Agmarek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ja z zawodu jestem fryzjerką i...pracownikiem administracyjno-biurowym :evil_lol: poza tym kucharką, sprzątaczką, kierowcą, panią do prasowania i takie tam. Agmarek stój, bo się zapędzasz :evil_lol: Generalnie siedzę w domu i się opier... poza tym nie mam czasu żeby zrobić coś ze sobą, bo pół dnia przesiaduję przed komputerem :diabloti: Quote
Emigrantka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Pol dnia tylko? Ja jak pracowalam to jakies 16 godzin dziennie przed kompem.. teraz nie pracuje to .. jakies 15 ;) Quote
tayga Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 A co tutaj tak cicho? Proponuję wysłać eski do kolegów: http://demotywatory.pl/2322404/Smieszne-SMSy-od-kumpli Quote
Emigrantka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Bylam na wykladach wieczore, prztaszczylam dupsko do domu kolo 10 mojego czasu i padlam do wyrka. szaro, buro, mokro, zimno - nie trawie tej pogody, dola lapie.... no a teraz wstalam i co mam robic? przeciez kuzwa nie zaczne odkurzac hehehhe Quote
tayga Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Masz rację - nie odkurzaj :) A ja się obudzić nie mogę... śniegu po pachy, mróz trzyma :( Quote
Iv_ Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 oooo dojrzałam, że buty kupujecie :evil_lol: muszę wybrać się na polecaną stronę i luknąć co oferują :razz: ;) Quote
.blueberry. Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 cioteczki chętne na zakupy widzę :D może tutaj Wam coś wpadnie w oko ;) zapraszam na bazarki :) http://www.dogomania.pl/threads/197136-Coraz-bliżej-święta...wyjątkowe-bombki-na-choinkę...-dla-Spajka-do-10.12 http://www.dogomania.pl/threads/197166-Nowa-bielizna-dla-kobiety.-Dla-psiaków-z-Pszczyny-i-szczeniaków-z-Mazur-do-04.12 Quote
Emigrantka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Kupilam 24 puszko kociego zarcia bo bury Fred nie ruszy suchego.... I 20 skrzydelek kurzysz dla Zary Zeberka dla siebie bo lubie..... Koty nie chca puszek tych ktore kupilam - Zarze smakuje. Koty wpierniczyly po skrzydelku i po zeberku, Zara reszte skrzydelek i zeberek. Ide sobie mleka nalac czy cos... suchego chleba moze? Bo chleb z serem sztuk 5 lubi..... Cous Cous mialam z cebula (!!!) i pomidorami z oleju - Fred buras mi do miski wlazl a za nim Fiona ta srebrna.... Phoebe (czarno biala) lubi chleb z maslem. A george... George dalej Zare ssie.... Quote
Emigrantka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 A, i dzisiaj powazylam siersciuchy - tyle co sie daly i nie wierzgaly lapami: Fred 1730 George 1630 Fiona 1350 Phoebe 1230 A jak przywleklam do domu to od 400 do 500 gram wazyly .... Czyli bez wzgledu na to co zra (patrz post wyzej) - rosna.... :) Quote
Agmarek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jestem wreszcie. Mogę się ogarnąć :lol: Tayga mam nadzieję że nie puściłaś tego smsa do kolegi ze straży miejskiej? :mad: Emi nie przejmuj się. Ja ostatnio chciałam swojemu kotu dogodzić i puszeczkę za 9 zeta kupiłam, a ona pożarł moją nogę od kurczaka z zupy i poszedł spać :-( tu mi suchy chleb do żarcia został :-( Iv_ btu jak marzenie :crazyeye: ktoś mi juz jedne sprzątnął sprzed nosa :angryy: mam nadzieję że to nie byłaś Ty? :mad: Przygapiłam się w sobotę :roll: Quote
tayga Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aga - smsa pusciłam do szwagra :) Chciałam do TZta, ale... wiesz :eviltong: Właśnie rozważam mozliwość obrażenia się na Emi... bo obiecała, ze nie wejdzie na bazarki, które sie kończą po 1 grudnia. A co robi? Nie dość ze włazi, licytuje, to jeszcze sama siebie przebija :( Uzależniona @!!! I pewnie będzie tym srebrem karmić swoje futrzaki. Jadę po łopatę do odśnieżania!!!! Quote
