Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masz rację kompletny brak taktu ;) zamiast pochwalic ,że idziesz z duchem czasu i filmy nauczyłaś na you tube wrzucać to biedną Zarcię objechały ech baby to jednak ciężko kapujące istoty

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Emigrantka napisał(a):
Futra ma tyle. wazy 35.. juz odchudzilam z 38...:P

Emi nie martw się! Moja Szansa też ma tyle futra :eviltong: aaaaa mnie się filmik podoba podoba podoba, bo widzę że nie tylko mnie się psy nie słuchają :diabloti:

Ja dzisiaj na interwencję w sprawie takich kociaków jadę. W komórce mieszka 7 kotów. 5 ma 1,5 m-ca, jedna pół roku (w ciąży) i matka - 1,5 roku. Masakra :-(
Państwo chcieli zostawić jednego małego kociaka, resztę uśpić. Stanęło na tym że zabieramy 5 maluchów, a dwie starsze kotki sterylizujemy. Mam nadzieję że się nie rozmyślą ZNOWU :shake:

Posted

Emi, nie wiem co napisac, żeby wybrnąć :) Zara puchata, wesoła i faktycznie chylę czoła, że nagrałaś i wstawiłaś filmik. Na usprawiedliwienie napiszę, że myślałam, że Ty filmowcem od dawna jesteś, nie wiedziałam, że to nowość :) Doceniam i jak coś to będę się od ciebie uczyć :)

Posted

Agmarek - lo matko jakie fajniutkie.......

Chore? Co im jest?

Biedaki... :(

A tu Lucy kluchy:

[video=youtube;zt0khHlcZeg]http://www.youtube.com/watch?v=zt0khHlcZeg[/video]

3 sa zarezerwowane, 3 jeszcze szukamy domkow, cale buraski sa i wszystkie 3 to chlopaki.. NO i dla Lucy domku trzeba.... Hmmmm

Posted

Emi, filmowiec z Ciebie pelną buzią !:lol:Ja razem z Cantadora bede pobierac nauki. Nie potrafie ani krecic , ani wstawiac filmow.:oops:
Agmarku, gdzie Ty te bidy znalazłas???

Posted

Hera zwiala curierowi z wana w okolicach M20 Service Maidestone Kent a nocy z piatku na sobote kolo 1am.

Kurier zadzwonil do Mini i... odjechal nie probujac nawet szukac psa.

Hera Mini nie zna, Minia ja widziala ale hera uciekla - od wczoraj 1 rano jej nikt nie widzial.

Czy jest ktos z tamtych okolic i moze pomoc?

Minia tam pojechala jej szukac, ja puscilam posty gdzie sie dalo ale jak ktos jeszcze moze pomoc to bardzo prosimy.....

http://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?t=3566191

Posted

No chyba nie - Minia ja widziala ale Hera zwiala od niej.

Hera jej przeciez nie zna....

Hera jest na tutejszym Twitter i Facebook, kupe ludzi sie zaangazowalo z moich inszych for - trzymajcie kciuki.

Minia musi do domu do dzieci wracac ale jak ktos zobaczy Here to dadza znac....

Posted

bela51;17861385
Agmarku, gdzie Ty te bidy znalazłas???[/QUOTE napisał(a):

Lepiej nie pytaj. Siedziały przez 1,5 m-ca w komórce :-(
[quote name='Emigrantka']http://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?t=3566191

A ja nie wiem o co chodzi i link mi się nie otwiera :shake:

[quote name='Emigrantka']Agmarek - lo matko jakie fajniutkie.......

Chore? Co im jest?
Oj fajniutkie strasznie :-)
Większość ma koci katar i biegunkę. Jeden jeszcze kilka dni i nigdy już nie zobaczyłby słońca, ani nic co ze wzrokiem jest związane. Drugi miał sraczkowe dredy przy duupci. Po wycięciu tej niespodzianki ukazała się rana z odleżyną. Masakra :angryy:

Mam nadzieję że Hera się odnajdzie.