Agmarek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cantadorra napisał(a):a ty Agmarek wpadniesz do tricity? Czasem tam bywam. Jak się będę wybierać to dam znać :lol: Dziękuję za zaproszenie. Ja to chyba tak pomiędzy Wami mieszkam więc też zapraszam :eviltong: Emigrantka napisał(a):... nie wlaze na zadne kuzwa bazarkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Właśnie widziałam :mad: Cantadorra napisał(a):Taaaaa...... ciekawe, to może jednak wpadniesz na moją kozetkę poleczyć ........holizm? A co Ty tam leczysz??? Bo mi by sie terapia AA przydała :evil_lol: Emigrantka napisał(a):NO mam te pare co czekam az sie zakoncza i modle sie ze mnie ktos przelicytuje.. szczegolnie na tym z probkami perfum EMI !!! Czyś Ty zwariowała z tymi perfumami??? :crazyeye: Biżuteria mnie nie kręci, perfumy raczej też nie, ale daj linka do tego płaszczyka i jak jesteś gdzieś indziej to tez daj. Normalnie Ci wpier... :mad: Quote
.blueberry. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 No ja łażę tak za nią od bazaru do bazaru i zbieram to co szarańcza jeszcze nie zaatakowała :D Quote
Agmarek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 blueberrykiss napisał(a):No ja łażę tak za nią od bazaru do bazaru i zbieram to co szarańcza jeszcze nie zaatakowała :D To gdzie ten płaszczyk? Może na mnie będzie dobry :roll: chociaż też sobie obiecałam że do końca roku już żadnych bazarków :razz: Quote
tayga Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Tu: http://www.dogomania.pl/threads/197128-Czerwony-trencz-i-kilka-fajnych-rzeczy-dla-bezdomnej-ONki-i-jej-dzieci-do-2.12.br. Quote
tayga Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Nie dla bazarków??? Ja protestuję!!! Bo dzisiaj mi hana4 wysłała paczkę z Cybinki... nie wiem z czym, ale podobno cos fajnego :) I kto to kupi, co???? A muszę zbierać na leczenie Lori (goldenki), sterylke daje Fundacja, ale guz, ząbki i cała reszta to... Ale zajrzycie chociaż jak zrobię, co??? Quote
Agmarek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Płaszczyk bardzo ładny, ale nie w moim stylu :shake: Poproszę inny zestaw ;) Quote
.blueberry. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 no pewnie że zajrzymy i znając życie pewnie też kupimy... :D Quote
Agmarek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 tayga napisał(a):Nie dla bazarków??? Ja protestuję!!! Bo dzisiaj mi hana4 wysłała paczkę z Cybinki... nie wiem z czym, ale podobno cos fajnego :) I kto to kupi, co???? A muszę zbierać na leczenie Lori (goldenki), sterylke daje Fundacja, ale guz, ząbki i cała reszta to... Ale zajrzycie chociaż jak zrobię, co??? Och się zobaczy...:roll: i pewnie nie tylko :evil_lol: Wczoraj mój kot zapałał wielką miłością do drapaka, ale dzisiaj już mu przeszło. Gad obrzydliwy :angryy: Czym mu dogodzić? :mad: Quote
.blueberry. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 No to może bieliźniany bazar? :) http://www.dogomania.pl/threads/197166-Nowa-bielizna-dla-kobiety.-Dla-psiaków-z-Pszczyny-i-szczeniaków-z-Mazur-do-04.12 zajrzyjcie chociaz... Quote
tayga Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Agmarek napisał(a):Gad obrzydliwy :angryy: Czym mu dogodzić? :mad: Jak kot jest płci brzydszej to d... takim nigdy nie dogodzisz :) Quote
Iv_ Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Agmarek napisał(a): Iv_ btu jak marzenie :crazyeye: ktoś mi juz jedne sprzątnął sprzed nosa :angryy: mam nadzieję że to nie byłaś Ty? :mad: Przygapiłam się w sobotę :roll: Agmarek, no coś Ty :crazyeye: jeszcze nie miałam czasu przejrzeć co ten allegrowicz wystawia :roll:, może w weekend pooglądam ;) Quote
Iv_ Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ale obłędne zdjęcie :loveu::loveu::loveu: http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/12/01/20101201_1335.jpg Quote
