Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dominika nie pogrążaj się.
Dobra dziewczyny pełna powaga. Zrzucamy się na transport Korby do Dominik, żeby mogła się przekonać czy to jej pies:eviltong:

Posted

Atomowka, bez zrzucania się, ms arwi albo ja możemy w każdej chwili podjechać, nasze telefony Dominika ma... Ale wytłumaczcie mi bo ja może jako blondynka mało bystra jestem- co ma zobaczenie do chęci odzyskania psa? Powiem czy chcę mojego psa z powrotem jak zobaczę czy to on?

Posted

Aniu to był żart :p Tak jakoś na żarty mnie wzięło, wybacz jeżeli nie załapałaś w końcu to poważna sprawa. Widać przecież, że jej nie zależy, co będziemy się przejmować jej problemami i rozterkami, Ja tylko mam nadzieję, że Korba ma teraz kochający dom, któremu zależy na tym psie.

Posted

Dziewczyny ale co tu dużo gadać!
Ja bym już nawet na sile nie chciała spotkania psa i Dominiki bo jak Korba ją zobaczy to jej serce pęknie ... ;(

Posted

Kana napisał(a):
Dziewczyny ale co tu dużo gadać!
Ja bym już nawet na sile nie chciała spotkania psa i Dominiki bo jak Korba ją zobaczy to jej serce pęknie ... ;(

Wczoraj popłakałam się po wpisie Agnieszki a dziś po twoim.Wiem,że te psiaki bardzo kochają i może być tak jak piszesz.Dziewczyna zachowuje się jak stara cnotka,,dałabym a boję się"Narobiła zamieszania swoim wpisem,a potem się na nas obraziła.

Posted

A mnie ciekawi kto zgodził się wydać psa osobie, która nie wie czy sobie z psem poradzi bo jest sama, bo ma problemy rodzinne. Przecież psy z adopcji na początku często stwarzają problemy, nie wiadomo czy ta sunia z Radomia nie będzie taka sama jak Korba.

Posted

Paulina proszę czytaj uważnie oba tematy!Dopiero wczoraj wyszło na jaw że Dominika jest taka a nie inna !
A decyzja o adopcji Balbiny przez Dominikę zapadła już kilka dni temu!

Korba jej byly pies trafil do podobne bardzo dobrego domu, na szczęscie...

Posted

dominikajuszczak napisał(a):
ja korbusi niestety nie moge wziac z powrotem moze gdybym wczesniej zauwazyla ja byloby inaczej :(:(:( ja juz adoptuje inna pitke z radomskiego schronu :(:( w czwartek ma do mnie przyjechac gdyz juz wszystko pozalatwiane jest :(:(

nie rozumie Twojego postępowania .... to okładnie by było tak jakby ktoś porwał ci dziecko ....załatwiałabyś inne z adopcji i jakby odnależli to ,,stare,, już byś go nie chciala bo załatwiasz nowe ...

wiem ze dla tamtej suni ze schronu to też szansa ...ale nie uważasz że skoro KORBA to był TWÓJ pies to wobec niej masz obowiązek ?? i mysle ze nowy domek Korby napewno by ją tobie oddał ....jeśli NAPRAWDE CI NA NIEJ ZALEŻY

b&l dzięki

Posted

dominikajuszczak napisał(a):
ja nic takiego nie mowilam ze nie chce jej zobaczyc albo ze nie chce wiedziec czy ma dobrze w domu to wy ciagle mi to wmawiacie. mieszkam teraz sama i jestem sama i naprawde nie wiem czy poradzilabym sobie z nia. mam teraz pelno problemow osobistych, nie mam sie ochoty z nich tlumaczyc bo mialam tragedie w rodzinie i naprawde nie mam sily by jeszcze tu udowadniac swoja wine albo niewinnosc.

dopiero poczytalam wstecznie ....

po kiego grzyba sięgasz po psa skoro masz kłopoty .... KOrby nie możesz zabrać bo masz problemy ale inną sunie tak ??? cycki mi opadają z wrażenia

weź mnie oświeć ....zaznaczam że blondynką byłam krótko i to bardzo dawno temu , bo zaraz po urodzeniu

Posted

Jestem w szoku!!! Zrobię teraz wszystko, żeby nie doszło do adopcji naszej suni przez Dominikę! Dominika, może w końcu źle Cię oceniamy, może za szybko, ale nie ma już czasu na rozważania! Wystawiłaś sobie bardzo złą laurkę swoim podejściem do "być może" własnego psa! W głowie mi się to nie mieści, cały się trzęsę... Zapomnij o Radomiu i odwołaj transport... Bardzo żal mi naszej suni, bo zasługuje na dobry, kochający dom. A tak będzie musiała dalej czekać w schronie... Mam też nadzieję, że Twojej byłej suni jest dobrze i że nigdy do Ciebie nie wróci pod żadnym pozorem! Mam cichą nadzieję, że zaistniała sytuacja spowoduje, że zastanowisz się nad sobą i zamiast szukać winy u innych, spróbujesz ocenić samą siebie!
Dzięki wszystkim za zaangażowanie i za to, że - mam nadzieję - w porę nas poinformowaliście! Bardzo to jest przykre...

