ms_arwi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 magdola napisał(a):taka uroda i tak nieodpowiedzialni ludze:angryy::shake: To chyba jej przeklenstwo poniekad... baster i lusi napisał(a):Ja juz nie wyrabiam, ale choć 20 zł wyskrobie.Deklaracja stała. Dziekujemy bardzo :Rose: Sunia potrzebuje kontaktu z ludzmi, odpowiedzialnymi ludzmi, ktorzy ja naucza zycia. Inaczej spedzi reszte swojego zycia w tej budzie nie wychylajac sie z niej... Quote
magdola Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 uwielbiam red noski zaraz p grzywkach....potrzebne ogloszenia czy kasa? Quote
ms_arwi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 magdola napisał(a):uwielbiam red noski zaraz p grzywkach....potrzebne ogloszenia czy kasa? Niestety kasa, nie mozemy oglaszac suni, bo nie wiemy jakie faktycznie ma problemy. 4 razy adoptowana, to przerazajace... Musi sie jej przyjrzec profesjonalista, znalezc problem, pomoc jej przejsc przez ten problem, naprawic go. Tylko wtedy sunka bedzie mogla trafic do domu na zawsze. Quote
ania z poznania Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Kasa, na hotel w Bogatynii, dopóki szkoleniowiec nie określi dokładnie jej problemu to raczej bym jej nie ogłaszała... Quote
magdola Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ania z poznania napisał(a):Kasa, na hotel w Bogatynii, dopóki szkoleniowiec nie określi dokładnie jej problemu to raczej bym jej nie ogłaszała... tak jak myslałam....a sunia jest bezpieczna? wymysle cos....bazarek? ktos zrobi gdyby cos? Quote
ms_arwi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 magdola napisał(a):tak jak myslałam....a sunia jest bezpieczna? wymysle cos....bazarek? ktos zrobi gdyby cos? Sunka jest bezpieczna, pracownikom schroniska bardzo zalezy na znalezieniu jej dobrego domku. Bardzo im przypadla do serca... Nic dziwnego, z tym jej smutnym spojrzeniem... Jutro postaram sie blizej zapoznac z Korba, moze uda mi sie wziac ja na wybieg. Quote
GochaT Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja bym chciała chociaż jednorazową wpłata wspomóc i napiszcie ile brakuje do stałych deklaracji ( no i konto na PW poproszę) Quote
ms_arwi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 GochaT napisał(a):Ja bym chciała chociaż jednorazową wpłata wspomóc i napiszcie ile brakuje do stałych deklaracji ( no i konto na PW poproszę) Brakuje sporo, bo na razie tylko 20 zl stalych jest. Konto podam jak uzbiera sie chociaz polowa, zeby wiedziec, czy jest szansa... Quote
GochaT Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 kurcze to dużo brakuje a nie ma jakiegoś tańszego fajnego hoteliku wiem,że Kasia z Zamoscia coś kroi i na pewno nie za takie pieniądze a ma dziewczyna rękę do psów , 400 to bardzo dużo mamy psy w hotelach i nigdy tyle nie płacimy , fajne są te bulowate pyszczki , też mam taki stary pysk w domu Quote
ania z poznania Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Mi ona trochę Torę przypomina- piękna i trudna.... Quote
ms_arwi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 GochaT napisał(a):kurcze to dużo brakuje a nie ma jakiegoś tańszego fajnego hoteliku wiem,że Kasia z Zamoscia coś kroi i na pewno nie za takie pieniądze a ma dziewczyna rękę do psów , 400 to bardzo dużo mamy psy w hotelach i nigdy tyle nie płacimy , fajne są te bulowate pyszczki , też mam taki stary pysk w domu Hotelik moglby byc tanszy, ale nie wiemy na ile powazne tak naprawde sa problemy sunki. Dlatego musi trafic do Bogatyni do doswiadczonego szkoleniowca, inaczej mozemy nie moc jej pomoc... Quote
ania z poznania Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dokładnie, dobra ręka może w tym wypadku nie wystarczyć, musiał być jakiś powód, że cztery razy wracała z adopcji. Quote
pinkmoon Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 śliczności! mam podwójny sentyment, bo i piękna sunia, i jedną Korbę (co prawda cudną kundlicę) już znałam. Teraz nasza Korba jest w nowym świetnym domu... mam nadzieję, że dla tej poznańskiej też uda się wywalczyć nowe życie. Quote
ms_arwi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Dzisiaj Korba byla w o wiele lepszej kondycji - podeszla nawet sama do krat i cieszyla sie jak przyszlam :) Jutro czeka ja wyjscie na wybieg i fotki z wybiegu :) Quote
baster i lusi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Cioteczki zlitujcie się rzućcie choć po dyszce. Quote
ms_arwi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Mnie ta sunia tak "dreczy", ze od czerwca postaram sie tez ja wspomoc... Teraz nie dam rady, bo ubezpieczenie auta mam dzis do zaplacenia :( Quote
agnieszka32 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ode mnie 20 zł miesięcznie. Biedna niunia :( Quote
chita Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 boze piekna jest, moge cos wplacic narazie jednorazowo... Quote
ms_arwi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 agnieszka32 napisał(a):Ode mnie 20 zł miesięcznie. Biedna niunia :( Dziekujemy pieknie :) Chcialabym zeby sunka usmiechala sie tak jak Halo u mariamc:) Quote
snuszak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 cudowna, pomóc finansowo nie mogę ale będę zaglądać Quote
GochaT Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Kurcze myślę,że dam radę 15,00 zł miesięcznie - fajna jest warto byłoby jej pomóc a problem rozumiem tkwi w nieufności. Jak bedzie wszystko jasne to przyślijcie konto na PW żebym nie zapomniała Quote
ms_arwi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 GochaT napisał(a):Kurcze myślę,że dam radę 15,00 zł miesięcznie - fajna jest warto byłoby jej pomóc a problem rozumiem tkwi w nieufności. Jak bedzie wszystko jasne to przyślijcie konto na PW żebym nie zapomniała Dziekujemy, kazda wplata przybliza Korbe do szansy na udana adopcje :) Problem tkwi w tym, ze ma wymieszane w glowie i chyba nie wierzy juz w nic innego niz ten boks... Quote
Recommended Posts