Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cantadorra napisał(a):
a ty Agmarek wpadniesz do tricity?

Czasem tam bywam. Jak się będę wybierać to dam znać :lol: Dziękuję za zaproszenie. Ja to chyba tak pomiędzy Wami mieszkam więc też zapraszam :eviltong:

Emigrantka napisał(a):
... nie wlaze na zadne kuzwa bazarkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Właśnie widziałam :mad:

Cantadorra napisał(a):
Taaaaa...... ciekawe, to może jednak wpadniesz na moją kozetkę poleczyć ........holizm?

A co Ty tam leczysz??? Bo mi by sie terapia AA przydała :evil_lol:

Emigrantka napisał(a):
NO mam te pare co czekam az sie zakoncza i modle sie ze mnie ktos przelicytuje.. szczegolnie na tym z probkami perfum

EMI !!! Czyś Ty zwariowała z tymi perfumami??? :crazyeye:

Biżuteria mnie nie kręci, perfumy raczej też nie, ale daj linka do tego płaszczyka i jak jesteś gdzieś indziej to tez daj. Normalnie Ci wpier... :mad:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

blueberrykiss napisał(a):
No ja łażę tak za nią od bazaru do bazaru i zbieram to co szarańcza jeszcze nie zaatakowała :D

To gdzie ten płaszczyk? Może na mnie będzie dobry :roll: chociaż też sobie obiecałam że do końca roku już żadnych bazarków :razz:

Posted

Nie dla bazarków??? Ja protestuję!!!
Bo dzisiaj mi hana4 wysłała paczkę z Cybinki... nie wiem z czym, ale podobno cos fajnego :)
I kto to kupi, co????
A muszę zbierać na leczenie Lori (goldenki), sterylke daje Fundacja, ale guz, ząbki i cała reszta to... Ale zajrzycie chociaż jak zrobię, co???

Posted

tayga napisał(a):
Nie dla bazarków??? Ja protestuję!!!
Bo dzisiaj mi hana4 wysłała paczkę z Cybinki... nie wiem z czym, ale podobno cos fajnego :)
I kto to kupi, co????
A muszę zbierać na leczenie Lori (goldenki), sterylke daje Fundacja, ale guz, ząbki i cała reszta to... Ale zajrzycie chociaż jak zrobię, co???

Och się zobaczy...:roll: i pewnie nie tylko :evil_lol:
Wczoraj mój kot zapałał wielką miłością do drapaka, ale dzisiaj już mu przeszło. Gad obrzydliwy :angryy: Czym mu dogodzić? :mad:

Posted

Agmarek napisał(a):

Iv_ btu jak marzenie :crazyeye: ktoś mi juz jedne sprzątnął sprzed nosa :angryy: mam nadzieję że to nie byłaś Ty? :mad: Przygapiłam się w sobotę :roll:

Agmarek, no coś Ty :crazyeye: jeszcze nie miałam czasu przejrzeć co ten allegrowicz wystawia :roll:, może w weekend pooglądam ;)

Posted

Wycofalam 2 licytacje z bazarku Beli - plaszcz i torebka mialy byc dla mamy ale tak mnie ostatnio opier.....a za buty i torebke ktore jej kupilam ze... odechcialo mi sie a kasy ot tak to nie mam... musialam wycofac.

Jeszcze 3 bazarki niech sie skoncza (Blueberrykiss - dzieki... bedziesz slicznieeeeeeeeeeeeeeeeeeee pachniec ;:) i nie ma mnie na bazarkach....

ma nadzieje ze na tamtych 3 cos ktos przelicytuje...... hmmmmmm

Walcze z nalogiem...

5 rano u mnie, padlam spac o 5 po poludniu, wstalam o 3 rano i... walcze z nalogiem....

Gdzie kawa i sniadanie? Coscie sie tak rozleniwily, huh?

Posted

O! Jakie pyszności! :smile:
Ja dzisiaj z rana tylko kawa (fajków nie palę prawie 2 lata) i hajda do szkoły.
Dopiero wróciłam i mogę się ogarnąć, bo zimno mi tak że hej...

Emi ja Cię proszę kobieto - przestań Ty naprawdę łazić po tych bazarkach, bo to sie dla Ciebie źle skończy. Przyjedziemy do Ciebie z dziewczynami i...:mad:...ręcznie wyleczymy z zakupoholizmu :diabloti:

Posted

Leb mnie boli, spac nie moglam a tu nie mnie krzycza... :(

JEDNA czekoladke, moge?

Na bazarki nie wchodze (nowe) mam 3 do zakonczenia.. to wszystko....

Czy w Polsce jest psie zarcie Skinners?

BO Zara jest teraz na Orijen ale Skinners mi wyjdzie o polowe taniej a podobno tez bardzo dobre.....

Posted

Cantadorra napisał(a):
Agmarek, a zdradź mi tajemnicę, na cholerę ci książka pt. Kadzidełkai ich zastosowanie?

Hmmm... ja myślałam zawsze, ze kadzidełka są do pachnięcia, ale podobno można przy ich zastosowaniu uwieść faceta i inne takie :)
Taaaa... Aga będzie chłopów uwodzić :)

Posted

tayga napisał(a):

Boszeeeeeeee jak ja bym chciala takich dopasc..... golymi rekami bym jaja wyrwala i do pyska wlozyla i zakneblowala zeby sie udlawili... a znim by sie udlawili to bym za 2 nogi do 2 samochodow przywiazala i kazala kirowcom w 2 strony jechac... i to pomalutku.... :(

Co za straszna smierc dla psiaka....