Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Biedna Minia wczorj w nocy w szpitaly z Mloda bo glebe zaliczyla ze schodow i sie poobijala a dzisiaj z synusiem futrzatym Cortezem na przeswietlenie do veta....

Cortez odziedziczy klatke po Zarze jezeli mu ta sama operacja potrzebna bedzie.... po Cortezie Zara druga noge.. i znowu Cortez jezeli 2 noge jemu tez bedzie trzeba......

Ciekawe czy u mojego rudzielce Georga trzeba bedzie znowu w kosciach grzebac.....

Posted

Emigrantka napisał(a):
wyslalam maila do Alexa z FR veta - odpisal pierunem - jak nie ma opuchlizny i nie kuleje to jest lokej..... uffff

to nie moja sucz ale sie martwilam jak o wlasnego kundla dobrze ze jest wszystko ok

Posted

Bo TY taka kofffffffffffffffffffffan ciotka jestes.... XXX

Ludzie znajdowali w domu rozne dziewne rzeczy wlaczie z nie swoimi gaciami - zainstalowali kamere zeby sie dowiedziec skad to sie beirze... hehehhe

[video=youtube;zimkYhUU0W0]http://www.youtube.com/watch?v=zimkYhUU0W0&feature=player_embedded[/video]

Posted

Emigrantka napisał(a):
wyslalam maila do Alexa z FR veta - odpisal pierunem - jak nie ma opuchlizny i nie kuleje to jest lokej..... uffff

no to super :multi:

a ten problem z biodrami to dysplazja? jak tak to możecie nagrać filmik jak taki pies chodzi?

i ciocia Mina ma sporo tych Łowczarków :loveu:

a ty kotów..

a co do filmików to moje koty znoszą tylko jedzenie czyt. myszki a potem mruczą, czy warczą po kociemu na każdemu, coby nikt im nie wziął...

Posted

Emigrantka napisał(a):
[video=youtube;t3p12uYTUDM]http://www.youtube.com/watch?v=t3p12uYTUDM[/video]

Zara dostala gnata od ciotki tutejszej :)

maly samobojca ? moze mu ta jedna lapka zbedna jest ? ;P

Posted

Emigrantka napisał(a):
Ale one nie sa tluste - one sa wielkie....Tzn Tedziu jest wielki, jak taki nizly pies.... Fredek to tluscioch :)

Nie są tłuste?? :crazyeye: Tedzio to waży więcej niż mój pies!! Muszę go pokazać mojemu TZ-owi bo on uważa że ja zapasłam nasze koty :eviltong:
Nie gniewaj się Emi, ale jakbym Tedziolka spotkała w ogródeczku, to bym spierniczała w podskokach ze strachu. Przecież on jest potężny!!!
A na filmie gdzie wyprowadzasz towarzystwo na spacer widziałam jak George rżnie sąsiadce z parteru na wycieraczkę. Hehehe...żartuje ;)

Posted

a tu to samo z iphone znajomej - troche namieszala pierwszy raz uzywala video na telefonie hhhe

[video=youtube;KIs6PzSon_8]http://www.youtube.com/watch?v=KIs6PzSon_8&feature=youtu.be[/video]

Posted

No jak Maciek samobojca ta chuda lapine do klatki lwicy przy posilku wsadzal to bylam zwaera i gotowa go lapac/ratowac.. ale Zara byl tak zajet gnatem ze.... nawet go chyba nie zauwazyla...

Teraz sierciuchy sztuk 3 w ogeodku, Fredek wsuwa watrobe w kuchni, Zarze zabralam kosc bo chcila klatke zdemolowac probujac ja.. zakopac heheheh

Koty nie sa tluste.. sa duze :P

Posted

Agmarek napisał(a):
Jasssssne :razz:
Dobrze Minia mówisz. Teddy to nie kot. Wystraszyłby chyba nawet żbika. Hahahaha...

:D pierwszy raz w zyciu widzialam takich rozmiarow kota?

Posted

Emigrantka napisał(a):
Cielatko zawsz ze mna spi, w nogach... Misiaczek kofffffffffffffffffffffffffffffffany.

Minia, dzweonili od veta? Jk synus?

zajete maja nie moge sie dodzwonic!!!!

Posted

Bo to veta musiz isc na wizyte i tak..

Teraz poamietam do mnie tez kolot 3 dzwonili ze wszystko ok ale z vetem gadalam dopiero jak po Zare pojechalam i mi Xrays pokazal etc.....

Wiec nie histeryzuj, synus jest ok...

Zabralam psicy gnata to siedzi w klatce i kwiczy a ja sie chce przespac.. dlatego jej zabralam (samo z gnatem nie zostawie) to teraz kwiczy - ide sie zamknac w pokoju i pospac