Iv_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Emigrantka napisał(a):Oh, mam nadzieje ze sie wam otworzy :) [video]http://www.ehrensenf.de/2010/10/hund-hilft-im-haushalt/[/video] cudowny maluch :loveu: a jaki zapracowany :evil_lol: Quote
Agmarek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Emigrantka napisał(a):wiem wiem...... ;) ucze sie, wcale mnie tu nie ma ;) A tu jesteś? :mad: http://www.dogomania.pl/threads/196254-Ciuszki-w-rozm-38-40-buty-i-ksiazki-w-nowych-cenach-dla-Daszy-i-Carmen-do-27.11.br. Po cholerę Ci ta torebka? Hę? :mad: A buty na co? :mad: Nie masz w czym chodzić? :mad: Piorunie jeden! Jak Ciebie można upilnować? :crazyeye: Quote
Emigrantka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
tayga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Agmarek napisał(a):Piorunie jeden! Jak Ciebie można upilnować? :crazyeye: Aguś też próbowałam... nic z tego :( To uzależnienie, trzeba JĄ LECZYĆ!!!! Psycholog, psychiatra, a może nawet zamknąć na oddziale... i od netu odciąć :mad: A może poprosimy moda o zablokowanie Emigrantce bazarkowej części portalu?? Co???:evil_lol: Quote
tayga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Emigrantka napisał(a)::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Ty mi tu bez rumieńców. Prosisz zeby Cie pilnować, latamy za Toba jak wariatki, a Ty co???? No :mad: Quote
Emigrantka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 na moje usprawiedliwienie - to nie dla mnie..... dla mamuski mojej.... nie bijcie juz no..... :( Quote
Iv_ Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 oj Emi Emi jesteś bazarkoholiczką :evil_lol: :cool3: Quote
tayga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Oj tam... mamuska niech kica do sklepu na zakupy!!! Tobie przy każdej próbie wejścia na bazarek powinno wyświetlać się Quote
Agmarek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 tayga napisał(a):A może poprosimy moda o zablokowanie Emigrantce bazarkowej części portalu?? Co???:evil_lol: To jest dobra myśl :razz: musimy to przedyskutować poza forum :evil_lol: Emi? Ja nie wiem czy Twoja mama będzie chciała chodzić w takich butach, bo moja zapewne (z racji wieku) nie założyłaby tego. Nie to żebym Twoją mamuśkę podejrzewała o jakieś niecne zamiary wiekowe, ale odnoszę wrażenie że ona o tych butach nic nie wie :mad: Quote
Cantadorra Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Agmarek napisał(a): Nie to żebym Twoją mamuśkę podejrzewała o jakieś niecne zamiary wiekowe, ale odnoszę wrażenie że ona o tych butach nic nie wie :mad: Chyba, że pisząc mamuśka, masz na myśli siebie, Emi :) Quote
tayga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Agmarek napisał(a):Nie to żebym Twoją mamuśkę podejrzewała o jakieś niecne zamiary wiekowe, ale odnoszę wrażenie że ona o tych butach nic nie wie :mad: Emi tylko chciała nam oczy zamydlić :mad: Quote
Agmarek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 tayga napisał(a):Emi tylko chciała nam oczy zamydlić :mad: No tak mi się właśnie wydaje :mad: Quote
Emigrantka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Malpy.... Moja mamuska jest "mlodsza" ode mnie o jakies 50 lat: wciska sie w Mlodej swetry (np Playboy) chodzi "na tance" 3 razy w tygodniu conajmniej 2-3 facetow ma "pod reka" Nawet nie wnikajcie .. buty pewnie beda na za niskim obcasie ehhehehe ;) Quote
tayga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Emigrantka napisał(a):Moja mamuska jest "mlodsza" ode mnie o jakies 50 lat: To Ona się jeszcze nie urodziła!!!!!!!!! Ty Emi miej na uwadze, ze Aga i ja dzisiaj mamy megasterujący dzień :shake: i jeszcze się martwimy o grubość Twojego portfela :mad: Quote
Emigrantka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 WY macie mega stresujacy dzien? Nie, JA mam wkurwa wlaczonego od rana.... 1) po tygodniu musialam dzieisj do pracy 2) na wejsciu suczydlo sie juz mnie uczepilo 3) jest zimno - czlowiek marznie jak na fajke wyjdzie WY macie stresujacy dzien.....taaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
tayga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Twoje zimno, suczydło i praca to NIC!!! Aga - sorki, cytuję... Agmarek napisał(a):Ja dzisiaj naprawdę mam bardzo zły dzień :angryy: Miałam pojechać do weta, bo Corsik jakiś czas temu miał robione zastrzyki. Taka ropa zbierała mu się wokół nosa, przy mordce i uszy zaczerwienione. Wet stwierdził to jakieś grzybicze, po kuracji antybiotykiem przeszło. No i jestem umówiona na 12, jadę po dzieci, okazuje sie że apel w szkole ma być :angryy: Nie mam czasu! Zabieram je przed apelem, bo nie będę sterczeć godzinę pod szkołą, a nie zdążę obrócić. Po drodze zawijam psa i jadę. Już jestem spóźniona, ale mam! Mam miejsce pod samą lecznicą :multi: Staję na środku ulicy i wrzucam kierunek w lewo że BĘDE TU KUR... PARKOWAĆ !!! Na co z przeciwnej strony podjeżdża jakieś pier... pruchno tej samej płci co ja i bez kierunku w prawo - elegancko wjeżdża na moje miejsce!