Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dominikajuszczak napisał(a):
GochaT sluchaj "kolezanko" troche oglady i kultury by Ci sie przydalo i prosze nie do mnie teksty typu "dziewucha" tak to sobie mozesz mowic do kolezanek, a nie do mnie. Myslisz, ze jestes wszystkowiedzaca ?? No tak, bo Ty wiesz lepiej jaka byla sytuacja... Teksty typu, ze nie dawalismy rady schowaj w kieszen. Reki nie przylozylam do tego, ze pies trafil do schroniska. Ale nie bede sie tlumaczyc takiej osobie jak Ty. A na ten watek trafilam przez przypadek ogladajac strony w internecie. Ja nie mam az tyle czasu zeby przesiadywac na internecie i przegladac strony forum, w porównaniu do niektorych, którzy tutaj widze spedzaja "pol" swojego dnia. A co do pieska, to mam pieska i za przeproszeniem nic Ci do tego. Zajmij sie soba i swoimi problemamy zamiast osadzac innych. To by bylo na tyle z mojej strony. Baw sie dobrze objezdzajac mnie... :)

Po pierwsze nie jestem twoją "koleżanką" a po drugie do moich znajomych nigdy w życiu nie powiedziałabym "dziewucho" więc przemyśl swoje zachowanie...a poza tym mam totalnie w pompie co o mnie myślisz i ja miałam chwile załamania z moją astką jak była w sile wieku , ato był pies mojego męża ,który wpadł na pomysł,że kupi sobie pieska a potem wszystko spadło na mnie i nigdy nie pomyślałam o tym żeby ją wywieźć , a gdybym to zrobiła w chwili słabości to TŻ rozwiódłby się ze mną , więc nie sadź się bo nie masz racji

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie interesuje mnie co Ty mialas, a czego nie mialas. Myslisz ze jestes wszystkowiedzaca czy co?? To mysl sobie tak dalej, zycze w tym powodzenia. Ja sie nie sadze tylko wypowiadam swoje zdanie troszke dosadniej, bo nie pozwole sobie, zeby byle kto mnie obrazal czy osadzal.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

widze wielkie zainteresowanie... haha jestescie swietni normalnie minelo lato zaczela sie zima i nikt sie juz nie interesuje co dalej haha smieszni jestescie po prostu szkoda slow :) pozdrawiam w nowym roku

wow toś się obudziła

Posted

widze wielkie zainteresowanie... haha jestescie swietni normalnie minelo lato zaczela sie zima i nikt sie juz nie interesuje co dalej haha smieszni jestescie po prostu szkoda slow :) pozdrawiam w nowym roku

A ty jak widać interesujesz sie tylko tym co o tobie napiszemy , a zainteresowanie "twoim" psem za którym tak płakałaś ...bez komentarza

• 1 month later...
Posted

[quote name='dominikajuszczak']widze wielkie zainteresowanie... haha jestescie swietni normalnie minelo lato zaczela sie zima i nikt sie juz nie interesuje co dalej haha smieszni jestescie po prostu szkoda slow :) pozdrawiam w nowym roku

Matko, co z ciebie za potwór! :angryy::angryy::angryy: Żałosna istota :angryy::angryy::angryy:

http://poznan.olx.pl/oddam-w-dobre-rece-psa-za-darmo-iid-165010398

MAM DO WYDANIA PIĘKNEGO MŁODEGO PSA. JEST TO

MIESZANKA Z BIAŁYM OWCZARKIEM SZWAJCARSKIM, PIESEK

MA 14 MIESIĘCY, JEST BARDZO KOCHANY I PRZYJAZNY W

STOSUNKU CO DO LUDZI.POSIADA PEŁEN KOMPLET

SZCZEPIEŃ. JEST BARDZO TOWARZYSKI. ZNA KOMENDY SIAD

ORAZ PODAJ ŁAPĘ. JESTEM ZMUSZONA GO WYDAĆ GDYŻ

POSIADAM ZA MAŁE MIESZKANIE I PIES PO PROSTU SIĘ W

NIM

MĘCZY SAM, PONIEWAŻ PRACUJĘ RÓWNIEŻ OD RANA.

BARDZO

PROSZĘ CHĘTNE OSOBY O KONTAKT MEILOWY, GDZIE MOGĘ

PRZESŁAĆ WIĘCEJ ZDJĘĆ PIESKA:

dominikajuszczak1986@wp.pl LUB KONTAKT TELEFONICZNY:

517-59-19-05

Posted

potwór!!!!
inaczej określić się jej nie da!
mam nadzieję dominiko juszczak, że stanie ci się w życiu coś strasznego!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: mówię to z całą świadomością!!!