Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wala2006 napisał(a):
A nie wiadomo co się z nią stało?

Adoptowana podejrzwam (dzisiaj nie bylo latwo sie czegos dowiedziec z informacji biurowych, bo pracownicy zabiegani).

• 2 weeks later...
Posted

Sunia wrocila z adopcji... Jest coraz bardziej zrezygnowana...
Powod - wlasciciel sobie z nia nie radzil.
Sunia demoluje dom zostawiona sama i nie lubi innych zwierzat ani podobno dzieci...

Posted

ms_arwi napisał(a):
Sunia wrocila z adopcji... Jest coraz bardziej zrezygnowana...
Powod - wlasciciel sobie z nia nie radzil.
Sunia demoluje dom zostawiona sama i nie lubi innych zwierzat ani podobno dzieci...

biedna :(
może fundacja sie nią zaopiekuje...

Posted

agaga21 napisał(a):
biedna :(
może fundacja sie nią zaopiekuje...

Tej sunce z pewnoscia potrzebna jest pomoc. Mam nadzieje, ze uda sie nam cos z nia wspolnie zrobic! W obecnym stanie pomimo, ze piekna, nie moze trafic do zadnego domu.

Posted

Z nia koniecznie trzeba cos zrobic, koniecznie potrzebuje zmiany otoczenia, ona sie poddaje... Ostatnio nawet z budy nie chciala wyjsc po smakolyka... Tylko do Sebastiana pracownika schroniska wyszla, ale tez bez zbytniego entuzjazmu... Moze bylby hotelik ze szkoleniem gdzies dla niej? Ona jest taka piekna... 4 razy adoptowana ze schroniska! Jednak aby mogla zostac w domu na stale potrzebuje nie tylko pieknego wygladu, ale i wychowania.... Potrzebuje pomocy w postaci hoteliku ze szkoleniowcem...
Przy nastepnej wizycie w schronisku mam zamiar jej sie dokladnie przyjrzec, moze sprobujemy z nia pospacerowac troszke i zobaczyc reakcje. Prosimy o pomoc dla tej wystraszonej pieknosci...

Posted

może by trzeba zebrać na nią deklaracje i wysłać do hoteliku...?
pewnie w bogatyni znalazło by się miejsce ale my nie podejmiemy się wzięcia suki bez pełnych deklaracji, gdyż mamy już 2 trudne psy (barona i simensa) na które deklaracji jest tyle co kot napłakał.
a może fundacja mogłaby ja do hoteliku w radomiu (tam gdzie była tora, chyba to radom) umieścić?

Posted

W takim razie zaczynamy zbierac deklaracje... Nie ma chyba na co czekac, bo sunia calkiem sie zalamie i bedzie coraz trudniej... Ile kosztuje miesieczny pobyt w Bogatyni? 400 zl?

Posted

ms_arwi napisał(a):
Tej sunce z pewnoscia potrzebna jest pomoc. Mam nadzieje, ze uda sie nam cos z nia wspolnie zrobic! W obecnym stanie pomimo, ze piekna, nie moze trafic do zadnego domu.

taka uroda i tak nieodpowiedzialni ludze:angryy::shake: