Emigrantka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 u mnie na wsi bialo... wilki lataja po okolicy.... Quote
Agmarek Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 A u mnie dziki, bo niby do psa podobne, ale w śniegu ryją :roll: Quote
Emigrantka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 a lwy spia... nie draznic lwa jak spi.... Quote
Emigrantka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Wykoncza mi psice te siersciuchy... Quote
przeszlus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/12/01/20101201_1334.jpg potwór :o Quote
Emigrantka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 No potwor potwor.... hehehhehe MOJ potwor ;) Quote
Agmarek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 A rudy George jak zwykle cyca u Zary szuka :evil_lol: ledwo go widać na tym rudym zadzie :roll: Quote
Cantadorra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Przecież koty powinny się bać psa i to takiego wielkiego na dodatek, a ten skaczą mu po głowie. Zero szacunku... :) Quote
Agmarek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cantadorra napisał(a):Przecież koty powinny się bać psa i to takiego wielkiego na dodatek, a ten skaczą mu po głowie. Zero szacunku... :) Och...u mnie też teraz w domu 5 kotów, bo mróz na dworze, a żeby się nie rozłaziły po chałupie to z Szansą w garażu siedzą i wyobraź sobie że moja groźna oneczka śpi z kotami, pozwala im wyjadać z miski i jak ma otwarte drzwi do domu, to przyjdzie, obchód zrobi i idzie do kotów :evil_lol: Ostatnio przyłapałam ją jak lizała kota po głowie i to zapewne nie w celach konsumpcyjnych. Taka ona groźna :eviltong: Zupełnie jak Zara :lol: I ogólnie moje towarzystwo jest nienormalne, bo psy nie ganiają kotów i jeszcze łażą z nami na spacery. Dom wariatów :eviltong: Quote
Cantadorra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dziewczynki, my chyba wszystkie jesteśmy w podobnym wieku, tak mi się wydaje :) Kiedy się spotykamy na żywo, nie tylko na kawie, ale i na czymś mocniejszym do kawy? Taygę już zaprosiłam, Emi też, a ty Agmarek wpadniesz do tricity? Przyjedźcie do mnie, poględzimy trochę. Quote
tayga Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 A dziękuję za zaproszenie.... ale Trójmiasto mi jakoś nie po drodze. Oczywiście wszystkie do siebie zapraszam :)... jakby ktoś miał ochotę się przy szwabskiej granicy znaleźć :) Quote
Emigrantka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 ha ha ha to ja sie przyznam..... 41 lat mi stuknelo w tym roku buuuuuuuuuuuuuuuuuu chetnie spotkam sie w aptece jak bede stala w kolejce po krem na zmarszczki i tabletki na stawy ;) Quote
Cantadorra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Emigrantka napisał(a):ha ha ha chetnie spotkam sie w aptece jak bede stala w kolejce po krem na zmarszczki i tabletki na stawy ;) To ja poczekam pod apteką :) Ale mam Emi dobrą wiadomość, że czas płynie równo wszystkim :) Ci co są teraz młodzi, też stuknie im 40-tka :) No, ja jeszcze czekam na 41-we, ale króciutko :) Quote
Emigrantka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Dobra to my we 2 pod ta apteka ;) hehehe Bylam dzisiaj zglosic sie wypelnic papiery na zasilek.... zasilek tutaj to £65 tygodniowo. Dla porownania wam powiem ze wyplaty mialam prawie £500 tygodniowo. Troche roznicy, nie? Teraz kombinuje jakie tansze zarcie dla siersciuchow/tanszy zwirek dla kotow, kasuje co sie da (satelitarna TV na przyklad) i ... nie wlaze na zadne kuzwa bazarkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
tayga Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cantadorra napisał(a):No, ja jeszcze czekam na 41-we, ale króciutko :) Poczekam z Tobą... niecałe pół roku :) Quote
Cantadorra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Emigrantka napisał(a): i ... nie wlaze na zadne kuzwa bazarkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Taaaaa...... ciekawe, to może jednak wpadniesz na moją kozetkę poleczyć ........holizm? Quote
Emigrantka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 NO mam te pare co czekam az sie zakoncza i modle sie ze mnie ktos przelicytuje.. szczegolnie na tym z probkami perfum...... na zadne nowe nie wlaze.... strasznie boli.... :( Quote
tayga Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Emigrantka napisał(a): i ... nie wlaze na zadne kuzwa bazarkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Co Ci zrobić jak Cie spotkam na bazarku? Na razie widzę poprawę... Emigrantka napisał(a):mam nadzieje ze sie ktos skusi na ten czerwony PIEKNY plaszcz bo an ja ani Mloda w niego sie nie wcisniemy to raz a dwa to leze i kwicze finansowo :( No to hop hop do gory ale nie wszędzie.:mad: Quote
Emigrantka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Tayga - pisalysmy razem, patrz wyzej... Quote
tayga Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Zauważyłam :) Nie chcę próbek perfum... teraz też na niewiele mogę sobie pozwolić. Quote
Emigrantka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 chyba mnie garbate aniolki nawiedzily..... http://www.dogomania.pl/threads/196842-PERFUMY-w-wersji-MINI-dla-Argo-z-Szyd%C5%82owca-kt%C3%B3ry-traci-DT-do-02.12.-godz.-22 14 probek..... ide sie wlasna piescia zabic..... wolajcie tam kto lubi perfumy - pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heeheh papieros/kawa/woo-woo Quote
Emigrantka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 te 2 to mnie kreca http://www.dogomania.pl/threads/197185-Bizuteria-cos-dla-domu-i-inne-roznosci-dla-zwierzakow-z-Polic-%2805.12%29 http://www.dogomania.pl/threads/197137-BI%C5%BBUTERYJNIE-dla-Kajtuna-do-4.12-przesy%C5%82ka-gratis!!! ale reszta to po prostu nalog jakis bo ani moje rozmiary ani mi nie potrzebne.... wlasnie od matki o******* dostalam za buty i torebke ktore jej kupilam na bazarku u Beli - dzisiaj doszlo i zamiast byc zachwycona to matka mi z mordaaaaaaaaaaaaaaaaaa pobudke zrobila :( Quote
Cantadorra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Nareszcie ktoś cię opie....ł. Pomogło, czy nie? Quote
.blueberry. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ja już nie mogę z tymi bazarkami... co wlezę gdzieś to odrazu kupuję... :D Quote
Cantadorra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 blueberrykiss napisał(a):ja już nie mogę z tymi bazarkami... co wlezę gdzieś to odrazu kupuję... :D To macie o czym rozmawiać z Emi.... Quote
Recommended Posts