Emigrantka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Wycofalam 2 licytacje z bazarku Beli - plaszcz i torebka mialy byc dla mamy ale tak mnie ostatnio opier.....a za buty i torebke ktore jej kupilam ze... odechcialo mi sie a kasy ot tak to nie mam... musialam wycofac. Jeszcze 3 bazarki niech sie skoncza (Blueberrykiss - dzieki... bedziesz slicznieeeeeeeeeeeeeeeeeeee pachniec ;:) i nie ma mnie na bazarkach.... ma nadzieje ze na tamtych 3 cos ktos przelicytuje...... hmmmmmm Walcze z nalogiem... 5 rano u mnie, padlam spac o 5 po poludniu, wstalam o 3 rano i... walcze z nalogiem.... Gdzie kawa i sniadanie? Coscie sie tak rozleniwily, huh? Quote
Emigrantka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Tayga dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii to ja na to derugie lapie heheh :) Quote
Agmarek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 O! Jakie pyszności! :smile: Ja dzisiaj z rana tylko kawa (fajków nie palę prawie 2 lata) i hajda do szkoły. Dopiero wróciłam i mogę się ogarnąć, bo zimno mi tak że hej... Emi ja Cię proszę kobieto - przestań Ty naprawdę łazić po tych bazarkach, bo to sie dla Ciebie źle skończy. Przyjedziemy do Ciebie z dziewczynami i...:mad:...ręcznie wyleczymy z zakupoholizmu :diabloti: Quote
Agmarek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Emigrantka napisał(a):Tayga dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii to ja na to derugie lapie heheh :) Ręce precz od słodyczy !!! Quote
Emigrantka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Leb mnie boli, spac nie moglam a tu nie mnie krzycza... :( JEDNA czekoladke, moge? Na bazarki nie wchodze (nowe) mam 3 do zakonczenia.. to wszystko.... Czy w Polsce jest psie zarcie Skinners? BO Zara jest teraz na Orijen ale Skinners mi wyjdzie o polowe taniej a podobno tez bardzo dobre..... Quote
Cantadorra Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Agmarek, a zdradź mi tajemnicę, na cholerę ci książka pt. Kadzidełkai ich zastosowanie? Quote
tayga Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cantadorra napisał(a):Agmarek, a zdradź mi tajemnicę, na cholerę ci książka pt. Kadzidełkai ich zastosowanie? Hmmm... ja myślałam zawsze, ze kadzidełka są do pachnięcia, ale podobno można przy ich zastosowaniu uwieść faceta i inne takie :) Taaaa... Aga będzie chłopów uwodzić :) Quote
Emigrantka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Aga - powaznie? Chce Ci sie? heheheheh Mnie by si enie chcialo.. ziewww Quote
tayga Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Emi!!! Jestem z Ciebie dumna! Zobaczcie post 13 :) http://www.dogomania.pl/threads/197485-SREBRNA-BIŻU-ŁYŻECZKI-WIDELCZYKI-KOSMETYKI-PIERNIKI-dla-Alberta-i-Hesi-do-11.XII Quote
tayga Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Zobaczcie co przeczytałam... masakra :( http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Makabra-Ciagneli-psa-za-autem-az-odpadla-mu-glowa,wid,12905834,wiadomosc.html Quote
Emigrantka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 tayga napisał(a):Zobaczcie co przeczytałam... masakra :( http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Makabra-Ciagneli-psa-za-autem-az-odpadla-mu-glowa,wid,12905834,wiadomosc.html Boszeeeeeeee jak ja bym chciala takich dopasc..... golymi rekami bym jaja wyrwala i do pyska wlozyla i zakneblowala zeby sie udlawili... a znim by sie udlawili to bym za 2 nogi do 2 samochodow przywiazala i kazala kirowcom w 2 strony jechac... i to pomalutku.... :( Co za straszna smierc dla psiaka.... Quote
bela51 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nie przeczytam taygo, na sama mysl mam łzy w oczach. Emi, skoro tak piszesz, to popieram Cie w calej rozciagłosci. Quote
Recommended Posts