

Posted

moze zadzwon do swojej groomer i zapytaj o co biega z tym futrem moja Nora rozwaliła ucho takie ma pazury wesz mała że podczas drapania wydrapała sobie dziurę a obiciąć pazurów nie da za zadne skarby jak widzi mnie z gilotyna to sie chowa w najciasniejszy kat czasem jej obcinam przez kilka dni po jednym dziennie :)