Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania z poznania napisał(a):
Super! Tak myślę, czy już powoli nie rezerwować miejsca dla Korby?

Taaak :D ja bede bardzo szczesliwa jesli ona pojedzie... nie zostawie jej...

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że najbliższe wolne miejsce będzie 12-13 czerwca, to co?

To ja jestem za. I blagam wszystkie inne cioteczki o pomoc finansowa, bo lepiej zeby rozne zrodla finansowania Korby byly.

Posted

ageralion napisał(a):
PIekna z niej sunia. Cholera, ze ja nie spie na milionach :( Bede myslec nad bazarkiem... trzymaj sie malenka, bedzie dobrze :)

Ten problem każdy ma chciałoby sie pomóc ale skąd brać.Ja od czasu do czasu puszczam tottka ,licząc na wygraną.Bazarek też daje trochę finansów.Dziękuje w imieniu Korby.

Posted

Dzisiaj bylam u naszej cudownej Korby :) Wzielam ja na wybieg zeby sie panna troszke wyzyla. Powiem Wam kochane, ze ja trzeba tez nieco odchudzic, ale to najmniejszy problem.
Korba na smakolyki nie reaguje, psie ciastka ja nie interesuja. Interesuja ja za to zabawki... Przynosi nawet pileczke :) Rzuca pod nogi albo obok :) Widac, ze chce sie bawic z czlowiekiem. Bardzo chetnie tez sie przeciaga. Zauwazylam tez, ze Korba jak juz sie wybawi nieco i wybiega, to umie isc przy nodze :) zakrety z nia robilam nawet i calkiem ladnie sie trzymala. Wydaje mi sie, ze glownym jej problemem jest niszczenie w domu i to, ze za wszelka cene chce dostac zabawke i trzeba sie nastarac zeby sie uspokoila... a jak sie nie uspokoi, to zeby powybija :>

Posted

One tak mają,że jak zostają same to jakby były złośliwe i coś zeżrą.Baster to łagodny baranek ,ale jak za bardzo się z nim droczę chowając zabawkę to w podskoku lubi uszczypnąć.Ale kocham moje szkodniki i podbite oko przy podskoku i rozcięta warga mi osobiście nie przeszkodza.Przecież to ja powinnam uważać,bo on nie zna swojej siły.Kto pokocha ją miłością prawdziwą wybaczy jej wszystko,tak jak ja Lusi nawet skórkowe buty,telefon,drzewko.

Posted

Marta23t obiecala tez podratowac sunke comiesieczna wplata :) Ciotki, zmobilizowac sie i pomoc szukac deklaracji :) Nie chcemy zeby naszej slicznotce zabraklo kiedys na hotelik ;)

Posted

Korba może się pakować :)!
12-13-go Mru zabiera Pita i Kąska, wtedy Marek ma miejsce dla Korby.

Czy mam organizowac jakis transport dla naszej slicznotki? Czy moze ktoras z ciotek sie wybiera w tamta strone i Korba pojedzie z nia?

Posted

Tylko Korba nie przepada za innymi psami z tego co mowia w schronisku, chociaz nie zauwazylam jakiejs agresji w niej w stosunku do innych zwierzat. Mimo wszystko wolalabym nie ryzykowac.
Hmm... czyli jeszcze na transport trzeba by zebrac...

Posted

Linka napisał(a):
Nie ma za co :) Chociaż taka drobna pomoc z mojej strony..
Napisz jak przelew dojdzie, bo ostatnio mam problemy z kontem..

Byl juz dzisiaj rano :) Dziekujemy :loveu: