Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zara mnie do kur...y doprowadza prawde mowiac bo od rana tak drze ryja ze mi leb peka - rozumiem bo najpierw jej DZIECI przywiezli, pozniej jacys obcy ludzi z koszykami te JEJ juz dzieci stad zabierali wiec jest cala zakrecona.

Strasznie chce Maciusiowi matkowac ale on, cale pol kilo kota sobie nie pozwoli i syczy na nia i wscieka sie - a ona wtedy tym bardzij piszczy do niego i malo go ogonem nie zabije.. A on za malutki jest, ona by mu w zyciu krzywdy specjalnie nie zrobila ale przypadkiem to by go ta wielka na przyklad lapa mogla zabic wiec musze uwazac....

Mam nadzieje ze mu znajde domek w ciagu tygodnia - jak nie to tu zostanie....

Tedzia jednak wydam jak mu super dom znajde, tak jak TEN kot mnie olewa i nie lubi to sie w pale nie miesci - jak go glaszcze jak lezy to.. przenosi sie w inne miejsce. A odsasiadow z dolu sie dowiedzialam ze u nich im na kolana sie laduje sam - nigdy w zyciu do mnie na kolana nie przyszedl a jak go sama wezme to spierdziela :(

yuzczam dziada na dwr a on zaraz do tych sasiadow zasuwa - oni go zawsze wpuszczaja, pewnie - ja place zarcie zwirek weterynarza itd a oni maja kota dla przyjemnosci...

Teddy ciagnei do facetow i do dzieci - szukam mu domu gdzie bedzie miala dostep do swojego ogrodka 24/7, faceta w domu - i gdzie bedzie jedynym kotem...

:(

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Streszczenie - Macius zostal u mnie ;)

1 dzien - Macius przerazliwie bal sie Zary, az sia trzasl, Fredek i George chcialy go tluc syczaly na niego jak wsciekle - sroda.

Dzisiaj:

[video=youtube;kGjs6zp0Lj0]http://www.youtube.com/watch?v=kGjs6zp0Lj0[/video]

Posted

Tak jest psze pani - kotow plci meskiej sztuk 4, psica sztuk 1.

Po Swietach beda jeszcze koty plci zenskiej sztuk 2 - Mlodzi do Pololandu, ich kotki na 2 tygodnie do mnie.....mam nadzieje ze psice pamietaj bo dawno tu nie byly dziewczyny, zeby za bardzo cyrku nie bylo heheheh :)

Posted

Wzruszająca ta milosc psio-kocia.:lol: Dobre psiątko jest z Twojej Zary.:lol:
Ja zawsze mialam killerów na koty.
No...moze Janka nie killer, ale tez by pogonila chętnie, gdybym jej pozwoliła.

Posted

jak mamy być grzeczni, skoro jak byliśmy mali, to oglądaliśmy tarzana, który chodził półnago. Kopciuszek wracał o 12.00 w nocy. Pinokio kłamał. Alladyn był złodziejem. Batman jeździł 320kmh. Królewna śnieżka mieszkała z 7 chłopakami. Papaj palił fajki i miał pełno tatuaży. Pacman biegał po ciemnej sali i jadł kolorowe pigułki od których dostawał energii. Bolek i lolek oraz tola, żyli w trójkącie. żwirek i muchomorek byli parą. Pan kleks czytał poradniki młodego zielarza, kaczor donald chodził bez majtek, a smerfetka była tylko jedna na cala wioskę!

:d :d :d :d :d

Posted

Mamy nastepna kocia rodzinke - mamusia i 5 maluchow 3-4 tygodniowych...

Moze Gosia tu wpadnie i napisze dokladnie co i jak - no i szukamy domkow i mamusie sterylizujemy.....

Zeby male przed Swietami na prezenty dla wscieklych dziaci nie wyladowaly.... :(

Posted

Musze nakrecic jak cale 700gram Maciusa rzuca sie na prawie 6kg Fredka i 7.5kg Tedzia i leje ich po psyku.... no zadnego strachu w tym kurduplu nie ma normalnie, nic a nic.....

Zary tez sie nie oi i Zara cala w skowronkach ze ma dziecko nowe.....

A moje "stare" koty bawia sie papierkami Maciusiowymi w kloke pozwijanymi na podlodze, czujecie? Gamonie nigdy sie nie bawily, traz sie zaczely bawic....

Biedny George w klatce do 27go grudnia tylko patrzy zazdrosny jak reszta mi mieszkanie demoluje..

Macius TYLKO suche je ale go dzisiaj podeszlam, szynke (polska) lubie wiec mu troche szynki wymieszalam z zaszetka i PIERWSZY RAZ zjadl saszetkowe kocie hjzdeinie wohoooooooooooooooooooooooooooooooo :)

Posted

NO wlasnie, cycka szuka heheheheh 2 tygodnie tu jest, wczoraj mu sie o cycku przypomnialo - i u Zary zaczal szukac.

Wsuwa kocie suche/mokre az mu sie uszy trzesa, jadnie je, pije chodzi do kuwetki ale wczoraj mu sie o cycku nagle przypomnialo heheheh

Posted

Jak on tam biedny świdruje tą łepetyną, jak szuka...a Zara? To jest piękne. Taki potwór wielki, mogłaby go jednym chapnięciem skrzywdzić, a instynkt matczyny ma tak dalece posunięty. Malo że go liże jak matka, to jeszcze pcheł mu szuka. No ja nie mogę :-)

Posted

Pytano mnie na naszych tu kocisz forach jak sie wymawia Macius, nie umialam wytlumaczyc to... hehehheeh

Zaspany byl jak cholera ale zobaczcie jaka gadula :)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=sqKgVDitbM8[/url]

Posted

dziekujemy..

tak mi sie cos dzisiaj przypomnialo i znalazlam tylko ze z was, MLODYCH to pewnie nikt tego nie pamita ;)

[video=youtube;YslfdoFAMw0]http://www.youtube.com/watch?v=YslfdoFAMw0[/video]