Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja z zawodu jestem fryzjerką i...pracownikiem administracyjno-biurowym :evil_lol: poza tym kucharką, sprzątaczką, kierowcą, panią do prasowania i takie tam. Agmarek stój, bo się zapędzasz :evil_lol:
Generalnie siedzę w domu i się opier... poza tym nie mam czasu żeby zrobić coś ze sobą, bo pół dnia przesiaduję przed komputerem :diabloti:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bylam na wykladach wieczore, prztaszczylam dupsko do domu kolo 10 mojego czasu i padlam do wyrka.

szaro, buro, mokro, zimno - nie trawie tej pogody, dola lapie....

no a teraz wstalam i co mam robic?

przeciez kuzwa nie zaczne odkurzac hehehhe

Posted

Kupilam 24 puszko kociego zarcia bo bury Fred nie ruszy suchego....
I 20 skrzydelek kurzysz dla Zary
Zeberka dla siebie bo lubie.....

Koty nie chca puszek tych ktore kupilam - Zarze smakuje.
Koty wpierniczyly po skrzydelku i po zeberku, Zara reszte skrzydelek i zeberek.

Ide sobie mleka nalac czy cos... suchego chleba moze?
Bo chleb z serem sztuk 5 lubi.....

Cous Cous mialam z cebula (!!!) i pomidorami z oleju - Fred buras mi do miski wlazl a za nim Fiona ta srebrna....

Phoebe (czarno biala) lubi chleb z maslem.

A george... George dalej Zare ssie....

Posted

A, i dzisiaj powazylam siersciuchy - tyle co sie daly i nie wierzgaly lapami:

Fred 1730
George 1630
Fiona 1350
Phoebe 1230

A jak przywleklam do domu to od 400 do 500 gram wazyly ....

Czyli bez wzgledu na to co zra (patrz post wyzej) - rosna.... :)

Posted

Jestem wreszcie. Mogę się ogarnąć :lol:
Tayga mam nadzieję że nie puściłaś tego smsa do kolegi ze straży miejskiej? :mad:

Emi nie przejmuj się. Ja ostatnio chciałam swojemu kotu dogodzić i puszeczkę za 9 zeta kupiłam, a ona pożarł moją nogę od kurczaka z zupy i poszedł spać :-( tu mi suchy chleb do żarcia został :-(

Iv_ btu jak marzenie :crazyeye: ktoś mi juz jedne sprzątnął sprzed nosa :angryy: mam nadzieję że to nie byłaś Ty? :mad: Przygapiłam się w sobotę :roll:

Posted

Aga - smsa pusciłam do szwagra :) Chciałam do TZta, ale... wiesz :eviltong:
Właśnie rozważam mozliwość obrażenia się na Emi... bo obiecała, ze nie wejdzie na bazarki, które sie kończą po 1 grudnia. A co robi? Nie dość ze włazi, licytuje, to jeszcze sama siebie przebija :( Uzależniona @!!!
I pewnie będzie tym srebrem karmić swoje futrzaki.

Jadę po łopatę do odśnieżania!!!!

Posted

tayga napisał(a):
Aga - smsa pusciłam do szwagra :) Chciałam do TZta, ale... wiesz :eviltong:

O kurczaki! O tym samym pomyślałam, ale nie chciałam żeby TZ zabrał mi samochód więc puściłam smsa do...szwagra! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahaha....

Taak...już widzę Georga jedzącego kolczyki :mad: Emi ! @ jedna! Jazda mi z tych bazarków!
Nas tu też zasypało. Ciekawe jak ja stąd wyjadę po dzieci do szkoły. Będę chyba musiała odśnieżyć sobie chociaż ścieżkę do samochodu :roll: niestety moja ślicznotka ma letnie opony, więc będę musiała starym gratem pojechać.
Najbardziej szkoda mi kotów, bo dwa skitrały się gdzieś, a drugie dwa siedzą w garażu i doopkę z Szansunią grzeją :lol:

Posted

A propos jeszcze tego smsa :diabloti: Szwagier tak się zdenerwował że do mnie oddzwonił, po czym ja stwierdziłam że prosiłam tylko o sygnał. Nie martwiłam się aż tak bardzo żeby oddzwaniał :eviltong:no to on mi na to że mam kopa za to, więc ucięłam rozmowę stwierdzeniem że to była zemsta za tego "białego srajtygla" :diabloti: Naprawdę! Nazwał mój samochód białym srajtyglem! :angryy:

Posted

Hahaha... mój szwagier też oddzwonił :) A trzeba wiedzieć, ze on ma taaaaaki brzuchol. Nawrzeszczał troche, ale tak żartobliwie, to mu powiedziałam, ze to była pomyłka... bo ja wcześniej nie pomyślałam... on chyba wcale nie ma (wiadomo czego) i jest w ciąży (spożywczej).
Jak się wydarł, że ma, to ja na to - i co ci po tym jak nie zobaczysz (lustrzyca zaawansowana).

Posted

No mój szwagier też z żartem do mnie, ale udowodnić mi chciał że to nie on (dlatego zadzwonił) i zademonstrować też chciał (wiadomo co) bo powiedziałam że nie wierzę :evil_lol:

Posted

Emi, mam jeszcze kilka rzeczy twoich, które nie zeszły na bazarku. Obserwując inne bazarki, myślę, że trzy malutkie torebeczki nie zejdą, a ja mam pod bokiem 5,7 i 9 lat dziewczynki, nie przelewa się tam w domu. Lubią się stroić i nosić takie cudeńka dla dziewczynek. Czy mogę im dać te torebki, czy mam wystawić na bazarku? Zostały też dwie fajne torby młodzieżowe, czarne, paski i dla dzieci worek na kapcie i notesik. Czy mogę to wystawić ze swoimi rzeczami?

Posted

Jestem jestem .. dola mam to raz a dwa ze szkole mam i musze troche nadrabiac...

Cantadorra - cokoliwke uzwasz Ty czy Bela z czykolwiek co ja podalam na bazarki - jak sie nadaje na bazarek to ok, jak nie to moze komus sie przyda, wasza decyzja... nie ma sprawy

Ide dalej dola leczyc, wroce jak.. jak sie napije woo woo (vodka/archers/sok zurawinowy)

Buzka

Posted

Tayga, mam nadzieję, że tu zajrzysz. (Mam alergię na pisanie pw). Wyslalam ci moj nr telefonu, zadzwon proszę, lub wyslij esa, czy doszlo sloneczko. Podaj tez swoj adres mail. Zeskanuję ci dowód wysyłki i prześlę mailem. Musimy znaleźć to słoneczko, bo do mnie nie wróciło.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Tayga, mam nadzieję, że tu zajrzysz. (Mam alergię na pisanie pw). Wyslalam ci moj nr telefonu, zadzwon proszę, lub wyslij esa, czy doszlo sloneczko. Podaj tez swoj adres mail. Zeskanuję ci dowód wysyłki i prześlę mailem. Musimy znaleźć to słoneczko, bo do mnie nie wróciło.

Zawsze tu zaglądam :)
Spokojnie, dzisiaj jeszcze polecę na pocztę a potem się odezwę :)