Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cantadorra napisał(a):
Przecież koty powinny się bać psa i to takiego wielkiego na dodatek, a ten skaczą mu po głowie. Zero szacunku... :)

Och...u mnie też teraz w domu 5 kotów, bo mróz na dworze, a żeby się nie rozłaziły po chałupie to z Szansą w garażu siedzą i wyobraź sobie że moja groźna oneczka śpi z kotami, pozwala im wyjadać z miski i jak ma otwarte drzwi do domu, to przyjdzie, obchód zrobi i idzie do kotów :evil_lol: Ostatnio przyłapałam ją jak lizała kota po głowie i to zapewne nie w celach konsumpcyjnych. Taka ona groźna :eviltong:
Zupełnie jak Zara :lol:
I ogólnie moje towarzystwo jest nienormalne, bo psy nie ganiają kotów i jeszcze łażą z nami na spacery.
Dom wariatów :eviltong:

Posted

Dziewczynki, my chyba wszystkie jesteśmy w podobnym wieku, tak mi się wydaje :) Kiedy się spotykamy na żywo, nie tylko na kawie, ale i na czymś mocniejszym do kawy? Taygę już zaprosiłam, Emi też, a ty Agmarek wpadniesz do tricity? Przyjedźcie do mnie, poględzimy trochę.

Posted

A dziękuję za zaproszenie.... ale Trójmiasto mi jakoś nie po drodze.
Oczywiście wszystkie do siebie zapraszam :)... jakby ktoś miał ochotę się przy szwabskiej granicy znaleźć :)

Posted

Emigrantka napisał(a):
ha ha ha

chetnie spotkam sie w aptece jak bede stala w kolejce po krem na zmarszczki i tabletki na stawy ;)

To ja poczekam pod apteką :) Ale mam Emi dobrą wiadomość, że czas płynie równo wszystkim :) Ci co są teraz młodzi, też stuknie im 40-tka :)

No, ja jeszcze czekam na 41-we, ale króciutko :)

Posted

Dobra to my we 2 pod ta apteka ;)

hehehe

Bylam dzisiaj zglosic sie wypelnic papiery na zasilek.... zasilek tutaj to £65 tygodniowo. Dla porownania wam powiem ze wyplaty mialam prawie £500 tygodniowo. Troche roznicy, nie?

Teraz kombinuje jakie tansze zarcie dla siersciuchow/tanszy zwirek dla kotow, kasuje co sie da (satelitarna TV na przyklad) i ... nie wlaze na zadne kuzwa bazarkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

Emigrantka napisał(a):

i ... nie wlaze na zadne kuzwa bazarkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Taaaaa...... ciekawe, to może jednak wpadniesz na moją kozetkę poleczyć ........holizm?

Posted

Emigrantka napisał(a):
i ... nie wlaze na zadne kuzwa bazarkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Co Ci zrobić jak Cie spotkam na bazarku?
Na razie widzę poprawę...

Emigrantka napisał(a):
mam nadzieje ze sie ktos skusi na ten czerwony PIEKNY plaszcz bo an ja ani Mloda w niego sie nie wcisniemy to raz a dwa to leze i kwicze finansowo :(

No to hop hop do gory

ale nie wszędzie.:mad:

Posted

te 2 to mnie kreca

http://www.dogomania.pl/threads/197185-Bizuteria-cos-dla-domu-i-inne-roznosci-dla-zwierzakow-z-Polic-%2805.12%29

http://www.dogomania.pl/threads/197137-BI%C5%BBUTERYJNIE-dla-Kajtuna-do-4.12-przesy%C5%82ka-gratis!!!

ale reszta to po prostu nalog jakis bo ani moje rozmiary ani mi nie potrzebne....

wlasnie od matki o******* dostalam za buty i torebke ktore jej kupilam na bazarku u Beli - dzisiaj doszlo i zamiast byc zachwycona to matka mi z mordaaaaaaaaaaaaaaaaaa pobudke zrobila :(