Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a pozniej to sie juz z lekka ciemno zrobilo...

[video=youtube;bJA1LBe4r-A]http://www.youtube.com/watch?v=bJA1LBe4r-A[/video]

[video=youtube;-70VHVw2Oec]http://www.youtube.com/watch?v=-70VHVw2Oec&feature=youtu.be[/video]

Posted

kawalek niby nie duzo ale - Dylan jest wiekszy od Zary a upieraja sie zeby razem isc wiec mialam je oba w jednej rece (smycze znaczy sie) a pare kotow sie trafilo po drodze.

Zara wazy chyba 35, Dylan napewno ponad 40, do tej pory reki nie czuje.....

Posted

myślałam ze nie ma wiekszych DONków od Zary ;) do tej pory mój Cortez był największym jakiego widziałam jak zobaczyłam Zarę to się zdziwiłam więc jak ten chłopaczek jest jeszcze większy to ja dziękuję. Dwa takie kolosy w jednej ręce przy Twoich gabarytach i do tego koty po drodze hehe Kochana masz jeszcze podeszwy w butach?
Ja Corteza prowadzę w jednej ręce i nie ma mowy zeby mu którąś dziewczynę dołożyć a Ty sobie dwa konie prowadziłaś a z drugiej strony dwie kruszynki zero równowagi ;)

Posted

życz chopakowi powodzenia w nowym domku.
Moja mama dorosła do adopcji wczoraj dzwoniła do mnie i prosiła o kontakt do naszej fundacji też chce jakiejś bidzie zrobić prezent na święta.

Posted

A tu Zarcia z Dylanem ;)

I Zara, Dylan I Lajka:

Lajce zdjelam kaganiec bo lalo i ludzi nie bylo... Zara i Dylan mialy halti na ryjach, Dylan sobie probowal zdjac... heheheh

Ha halti to are z Dylanem na jednym palcu moglam prowadzac ;)

[video=youtube;O2oGx_L8fb8]http://www.youtube.com/watch?v=O2oGx_L8fb8[/video]

Posted

ja też się spóźniłam z życzeniami ale niestety neta mi kosmici porwali Życzę Wam wszystkim wszystkiego naj naj naj
Emi czy Ty byłaś na wigili w Hounslow? jak tak to ja focha strzelam ,że mnie nie odwiedziłaś ;)

Posted

[FONT=Courier New]Ciotenko Najcudniejszego Wszystkiego dla calej twej paczuni ludeczkowo - zwierzuskowej:loveu:zdroweczka , wszelkiego dobra wokol i radosci codziennych , jak najwieecj, szcescia - sercem zyczymy ciociu Emigrantko:multi: z gonziaczkowa [/FONT]

Posted

Bylam na Wigili w Northolt, 3 di metrem, osiolkiem i taczka - w jedna strone.... 3 godziny tam i tyle samo wracania.. Bylam z mamuska, corka i chyba (?) zieciem.

Jabysmy Ci w 4 najazd zrobili to bys zawlu dostala :P

Jezdze tam raz na.... rok albo nawet i nie takj czesto.

Jutro tzn dzisiaj w nocy corka z chllopakiem lece do Pololandu, biorac babcie ze soba, pojutrze jada do Zakopca - dzieciaki znaczy sie.. takim to dobrze...

Ja mam na glowie 4 swoje koty, 2 ich koty (po 24 godzinach wylazly spod lozka ku niesamowitej radosci Zary daly jej sie nawet polizac... ufffff) i swoja psice.

Ufffff

Jak wszycy prawie juz po swietach?

Posted

u mnie święta suuper same z młodą żadnego tłoku nikt mi nie wciskał jedzenia na siłę.
Moje dziecko samo bez niczyjej pomocy zrobiło dwa ciasta razem ulepiłyśmy pierogi pierwszy raz w życiu i nie potrułyśmy się ;)
Zaniosłam moim koleżankom z pracy do posmakowania bo w życiu polskiego jedzenia nie jadły i im smakowało.
To była moja pierwsza w życiu wigilia w składzie ja i młoda rok temu była tu moja mama i ona wszystko robiła ja przychodziłam na gotowca wcześniej w PL zawsze babcia robiła wszystko więc bałam się tej wigilii jak diabli ale się udało.