baster i lusi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 agaga21 napisał(a):natalia, ile jest w sumie deklaracji? pani grazyno, ja nie odbijam piłeczki. po prostu boję się, że nie podołamy z kolejnym trudnym psem. pieniądze szybko się skończą jesli nie będzie stałych wpływów. candy, baron, dixon siedzą już chyba rok. z simensem tez nie bedzie łatwo-to wymagajacy pies. ja sie po prostu boję, że przyjdzie taki moment, że nie damy rady. Agatko wierzę w Ciebie ,bo nie z takich sytuacji beznadziejnnych wychodziłaś.Pewnie twoja patronką jest Św.Rita patronka od spraw beznadziejnych.Razem możemy dużo.Musimy jakoś pomóc Natali,bo sama może niewiele.W wielkości siła.Przypomnij sobie grudzień 2009 roku jak BB zostało bez pieniędzy.Dałaś radę i może w tym przypadku też tak się skończy. Quote
chita Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 to ja deklaruje zamiast tej jednorazowj wplaty 30zl miesiecznie, konto mam;) Quote
ms_arwi Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 chita napisał(a):to ja deklaruje zamiast tej jednorazowj wplaty 30zl miesiecznie, konto mam;) chita :loveu: kocham Cie ;) Quote
agaga21 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 chita napisał(a):to ja deklaruje zamiast tej jednorazowj wplaty 30zl miesiecznie, konto mam;) jesli chodzi ci o moje konto to się wstrzymaj! ja na dzień dzisiejszy nie zbieram wpłat na korbę. Quote
ms_arwi Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 agaga21 napisał(a):jesli chodzi ci o moje konto to się wstrzymaj! ja na dzień dzisiejszy nie zbieram wpłat na korbę. Uznalam, ze wplaty beda na moje konto, zeby Cie nie obciazac. Przynajmniej dopoki sytuacja nie bedzie jasniejsza. Quote
agaga21 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ms_arwi napisał(a):Uznalam, ze wplaty beda na moje konto, zeby Cie nie obciazac. Przynajmniej dopoki sytuacja nie bedzie jasniejsza. aha to ok ;) mam nadzieję że uda się zebrać jeszcze trochę deklaracji i miejsce w hoteliku też się znajdzie. Quote
ms_arwi Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Wierze w to bardzo, taka cudna ona jest jak sie cieszy... Teraz jak to zobaczylam to juz nie moge przestac liczyc na to, ze bedzie kiedys taka zawsze... Quote
chita Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 a co tu taka cisza:mad::mad::mad: kase wplacac na konto czy czekac az sie deklaracje uzbieraja? Quote
ms_arwi Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Dzisiaj widzialam Korbe - przywitala mnie bardzo radosnie, ryjek wystawiala, na kraty z radosci skakala, buzaczki nawet dostalam :D Moglam jej nawet przy misce cos robic i nie przeszkadzalo jej to :) Korba psychicznie czuje sie duzo lepiej :) Quote
snuszak Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 ale pewnie jeszcze lepiej byłoby jej w hotelu a już najlepiej w domku, więc trzymam kciuki aby sunię udało sie zabrać Quote
chita Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 i co u Korby? marne szanse na ten hotelik tak tu cicho:mad: Quote
snuszak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 podejrzewam że wszyscy są ale nie mają co pisać, ja też zaglądam co jakiś czas liczę że suni się uda Quote
fioneczka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 szkoda ze szukanie deklaracji ucichło myślę ze nikt tu sam nie przyjdzie i nie będzie pytał czy moze dać grosik jest cisza to fakt, sama zaglądam i czekam na jakiekolwiek wiesci ten wątek sobie "umiera po cichutku" Quote
agaga21 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 to nie do końca tak. wczoraj rozmawiałam z ms_arwi i okazuje się że ms_arwi ma pewien pomysł jak zdobyć część funduszy :) trzymam kciuki by pomysł wypalił! Quote
fioneczka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 agaga21 napisał(a):to nie do końca tak. wczoraj rozmawiałam z ms_arwi i okazuje się że ms_arwi ma pewien pomysł jak zdobyć część funduszy :) trzymam kciuki by pomysł wypalił! czyli można powiedzieć że ta cisza nie oznacza "kapitulacji" i mamy trzymać kciuki ... no to trzymamy Quote
ms_arwi Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 fioneczka napisał(a):czyli można powiedzieć że ta cisza nie oznacza "kapitulacji" i mamy trzymać kciuki ... no to trzymamy Kapitulacji na pewno nie oznacza. Po tym jak mnie Korba wycalowala juz sie poddac nie moge :) Rozsylalam PW, ale marne tego skutki, chyba wszyscy powodzia zajeci, albo rednosek nie lubia... Mam za to zamiar sprobowac z bazarkiem ogloszeniowym. W sumie zaraz go przygotuje. Quote
ms_arwi Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Bazarek dla Korby. http://www.dogomania.pl/threads/186500-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-pit-bullki-z-Poznania!?p=14764811#post14764811 Trzymajcie kciuki! Quote
agaga21 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='ms_arwi']Bazarek dla Korby. http://www.dogomania.pl/threads/186500-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-pit-bullki-z-Poznania!?p=14764811#post14764811 Trzymajcie kciuki! kupiłam jako pierwsza jeden pakiecik :) pewnie czasem psiaki z bb będą korzystały z twoich ogłoszeń Quote
ms_arwi Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 agaga21 napisał(a):kupiłam jako pierwsza jeden pakiecik :) pewnie czasem psiaki z bb będą korzystały z twoich ogłoszeń To jest chyba najsensowniejszy z rodzajow bazarkow, przynajmniej jak dla mnie :) Bo moze pomoc nie tylko psiakowi, na ktorego zbieramy, ale i calej masie innych psiakow... Dziekuje za zapoczatkowanie zakupow :) Czekam na maila z informacjami i zabieram sie za ogloszenia :) Quote
agaga21 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ms_arwi napisał(a):To jest chyba najsensowniejszy z rodzajow bazarkow, przynajmniej jak dla mnie :) Bo moze pomoc nie tylko psiakowi, na ktorego zbieramy, ale i calej masie innych psiakow... Dziekuje za zapoczatkowanie zakupow :) Czekam na maila z informacjami i zabieram sie za ogloszenia :) poprosiłam pewną osobę o tekst do ogłoszeń, jesli da radę napisać to ci podeślę a jesli nie to sama coś sklecę. Quote
ms_arwi Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Trzymajcie za mnie kciuki, robienie ogloszen to ciezka praca ;) Ale przy najmniej sunia bedzie miala szanse dzieki temu! I ciagle prosimy o deklaracje... Quote
ms_arwi Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Wszystkie ogloszenia dla Korby sprzedane :D w sumie sprzedalo sie 12 pakietow - to bedzie 180 zl :) Mamy zatem 105 + 180 = 285 zl. Brakuje 115 zl :) Prosimy o deklaracje, juz coraz mniej brakuje! Ja bede robic ogloszenia zeby sunce nigdy nie zabraklo na hotelik... ale prosze o pomoc! Quote
ania z poznania Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Super! Tak myślę, czy już powoli nie rezerwować miejsca dla Korby? Quote
agaga21 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ms_arwi, podaj mi dane do przelewu za ogłoszenia. Quote
Recommended Posts