Agmarek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 tayga napisał(a):Aga - smsa pusciłam do szwagra :) Chciałam do TZta, ale... wiesz :eviltong: O kurczaki! O tym samym pomyślałam, ale nie chciałam żeby TZ zabrał mi samochód więc puściłam smsa do...szwagra! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahaha.... Taak...już widzę Georga jedzącego kolczyki :mad: Emi ! @ jedna! Jazda mi z tych bazarków! Nas tu też zasypało. Ciekawe jak ja stąd wyjadę po dzieci do szkoły. Będę chyba musiała odśnieżyć sobie chociaż ścieżkę do samochodu :roll: niestety moja ślicznotka ma letnie opony, więc będę musiała starym gratem pojechać. Najbardziej szkoda mi kotów, bo dwa skitrały się gdzieś, a drugie dwa siedzą w garażu i doopkę z Szansunią grzeją :lol: Quote
Agmarek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A propos jeszcze tego smsa :diabloti: Szwagier tak się zdenerwował że do mnie oddzwonił, po czym ja stwierdziłam że prosiłam tylko o sygnał. Nie martwiłam się aż tak bardzo żeby oddzwaniał :eviltong:no to on mi na to że mam kopa za to, więc ucięłam rozmowę stwierdzeniem że to była zemsta za tego "białego srajtygla" :diabloti: Naprawdę! Nazwał mój samochód białym srajtyglem! :angryy: Quote
tayga Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Hahaha... mój szwagier też oddzwonił :) A trzeba wiedzieć, ze on ma taaaaaki brzuchol. Nawrzeszczał troche, ale tak żartobliwie, to mu powiedziałam, ze to była pomyłka... bo ja wcześniej nie pomyślałam... on chyba wcale nie ma (wiadomo czego) i jest w ciąży (spożywczej). Jak się wydarł, że ma, to ja na to - i co ci po tym jak nie zobaczysz (lustrzyca zaawansowana). Quote
Agmarek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No mój szwagier też z żartem do mnie, ale udowodnić mi chciał że to nie on (dlatego zadzwonił) i zademonstrować też chciał (wiadomo co) bo powiedziałam że nie wierzę :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 No moje drogie panie, co taka dzisiaj posucha? A gospodyni to co? Zostawila nas o suchych gębach? Żadnego wpisu? Quote
Cantadorra Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Emi, mam jeszcze kilka rzeczy twoich, które nie zeszły na bazarku. Obserwując inne bazarki, myślę, że trzy malutkie torebeczki nie zejdą, a ja mam pod bokiem 5,7 i 9 lat dziewczynki, nie przelewa się tam w domu. Lubią się stroić i nosić takie cudeńka dla dziewczynek. Czy mogę im dać te torebki, czy mam wystawić na bazarku? Zostały też dwie fajne torby młodzieżowe, czarne, paski i dla dzieci worek na kapcie i notesik. Czy mogę to wystawić ze swoimi rzeczami? Quote
przeszlus Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 http://i830.photobucket.com/albums/zz222/Zarunia/Zara6months.jpg?t=1270241811 to mnie zabiło a raczej opis :p Masz super psinkę :) Quote
bela51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/197119-Zamir.-Pi%C4%99kni-i-rasowi-te%C5%BC-maja-pod-g%C3%B3re.-Poznaj-t%C4%99-smutn%C4%85-histori%C4%99./page2 Zobaczcie jakie cudo szuka domu. Quote
Emigrantka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Jestem jestem .. dola mam to raz a dwa ze szkole mam i musze troche nadrabiac... Cantadorra - cokoliwke uzwasz Ty czy Bela z czykolwiek co ja podalam na bazarki - jak sie nadaje na bazarek to ok, jak nie to moze komus sie przyda, wasza decyzja... nie ma sprawy Ide dalej dola leczyc, wroce jak.. jak sie napije woo woo (vodka/archers/sok zurawinowy) Buzka Quote
Agmarek Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 I co? Jeszcze pijesz? Emi powiedz co jest...może podtrzymamy Cie na duchu. Nie możesz tak sama ze wszystkim się borykać. Quote
Cantadorra Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tayga, mam nadzieję, że tu zajrzysz. (Mam alergię na pisanie pw). Wyslalam ci moj nr telefonu, zadzwon proszę, lub wyslij esa, czy doszlo sloneczko. Podaj tez swoj adres mail. Zeskanuję ci dowód wysyłki i prześlę mailem. Musimy znaleźć to słoneczko, bo do mnie nie wróciło. Quote
tayga Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Cantadorra napisał(a):Tayga, mam nadzieję, że tu zajrzysz. (Mam alergię na pisanie pw). Wyslalam ci moj nr telefonu, zadzwon proszę, lub wyslij esa, czy doszlo sloneczko. Podaj tez swoj adres mail. Zeskanuję ci dowód wysyłki i prześlę mailem. Musimy znaleźć to słoneczko, bo do mnie nie wróciło. Zawsze tu zaglądam :) Spokojnie, dzisiaj jeszcze polecę na pocztę a potem się odezwę :) Quote
Recommended Posts