ms_arwi Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 ania z poznania napisał(a):Super! Tak myślę, czy już powoli nie rezerwować miejsca dla Korby? Taaak :D ja bede bardzo szczesliwa jesli ona pojedzie... nie zostawie jej... Quote
ania z poznania Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wiem, że najbliższe wolne miejsce będzie 12-13 czerwca, to co? Quote
ms_arwi Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 ania z poznania napisał(a):Wiem, że najbliższe wolne miejsce będzie 12-13 czerwca, to co? To ja jestem za. I blagam wszystkie inne cioteczki o pomoc finansowa, bo lepiej zeby rozne zrodla finansowania Korby byly. Quote
ania z poznania Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 To w takim razie w poniedziałek zrobię rezerwację :) Quote
ms_arwi Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 ania z poznania napisał(a):To w takim razie w poniedziałek zrobię rezerwację :) :loveu: Sebastian ze schroniska bedzie bardzo szczesliwy! :loveu: Quote
ageralion Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 PIekna z niej sunia. Cholera, ze ja nie spie na milionach :( Bede myslec nad bazarkiem... trzymaj sie malenka, bedzie dobrze :) Quote
baster i lusi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ageralion napisał(a):PIekna z niej sunia. Cholera, ze ja nie spie na milionach :( Bede myslec nad bazarkiem... trzymaj sie malenka, bedzie dobrze :) Ten problem każdy ma chciałoby sie pomóc ale skąd brać.Ja od czasu do czasu puszczam tottka ,licząc na wygraną.Bazarek też daje trochę finansów.Dziękuje w imieniu Korby. Quote
ania z poznania Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 fioneczka napisał(a):dziewczynka pojedzie do Marka ? Tak, Marek zorientuje się dlaczego Korba wracała z adopcji i popracuje nad problemem. Quote
ms_arwi Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dzisiaj bylam u naszej cudownej Korby :) Wzielam ja na wybieg zeby sie panna troszke wyzyla. Powiem Wam kochane, ze ja trzeba tez nieco odchudzic, ale to najmniejszy problem. Korba na smakolyki nie reaguje, psie ciastka ja nie interesuja. Interesuja ja za to zabawki... Przynosi nawet pileczke :) Rzuca pod nogi albo obok :) Widac, ze chce sie bawic z czlowiekiem. Bardzo chetnie tez sie przeciaga. Zauwazylam tez, ze Korba jak juz sie wybawi nieco i wybiega, to umie isc przy nodze :) zakrety z nia robilam nawet i calkiem ladnie sie trzymala. Wydaje mi sie, ze glownym jej problemem jest niszczenie w domu i to, ze za wszelka cene chce dostac zabawke i trzeba sie nastarac zeby sie uspokoila... a jak sie nie uspokoi, to zeby powybija :> Quote
baster i lusi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 One tak mają,że jak zostają same to jakby były złośliwe i coś zeżrą.Baster to łagodny baranek ,ale jak za bardzo się z nim droczę chowając zabawkę to w podskoku lubi uszczypnąć.Ale kocham moje szkodniki i podbite oko przy podskoku i rozcięta warga mi osobiście nie przeszkodza.Przecież to ja powinnam uważać,bo on nie zna swojej siły.Kto pokocha ją miłością prawdziwą wybaczy jej wszystko,tak jak ja Lusi nawet skórkowe buty,telefon,drzewko. Quote
andzia69 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 tyle psiaków potrzebuje kasy...ale skąd ją brać?:( Quote
ms_arwi Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Marta23t obiecala tez podratowac sunke comiesieczna wplata :) Ciotki, zmobilizowac sie i pomoc szukac deklaracji :) Nie chcemy zeby naszej slicznotce zabraklo kiedys na hotelik ;) Quote
ania z poznania Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Korba może się pakować :)! 12-13-go Mru zabiera Pita i Kąska, wtedy Marek ma miejsce dla Korby. Quote
chita Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ale wiesci !! super!! zaraz przelewam w takim razie moja deklaracje;) Quote
ms_arwi Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 ania z poznania napisał(a):Korba może się pakować :)! 12-13-go Mru zabiera Pita i Kąska, wtedy Marek ma miejsce dla Korby. Czy mam organizowac jakis transport dla naszej slicznotki? Czy moze ktoras z ciotek sie wybiera w tamta strone i Korba pojedzie z nia? Quote
ania z poznania Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Chyba lepiej jak zorganizujesz, albo może spróbujemy się dogadać z Inez de Villaro, ona będzie w tym samym czasie wiozła swojego podopiecznego do Marka, może uda się jakoś połączyć. Quote
ms_arwi Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Tylko Korba nie przepada za innymi psami z tego co mowia w schronisku, chociaz nie zauwazylam jakiejs agresji w niej w stosunku do innych zwierzat. Mimo wszystko wolalabym nie ryzykowac. Hmm... czyli jeszcze na transport trzeba by zebrac... Quote
ania z poznania Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 To jeżeli byłby transport łączony to można by ewentualnie jednego z psów w transporterku przewieźć. Tamten jest mały, buldożek francuski. Quote
Linka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Gdzie mogę znaleźć jakieś konto do przelania drobnego wsparcia finansowego na małą? :) Quote
ms_arwi Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Linka napisał(a):Gdzie mogę znaleźć jakieś konto do przelania drobnego wsparcia finansowego na małą? :) Na PW :) Bardzo dziekujemy :) Quote
Linka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nie ma za co :) Chociaż taka drobna pomoc z mojej strony.. Napisz jak przelew dojdzie, bo ostatnio mam problemy z kontem.. Quote
ms_arwi Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Linka napisał(a):Nie ma za co :) Chociaż taka drobna pomoc z mojej strony.. Napisz jak przelew dojdzie, bo ostatnio mam problemy z kontem.. Byl juz dzisiaj rano :) Dziekujemy :loveu: Quote
Recommended Posts