Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Dziewczyny blokuja Corteza - ma siediec w wodzie i juz [video=youtube;Wa-lkKAr2DY]http://www.youtube.com/watch?v=Wa-lkKAr2DY[/video] Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Biedna Minia wczorj w nocy w szpitaly z Mloda bo glebe zaliczyla ze schodow i sie poobijala a dzisiaj z synusiem futrzatym Cortezem na przeswietlenie do veta.... Cortez odziedziczy klatke po Zarze jezeli mu ta sama operacja potrzebna bedzie.... po Cortezie Zara druga noge.. i znowu Cortez jezeli 2 noge jemu tez bedzie trzeba...... Ciekawe czy u mojego rudzielce Georga trzeba bedzie znowu w kosciach grzebac..... Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 wyslalam maila do Alexa z FR veta - odpisal pierunem - jak nie ma opuchlizny i nie kuleje to jest lokej..... uffff Quote
minia913 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Emigrantka napisał(a):wyslalam maila do Alexa z FR veta - odpisal pierunem - jak nie ma opuchlizny i nie kuleje to jest lokej..... uffff to nie moja sucz ale sie martwilam jak o wlasnego kundla dobrze ze jest wszystko ok Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Bo TY taka kofffffffffffffffffffffan ciotka jestes.... XXX ************* Ludzie znajdowali w domu rozne dziewne rzeczy wlaczie z nie swoimi gaciami - zainstalowali kamere zeby sie dowiedziec skad to sie beirze... hehehhe [video=youtube;zimkYhUU0W0]http://www.youtube.com/watch?v=zimkYhUU0W0&feature=player_embedded[/video] Quote
kalyna Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Emigrantka napisał(a):wyslalam maila do Alexa z FR veta - odpisal pierunem - jak nie ma opuchlizny i nie kuleje to jest lokej..... uffff no to super :multi: a ten problem z biodrami to dysplazja? jak tak to możecie nagrać filmik jak taki pies chodzi? i ciocia Mina ma sporo tych Łowczarków :loveu: a ty kotów.. a co do filmików to moje koty znoszą tylko jedzenie czyt. myszki a potem mruczą, czy warczą po kociemu na każdemu, coby nikt im nie wziął... Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [video=youtube;t3p12uYTUDM]http://www.youtube.com/watch?v=t3p12uYTUDM[/video] Zara dostala gnata od ciotki tutejszej :) Quote
minia913 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 to moje prawie wszystki łowczarki synus u veta nadal gnije :( Quote
minia913 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Emigrantka napisał(a):[video=youtube;t3p12uYTUDM]http://www.youtube.com/watch?v=t3p12uYTUDM[/video] Zara dostala gnata od ciotki tutejszej :) maly samobojca ? moze mu ta jedna lapka zbedna jest ? ;P Quote
Agmarek Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Emigrantka napisał(a):Ale one nie sa tluste - one sa wielkie....Tzn Tedziu jest wielki, jak taki nizly pies.... Fredek to tluscioch :) Nie są tłuste?? :crazyeye: Tedzio to waży więcej niż mój pies!! Muszę go pokazać mojemu TZ-owi bo on uważa że ja zapasłam nasze koty :eviltong: Nie gniewaj się Emi, ale jakbym Tedziolka spotkała w ogródeczku, to bym spierniczała w podskokach ze strachu. Przecież on jest potężny!!! A na filmie gdzie wyprowadzasz towarzystwo na spacer widziałam jak George rżnie sąsiadce z parteru na wycieraczkę. Hehehe...żartuje ;) Quote
minia913 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 te koty naprawde nie sa tluste tylko takie wielkie :) pewnie zmutowane genetycznie a Teddy to jak juz wczesniej pisalam nie jest kot Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 a tu to samo z iphone znajomej - troche namieszala pierwszy raz uzywala video na telefonie hhhe [video=youtube;KIs6PzSon_8]http://www.youtube.com/watch?v=KIs6PzSon_8&feature=youtu.be[/video] Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 No jak Maciek samobojca ta chuda lapine do klatki lwicy przy posilku wsadzal to bylam zwaera i gotowa go lapac/ratowac.. ale Zara byl tak zajet gnatem ze.... nawet go chyba nie zauwazyla... Teraz sierciuchy sztuk 3 w ogeodku, Fredek wsuwa watrobe w kuchni, Zarze zabralam kosc bo chcila klatke zdemolowac probujac ja.. zakopac heheheh Koty nie sa tluste.. sa duze :P Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='minia913'] to moje prawie wszystki łowczarki synus u veta nadal gnije :( lo nareszcie babunie dla jaj chyba nazwana Prada widze.. ale fajna malutka... ;) Quote
Agmarek Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Emigrantka napisał(a): Koty nie sa tluste.. sa duze :P Jasssssne :razz: Dobrze Minia mówisz. Teddy to nie kot. Wystraszyłby chyba nawet żbika. Hahahaha... Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Agmarek - pokaz swoje koty to porownamy ;) Quote
minia913 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Agmarek napisał(a):Jasssssne :razz: Dobrze Minia mówisz. Teddy to nie kot. Wystraszyłby chyba nawet żbika. Hahahaha... :D pierwszy raz w zyciu widzialam takich rozmiarow kota? Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Cielatko zawsz ze mna spi, w nogach... Misiaczek kofffffffffffffffffffffffffffffffany. Minia, dzweonili od veta? Jk synus? Quote
minia913 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 no i czego ten cholerny vet do mnie jeszcze nie dzwoni juz 14.37 7 minut opoznienia zaraz dostane zawalu Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 tez czekam dzwon jak tylko zadzwoni - pozniej sie spac poloze ale narazie czekam z Toba na ten telefon Quote
minia913 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Emigrantka napisał(a):Cielatko zawsz ze mna spi, w nogach... Misiaczek kofffffffffffffffffffffffffffffffany. Minia, dzweonili od veta? Jk synus? zajete maja nie moge sie dodzwonic!!!! Quote
minia913 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 za chwile skoncze paczke fajek napoczeta dzis rano bosze Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 nie histeryzuj.... dzwon az sie dodzwonisz Quote
minia913 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 ide gdzies z domu bo oglupieje pies bedzie gnil do 5.40 bo vet nie ma czasu ze mna gadac wczesniej Quote
Emigrantka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Bo to veta musiz isc na wizyte i tak.. Teraz poamietam do mnie tez kolot 3 dzwonili ze wszystko ok ale z vetem gadalam dopiero jak po Zare pojechalam i mi Xrays pokazal etc..... Wiec nie histeryzuj, synus jest ok... Zabralam psicy gnata to siedzi w klatce i kwiczy a ja sie chce przespac.. dlatego jej zabralam (samo z gnatem nie zostawie) to teraz kwiczy - ide sie zamknac w pokoju i pospac Quote
Recommended Posts