Posted

brak słów żeby napisać co o tym wszystkim myślę

jedno jest pewne ... całe szczęście że Korba ma swoich "nowych" ludzi i trzeba trzymać kciuki żeby się nie poddali

a czytając to co pisze dominika stwierdzam ze ona nawet owsików mieć nie powinna, nie tylko kolejnego psa

Posted

[quote name='wiking042']Jestem w szoku!!! Zrobię teraz wszystko, żeby nie doszło do adopcji naszej suni przez Dominikę! Dominika, może w końcu źle Cię oceniamy, może za szybko, ale nie ma już czasu na rozważania! Wystawiłaś sobie bardzo złą laurkę swoim podejściem do "być może" własnego psa! W głowie mi się to nie mieści, cały się trzęsę... Zapomnij o Radomiu i odwołaj transport... Bardzo żal mi naszej suni, bo zasługuje na dobry, kochający dom. A tak będzie musiała dalej czekać w schronie... Mam też nadzieję, że Twojej byłej suni jest dobrze i że nigdy do Ciebie nie wróci pod żadnym pozorem! Mam cichą nadzieję, że zaistniała sytuacja spowoduje, że zastanowisz się nad sobą i zamiast szukać winy u innych, spróbujesz ocenić samą siebie!
Dzięki wszystkim za zaangażowanie i za to, że - mam nadzieję - w porę nas poinformowaliście! Bardzo to jest przykre...

czy niunia ma wątek na dogo ?? ważne by dla tej kolejnej poszkodowanej , zawiedzionej szukać domku przez ogłoszenia

Posted

fioneczka napisał(a):
brak słów żeby napisać co o tym wszystkim myślę

jedno jest pewne ... całe szczęście że Korba ma swoich "nowych" ludzi i trzeba trzymać kciuki żeby się nie poddali

a czytając to co pisze dominika stwierdzam ze ona nawet owsików mieć nie powinna, nie tylko kolejnego psa

Owsików to ja jej życzę,bo to upierdliwe paskudztwo.

Posted

słuchajcie, dziewczyna nie dostanie balbiny. kajetan jest na bieżąco z tematami i suki nie przywiezie w tej sytuacji. mam nadzieję że dominika sprawę przemysli i nie będzie się starała o adopcjię kolejnego psa. uważam, ze żadnego nie powinna mieć.

Posted

agaga21 napisał(a):
słuchajcie, dziewczyna nie dostanie balbiny. kajetan jest na bieżąco z tematami i suki nie przywiezie w tej sytuacji. mam nadzieję że dominika sprawę przemysli i nie będzie się starała o adopcjię kolejnego psa. uważam, ze żadnego nie powinna mieć.

moze kiedyś :roll: ...jak sobie poukłada życie i stanie się odpowiedzialną osobą

Posted

ms_arwi napisał(a):
Zobaczylam fotke malej Korby... i to jest na pewno ona... Ten sam pysk, to samo spojrzenie... Matko...
mi by chyba serce pękło jeśli to byłby mój pies

Posted

Po pierwsze własny pies, który zaginął i się odnalazł, czy może być coś piękniejszego??? Marzenie każdego kochającego właściciela, któremu zginął pies.
Po drugie- Korba jest naprawdę fantastyczna, ms arwi tak się nią zachwycała, byłam strasznie ciekawa co to za cudo, poznałam ją i naprawdę, jest wyjątkowa.

Posted

[quote name='ania z poznania']Po pierwsze własny pies, który zaginął i się odnalazł, czy może być coś piękniejszego??? Marzenie każdego kochającego właściciela, któremu zginął pies.
Po drugie- Korba jest naprawdę fantastyczna, ms arwi tak się nią zachwycała, byłam strasznie ciekawa co to za cudo, poznałam ją i naprawdę, jest wyjątkowa.

Aniu, Korba ma swój dom (mam nadzieję że już na zawsze) ... i całe szczęście !!! że ta dziewczyna jej nie chce, bo jak widać nie zależy jej na suni