Agmarek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Emigrantka napisał(a):Iv_ dawaj fotke bo jak nie to.... to Cie przelicytuje na nastepnym bazarku na jakim Cie spotkam :evil_lol: Powiało grozą :razz: IV ja bym na Twoim miejscu już dała :lol: bela51 napisał(a):Gimnastyka dla starszych pań:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No no no !!! Tylko nie dla starszych :mad: ja chodzę :mad: Mam JESZCZE trójkę z przodu (to jeśli chodzi o dowód osobisty) a w duchu jestem między 18 a 20 :evil_lol: Quote
tayga Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Agmarek napisał(a):a w duchu jestem między 18 a 20 :evil_lol: Czyli jak my wszystkie :) Quote
Agmarek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 O JA CIĘ !!!:crazyeye: Ale pychotki !!! :mdleje: I jak ja mam tu schudnąć? :mad: Quote
tayga Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Agmarek']O JA CIĘ !!!:crazyeye: Ale pychotki !!! :mdleje: I jak ja mam tu schudnąć? :mad: Pożeranie wzrokiem wirualnych pyszności nie tuczy, wcinaj do woli. Tylko takie coś powoduje nadmierny apetyt na słodkości :) Quote
Agmarek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Tak. Tak. Nie tuczy, ale ja już siedzę z kawką, a i zastanawiam się nad wizytą w cukierni :mad: a wiesz co jest w tym najśmieszniejsze? Że ja nie lubię słodyczy !!! :roflt: Quote
Iv_ Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='tayga']Pożeranie wzrokiem wirualnych pyszności nie tuczy, wcinaj do woli. Tylko takie coś powoduje nadmierny apetyt na słodkości :) dokładnie :mad: zaczynam się rozglądać za czekoladą :roll: czy jakiś kawałek nie ostał się na biurku :placz: :roll: ;) Cześć Dziewczyny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: u mnie leje deszcz od rana :roll: Quote
Iv_ Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Agmarek']Tak. Tak. Nie tuczy, ale ja już siedzę z kawką, a i zastanawiam się nad wizytą w cukierni :mad: a wiesz co jest w tym najśmieszniejsze? Że ja nie lubię słodyczy !!! :roflt: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: NIEMOŻLIWE :crazyeye: ale masz fajnie :diabloti::diabloti::diabloti: ja lubię :-( :roll: Quote
tayga Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ja nie przepadam za czekoladą, ale za marcepana dałabym się pokroić :) Chciałabym dostać słodyczowstrętu :) Quote
Emigrantka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Tez lubie .. czekolade..... ale twardo pilunje Ducan Diet trzeci tydzien, minie w poniedzialek - jak do tej pory 5.5 kg schudlam Quote
Emigrantka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Cofnelam pare stron - wy wiedzmy wstretne, nabijacie sie ze mnie buuuuuuuuuuuuu Bela - co znowu namieszalam? Pilates nei dla starszych pan, plecy mi wysiadaja i .... no dobra, dla starszych pan hehehheh Moj styl zycia do tej pory byl: do pracy, po pracy wyrko i czesto do rana nie wstawalam teraz mi sie pozmienialo, potrzebuje czasu zeby to ogarnac.... no... padam na juz plaski ryjek :D Quote
Agmarek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Emi gratuluję :multi: Iv co z tego że nie lubię słodyczy jak uwielbiam kiełbaskę z grilla, ogniska, na patelni...boczuś...:-( sama nie wiem co gorsze :-( uwielbiam KFC i nic nie jest w stanie mi go obrzydzić. nawet czterogodzinna rozmowa z kolegą-byłym pracownikiem tejże restauracji :diabloti: U mnie deszcz lał rano. Teraz poszedł do Ciebie :diabloti: EMI PILATES NIE DLA STARSZYCH PAŃ :mad: ja nie pani starsza :angryy: Quote
Cantadorra Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ja pierniczę, czyli wszyscy wiedzą co to pilates, tylko ja nie wiedzialam? Aż mi się wierzyć nie chce, ze jestem taka cofnieta z nowinkami. Emi, a twoj rozklad dnia o ktorym pisalas, przewidywal jakies spacery? :) Quote
