GochaT Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 dominikajuszczak napisał(a):GochaT sluchaj "kolezanko" troche oglady i kultury by Ci sie przydalo i prosze nie do mnie teksty typu "dziewucha" tak to sobie mozesz mowic do kolezanek, a nie do mnie. Myslisz, ze jestes wszystkowiedzaca ?? No tak, bo Ty wiesz lepiej jaka byla sytuacja... Teksty typu, ze nie dawalismy rady schowaj w kieszen. Reki nie przylozylam do tego, ze pies trafil do schroniska. Ale nie bede sie tlumaczyc takiej osobie jak Ty. A na ten watek trafilam przez przypadek ogladajac strony w internecie. Ja nie mam az tyle czasu zeby przesiadywac na internecie i przegladac strony forum, w porównaniu do niektorych, którzy tutaj widze spedzaja "pol" swojego dnia. A co do pieska, to mam pieska i za przeproszeniem nic Ci do tego. Zajmij sie soba i swoimi problemamy zamiast osadzac innych. To by bylo na tyle z mojej strony. Baw sie dobrze objezdzajac mnie... :) Po pierwsze nie jestem twoją "koleżanką" a po drugie do moich znajomych nigdy w życiu nie powiedziałabym "dziewucho" więc przemyśl swoje zachowanie...a poza tym mam totalnie w pompie co o mnie myślisz i ja miałam chwile załamania z moją astką jak była w sile wieku , ato był pies mojego męża ,który wpadł na pomysł,że kupi sobie pieska a potem wszystko spadło na mnie i nigdy nie pomyślałam o tym żeby ją wywieźć , a gdybym to zrobiła w chwili słabości to TŻ rozwiódłby się ze mną , więc nie sadź się bo nie masz racji Quote
dominikajuszczak Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Nie interesuje mnie co Ty mialas, a czego nie mialas. Myslisz ze jestes wszystkowiedzaca czy co?? To mysl sobie tak dalej, zycze w tym powodzenia. Ja sie nie sadze tylko wypowiadam swoje zdanie troszke dosadniej, bo nie pozwole sobie, zeby byle kto mnie obrazal czy osadzal. Quote
Lilu83 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Czy coś wiadomo jak Korba sobie radzi w nowym domu ? Quote
Faeria Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 wlasnie tez chcialam o to spytac :) no więc czekamy na wieści :) mam nadzieje ze wszystko dobrze :) Quote
ms_arwi Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Sprobuje przekonac schronisko, zeby zadzwonilo i zapytalo... bo ja sama nie moge. Quote
Alicja Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ms_arwi napisał(a):Sprobuje przekonac schronisko, zeby zadzwonilo i zapytalo... bo ja sama nie moge. i jak ?? udało się dodzwonić ?? Quote
GochaT Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No kurcze dziewczynka tyle przeszła , że mam nadzieję że wszystko jest ok Quote
ms_arwi Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 ja tez... nikt nie dzwonil chyba poki co... nic mi nie wiadomo w kazdym razie... musi byc dobrze! Quote
ania z poznania Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Cioteczki kochane, zapraszam serdecznie na nowy bazarek :): http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29?p=15128169#post15128169 Każdy może zgłosić swojego faworyta! Quote
dominikajuszczak Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 widze wielkie zainteresowanie... haha jestescie swietni normalnie minelo lato zaczela sie zima i nikt sie juz nie interesuje co dalej haha smieszni jestescie po prostu szkoda slow :) pozdrawiam w nowym roku Quote
baster i lusi Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 dominikajuszczak napisał(a):widze wielkie zainteresowanie... haha jestescie swietni normalnie minelo lato zaczela sie zima i nikt sie juz nie interesuje co dalej haha smieszni jestescie po prostu szkoda slow :) pozdrawiam w nowym roku wow toś się obudziła Quote
ms_arwi Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 no bo my w koncu mamy dostep do danych schroniska kiedy chcemy <ironia jakbys nie wiedziala dominiko> Quote
GochaT Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 dominikajuszczak napisał(a):widze wielkie zainteresowanie... haha jestescie swietni normalnie minelo lato zaczela sie zima i nikt sie juz nie interesuje co dalej haha smieszni jestescie po prostu szkoda slow :) pozdrawiam w nowym roku A ty jak widać interesujesz sie tylko tym co o tobie napiszemy , a zainteresowanie "twoim" psem za którym tak płakałaś ...bez komentarza Quote
ania z poznania Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='agnieszka32']matko, co z ciebie za potwór! :angryy::angryy::angryy: żałosna istota :angryy::angryy::angryy: http://poznan.olx.pl/oddam-w-dobre-rece-psa-za-darmo-iid-165010398 nie wierzę, dosłownie nie wierzę :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
ageralion Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dominisia - wielka milosniczka psow "zabawek"... wstyd! Quote
agnieszka32 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='dominikajuszczak']widze wielkie zainteresowanie... haha jestescie swietni normalnie minelo lato zaczela sie zima i nikt sie juz nie interesuje co dalej haha smieszni jestescie po prostu szkoda slow :) pozdrawiam w nowym roku Matko, co z ciebie za potwór! :angryy::angryy::angryy: Żałosna istota :angryy::angryy::angryy: http://poznan.olx.pl/oddam-w-dobre-rece-psa-za-darmo-iid-165010398 MAM DO WYDANIA PIĘKNEGO MŁODEGO PSA. JEST TO MIESZANKA Z BIAŁYM OWCZARKIEM SZWAJCARSKIM, PIESEK MA 14 MIESIĘCY, JEST BARDZO KOCHANY I PRZYJAZNY W STOSUNKU CO DO LUDZI.POSIADA PEŁEN KOMPLET SZCZEPIEŃ. JEST BARDZO TOWARZYSKI. ZNA KOMENDY SIAD ORAZ PODAJ ŁAPĘ. JESTEM ZMUSZONA GO WYDAĆ GDYŻ POSIADAM ZA MAŁE MIESZKANIE I PIES PO PROSTU SIĘ W NIM MĘCZY SAM, PONIEWAŻ PRACUJĘ RÓWNIEŻ OD RANA. BARDZO PROSZĘ CHĘTNE OSOBY O KONTAKT MEILOWY, GDZIE MOGĘ PRZESŁAĆ WIĘCEJ ZDJĘĆ PIESKA: dominikajuszczak1986@wp.pl LUB KONTAKT TELEFONICZNY: 517-59-19-05 Quote
agaga21 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 potwór!!!! inaczej określić się jej nie da! mam nadzieję dominiko juszczak, że stanie ci się w życiu coś strasznego!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: mówię to z całą świadomością!!! Quote
agnieszka32 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Całkiem przypadkiem natrafiłam na to ogłoszenie i skojarzyło mi się imię i nazwisko tego pustaka.:angryy::angryy: Oby los jej odpłacił za to :angryy: Quote
ania z poznania Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ciekawe jakiego pieska sobie sprawi jak tego wyda????? Quote
fioneczka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 że takie :angryy::angryy::angryy: piiiii,piiii,piiiii łażą po tym świecie !!! co za dzień dzisiaj !!! :angryy: Quote
baster i lusi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 miłośniczka psów ,poprostu brak słow Quote
ania z poznania Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No tak :splat:! Przecież jak się nie spodoba w dorosłej wersji wersji to zawsze można wydać :angryy:! Quote
GoniaP Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 kolejnego szczeniaczka Aniu, nie wiesz? Quote
Kana Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Pustak - bombastyczne określenie na tego prozoślaza! Quote
Recommended Posts