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dostałam kur... wścieku :mad: Już dawno mnie nikt tak boleśnie nie wyprowadził z równowagi, a teraz siedzę i przeklinam siebie że dałam się sprowokować. Jestem cholerykiem :oops::oops::oops: :placz::placz::placz: Zaparkowałam w innym miejscu, ale oczywiście złapałam czupiradło przy samochodzie :angryy: i już dawno nie użyłam tylu brzydkich słów w jednym zdaniu. Bardzo długim zdaniu :oops: a obok stał mój syn :oops: i pies :oops: Ech...jeszcze do tego wet zdarł ze mnie 200 zł i jak od tej karmy psu nie przejdzie, to :flaming: Boję sie już dzisiaj wychodzić z domu :roll: tayga napisał(a):A może połowa listopada to taki gów... dzień?? :( Bo mnie omal pogotowie nie zabrało. Rodzina chciała wzywać rano, a ja NIE!!! A bolało coś masakrycznie. Jakoś dokulałam się o własnych siłach wspomagana rozklekotanym autem do przychodni (koleżanka tam przyjmuje). USG - szczepienie na zółtaczkę, 13 grudnia drugie, operacja przed samymi świętami. Niech zapomną!!! Po Nowym Roku może dam się pociąć (polaparoskopować???). Ale skąd u mnie kamienie na woreczku? I to dwa całkiem spore (po 2 cm). A Ty nam mówisz ze zimno??!!! U mnie leje od kilku dni. Sucz szcza pod siebie, TŻ mnie wkurza... i mogłabym jeszcze wymieniać. NO!!! Quote
Emigrantka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Lo matko.. ja nie widzialam tych postow wczesniej.... :( Biedne wy obie........ Buzka obu, obie was kofffffffffffffffffam .... Quote
tayga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Te posty były pisane na wątku u Agi... Miłość odwzajemniamy:loveu: Quote
Agmarek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ja to już wczoraj bałam się wejść na dogo po tych przeżyciach :-( Tayga Ty wiesz że jak sobie jeszcze dzisiaj przypomnę tą k...we to mnie ze złości pot oblewa??? :angryy: a mój pies nie chce jeść tego żarcia co mu wet dał :placz: Emi :mad: przyznaj się dla kogo te buty :mad: jak mówisz że u Was zimno, to one raczej Ci się nie przydadzą :razz: Quote
Agmarek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Agmarek napisał(a):a mój pies nie chce jeść tego żarcia co mu wet dał :placz: Zjadł :diabloti: głód do dupska zajrzał (a Szansa do miski) i zjadł :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Agmarek napisał(a):Zjadł :diabloti: głód do dupska zajrzał (a Szansa do miski) i zjadł :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Emigrantka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 A ja dzisiaj zostane slawna, bede w gazetach na 1 stronie.. jeszcze tylko moment....bedzie tak: Fqurfiona na maxa Polka za...la na amen swoja szefowa Ide zapalic.... bo jak nie to sie pochlastam Quote
tayga Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Co zrobiłaś szefowej???? Żyje małpa jeszcze??? Quote
Agmarek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Chyba żyje, ale sądząc po wpisie Emi już niedługo :diabloti: Quote
Cantadorra Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Szefowa jeszcze dycha? W krótkiej przerwie opowiem wam mój dzień z poprzedniego tygodnia. Niestety objawię się jako osoba z lekka oszołomiona. Jechałam do centrum handlowego i rozmawiałam przez komórke, droga ok. 15 min. Ja parkuje a za mną VW Passat, policja w nieoznaczonym samochodzie. Jechali za mną całą drogę i uwiecznili mnie na kamerze, po drodze jakiś debil namalował linię ciągłą i światło było pomarańczowe, ale to przecież prawie zielone, no i kto wymyślił 50/h. Chyba jakiś żółw :) Przejażdżka jedyne 10 punktów karnych i 300 zł mandatu. Ale spoko, nie przyjęłam. To było ewidentne czyhanie na moje przewinienia i tyle. Sprawe chociaż w części wygram. Potem wpadam do perfumerii, chcę zrobić sobie przyjemność, wyczajam zajebisty zapach One the Rose czy Rose the One Dolce Gabbana. Perfumuje się testerem, piękny. Wracam do domu, rozpakowuję, psikam i myślę sobie: jakoś mało czuć różami. Ale twardo psikam dalej, chcę na siłę poczuć róże. A tu goowno zamiast róż, capnęłam z półki D&G, ale samo The one w identycznym opakowaniu. Po różach ani śladu. Także mam kolejny perfum na bazarek :) Jestem na siebie zła i wybijam na klawiaturze nr tel do koleżanki, bardzo prosty nr, nie mam go w kontaktach. Ciągle zajęte i zajęte. Po godzinie znowu, zajęte i zajęte. W końcu piszę esa: Babo, kiedy skończysz nawijać? I.............? Sama tego esa otrzymuję.... Dzwoniłam do siebie, z automatu wpisalam swoj nr telefonu i dlatego byl zajęty. Esa też do siebie wysłałam :) Tego dnia, postanowiłam nie podejmować żadnych decyzji i szybko pójść spać. Czasem są takie dni, ale co, przynajmniej było śmiesznie :) Quote
Recommended Posts