tayga Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Cantadorra napisał(a):Ja pierniczę, czyli wszyscy wiedzą co to pilates, tylko ja nie wiedzialam? Aż mi się wierzyć nie chce, ze jestem taka cofnieta z nowinkami. Nie jesteś cofnięta tylko za młoda. Słyszałaś - to dla starych bab jest!!! Quote
Cantadorra Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 tayga napisał(a):Nie jesteś cofnięta tylko za młoda. Słyszałaś - to dla starych bab jest!!! A tu się mylisz :) Jednak cofnięta :) Quote
Emigrantka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 hehheher podobno czlowiek powinien robic conajmnie 10 000 krokow dziennie mam pedometer (nie wiem jak to po polsku, przywiesza sie do paska i lazi z tym i to mierzy kroki) ja w samej pracy czasem robie 120000 dziennie z psica jakies 10000.... spacery? no chyba nie dodatkowe heheeh Quote
Agmarek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 tayga napisał(a):Nie jesteś cofnięta tylko za młoda. Słyszałaś - to dla starych bab jest!!! Oj :mad: bo będę Ci musiała wirtualny łomot spuścić :evil_lol: Quote
tayga Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Agmarek napisał(a):Oj :mad: bo będę Ci musiała wirtualny łomot spuścić :evil_lol: Ratunkuuuuu!!!! Tu biją:mad: Quote
malibo57 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Emi, Słonko, zajrzyj do BUBY, bo ja całkiem porzuciłaś, a ona w nowym domu. Zobacz, jaka laska i zmień tytuł wątku:) http://www.dogomania.pl/threads/177478-Buba-szukamy-super-domku-w-Polsce/page200 Quote
Agmarek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='tayga']Nie jesteś cofnięta tylko za młoda. Słyszałaś - to dla starych bab jest!!! A masz. Spróbuj a zobaczysz że to nie takie łatwe :mad: http://video.interia.pl/obejrzyj,film,84101 Potem wrzuć swoje wideo tutaj i lanie będzie odpuszczone :evil_lol: Quote
tayga Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Brak mi samodyscypliny, tylko to hula hop powodujące siniaki meczę. W tej mojej dziurze (czytaj zadupiu) nie ma ani pilatesu, ani aerobiku. Jest śliczna pływalnia, ale w basenie więcej chloru niż wody, smierdzi, oczy łazawią przez 3 dni i wysypka. Ale sobie zrobię siłownię sama!!! Quote
Agmarek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 E tam. Przesadzasz. Ja mieszkam w pięknej polskiej wsi gdzie do banku mam 10 km, a na aerobik jeżdżę tylko 5 :roll: i nie zawsze się odbywa bo dla dwóch czy trzech osób nie opłaca się mat odpalać :evil_lol: ale...to zawsze jakaś motywacja, bo w domu orbitrek stoi i kurz na nim urzęduje, bo ja nie mam czasu :oops: Quote
Cantadorra Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Boszsze, jakie wy jestescie przewrotne. Najpierw liczą wiek, jakie to już zaawansowane, kto ma ile na początku, a potem się oburzają. Jednak kobiety są przewrotne. Zgadzam sie z tym popularnym twierdzeniem. Quote
Agmarek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Zaraz chwila :mad: Ja tu się właśnie rozdarłam że zaawansowana nie jestem jeśli już chodzi o ścisłość :mad: ale przewrotna na pewno ;) Quote
Emigrantka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Sielanka w domu trwa... Wczoraj zaliczylismy veta z Georgem (rudy) bo lezal i sie nie ruszal - dostal 2 zastrzyki i antybiotyk na tydzien do domu, vet wzial £100 i wieczorem mu chuda dupa odzyla i tlukl po ryjach reszte kotow i zare.... No ale nie ma co ryzykowac z takimi maluchami - i przy okazji wydanie £100... poznalam superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vetaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Wlocha, lubie Wlochow :evil_lol: Wczoraj tez zaczelam odrobaczanie kociarni, panicure czy jak mu tam, przez 3 dni sie daje. Mierzylam na weekend bo odrobaczanie = sraczka na potege X 4 kociaki..... Myjemy dupska kazdemu srednio po 5 razy dziennie (pamietacie? CZTERY koty), jutro ostatni dzien i za 2-3 dni qupy powinny byc lokejjjjjjjjjjjjjjjjj Uffffffffffffffffffffffff, ide sie do Mlodaj polozyc - u mnie jak widac na zalaczonym obrazku.. nie ma gdzie :D Quote
Recommended Posts