Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emigrantka napisał(a):
Iv_ dawaj fotke bo jak nie to.... to Cie przelicytuje na nastepnym bazarku na jakim Cie spotkam :evil_lol:

Powiało grozą :razz:
IV ja bym na Twoim miejscu już dała :lol:

bela51 napisał(a):
Gimnastyka dla starszych pań:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No no no !!! Tylko nie dla starszych :mad: ja chodzę :mad:
Mam JESZCZE trójkę z przodu (to jeśli chodzi o dowód osobisty) a w duchu jestem między 18 a 20 :evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Agmarek']O JA CIĘ !!!:crazyeye: Ale pychotki !!! :mdleje:
I jak ja mam tu schudnąć? :mad:
Pożeranie wzrokiem wirualnych pyszności nie tuczy, wcinaj do woli.
Tylko takie coś powoduje nadmierny apetyt na słodkości :)

Posted

Tak. Tak. Nie tuczy, ale ja już siedzę z kawką, a i zastanawiam się nad wizytą w cukierni :mad: a wiesz co jest w tym najśmieszniejsze? Że ja nie lubię słodyczy !!! :roflt:

Posted

[quote name='tayga']Pożeranie wzrokiem wirualnych pyszności nie tuczy, wcinaj do woli.
Tylko takie coś powoduje nadmierny apetyt na słodkości :)

dokładnie :mad: zaczynam się rozglądać za czekoladą :roll: czy jakiś kawałek nie ostał się na biurku :placz: :roll: ;)

Cześć Dziewczyny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
u mnie leje deszcz od rana :roll:

Posted

[quote name='Agmarek']Tak. Tak. Nie tuczy, ale ja już siedzę z kawką, a i zastanawiam się nad wizytą w cukierni :mad: a wiesz co jest w tym najśmieszniejsze? Że ja nie lubię słodyczy !!! :roflt:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: NIEMOŻLIWE :crazyeye:
ale masz fajnie :diabloti::diabloti::diabloti:

ja lubię :-( :roll:

Posted

Cofnelam pare stron - wy wiedzmy wstretne, nabijacie sie ze mnie buuuuuuuuuuuuu

Bela - co znowu namieszalam?

Pilates nei dla starszych pan, plecy mi wysiadaja i .... no dobra, dla starszych pan hehehheh

Moj styl zycia do tej pory byl:

do pracy, po pracy wyrko i czesto do rana nie wstawalam teraz mi sie pozmienialo, potrzebuje czasu zeby to ogarnac....

no... padam na juz plaski ryjek

:D

Posted

Emi gratuluję :multi:

Iv
co z tego że nie lubię słodyczy jak uwielbiam kiełbaskę z grilla, ogniska, na patelni...boczuś...:-( sama nie wiem co gorsze :-( uwielbiam KFC i nic nie jest w stanie mi go obrzydzić. nawet czterogodzinna rozmowa z kolegą-byłym pracownikiem tejże restauracji :diabloti:

U mnie deszcz lał rano. Teraz poszedł do Ciebie :diabloti:

EMI PILATES NIE DLA STARSZYCH PAŃ :mad: ja nie pani starsza :angryy:

Posted

Ja pierniczę, czyli wszyscy wiedzą co to pilates, tylko ja nie wiedzialam? Aż mi się wierzyć nie chce, ze jestem taka cofnieta z nowinkami.
Emi, a twoj rozklad dnia o ktorym pisalas, przewidywal jakies spacery? :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ja pierniczę, czyli wszyscy wiedzą co to pilates, tylko ja nie wiedzialam? Aż mi się wierzyć nie chce, ze jestem taka cofnieta z nowinkami.

Nie jesteś cofnięta tylko za młoda. Słyszałaś - to dla starych bab jest!!!

Posted

hehheher
podobno czlowiek powinien robic conajmnie 10 000 krokow dziennie

mam pedometer (nie wiem jak to po polsku, przywiesza sie do paska i lazi z tym i to mierzy kroki) ja w samej pracy czasem robie 120000 dziennie

z psica jakies 10000....

spacery? no chyba nie dodatkowe heheeh

Posted

Brak mi samodyscypliny, tylko to hula hop powodujące siniaki meczę. W tej mojej dziurze (czytaj zadupiu) nie ma ani pilatesu, ani aerobiku. Jest śliczna pływalnia, ale w basenie więcej chloru niż wody, smierdzi, oczy łazawią przez 3 dni i wysypka.
Ale sobie zrobię siłownię sama!!!

Posted

E tam. Przesadzasz. Ja mieszkam w pięknej polskiej wsi gdzie do banku mam 10 km, a na aerobik jeżdżę tylko 5 :roll: i nie zawsze się odbywa bo dla dwóch czy trzech osób nie opłaca się mat odpalać :evil_lol: ale...to zawsze jakaś motywacja, bo w domu orbitrek stoi i kurz na nim urzęduje, bo ja nie mam czasu :oops:

Posted

Boszsze, jakie wy jestescie przewrotne. Najpierw liczą wiek, jakie to już zaawansowane, kto ma ile na początku, a potem się oburzają. Jednak kobiety są przewrotne. Zgadzam sie z tym popularnym twierdzeniem.

Posted

Sielanka w domu trwa...

Wczoraj zaliczylismy veta z Georgem (rudy) bo lezal i sie nie ruszal - dostal 2 zastrzyki i antybiotyk na tydzien do domu, vet wzial £100 i wieczorem mu chuda dupa odzyla i tlukl po ryjach reszte kotow i zare.... No ale nie ma co ryzykowac z takimi maluchami - i przy okazji wydanie £100... poznalam superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vetaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Wlocha, lubie Wlochow :evil_lol:

Wczoraj tez zaczelam odrobaczanie kociarni, panicure czy jak mu tam, przez 3 dni sie daje. Mierzylam na weekend bo odrobaczanie = sraczka na potege X 4 kociaki.....

Myjemy dupska kazdemu srednio po 5 razy dziennie (pamietacie? CZTERY koty), jutro ostatni dzien i za 2-3 dni qupy powinny byc lokejjjjjjjjjjjjjjjjj

Uffffffffffffffffffffffff, ide sie do Mlodaj polozyc - u mnie jak widac na zalaczonym obrazku.. nie ma gdzie :D