Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KORBA ZOSTALA ADOPTOWANA! :loveu:
Zyczymy szczescia... zeby to juz byl ten domek...

Bazarek dla Korby.

http://www.dogomania.pl/threads/1865...1#post14764811

Sunia byc moze pojedzie w polowie czerwca do hotelu! To jej ogromna szansa! Prosimy o brakujace deklaracje stale... Brakuje 295 (ale bede sie starala zawsze sprzedac pakiet 10 ogloszen, wiec 150 zl co najmniej z tego zrodla na Korbe przeznacze). Brakuje juz niewiele! Pomozcie!

Sunia zbiera deklaracje stałe jednorazowe! - potrzeba 400 zl/mies.
Jedyna nadzieja na udana adopcje dla tej suni jest wczesniejsze umieszenie jej w hoteliku - jest szansa, ze sunia trafi do Bogatyni pod opieke doswiadczonych szkoleniowcow. Miesieczny koszt pobytu sunia w Bogatyni wynosi 400 zl. Dlatego prosimy o nawet najdrobniejsze deklaracje. 400zl to cena nadziei na lepsze jutro dla tej suni!

Zakładam osobny wątek tej oto ślicznotce... Ma na imie Korba.

Sunka bala sie poczatkowo wyjsc z budy... nawet smakolyk nie skusil jej od razu, wyszla dopiero po chwili wahania. Cala sie trzesla biedaczka... ale widac, ze szuka kontaktu z ludzmi. Informacje jakie o niej posiadam od pracownikow schroniska:
1 rok, suczka
znaleziona przy bezdomnym
w karcie napisano, ze jest agresywna do zwierzat i dzieci
3-4 razy oddana z adopcji - ludzie ja adoptuja bo jest przepiekna, ale nie radza sobie z nia.

SUNIA POTRZEBUJE POMOCY KOGOS DOSWIADCZONEGO!

Banerek:

DEKLARACJE stałe:
baster i lusi 20 zł :loveu:
agnieszka32 20 zł :loveu:
GochaT 15 zł :loveu:
fioneczka 20 zł :loveu:
chita 30 zł :loveu:
-------------------------------
Mamy 105 zł
Brakuje 295 zł

Bardzo, bardzo dziekujemy i prosimy o jeszcze - sunka czeka na swoja szanse! :)

POMOZCIE SPRAWIC ABY KORBA WYGLADALA TAK CODZIENNIE!

Otrzymane wpłaty (31 maja):
fioneczka 20 zł
baster i lusi 20 zł
Enigma79 30 zł
Linka 50 zł
chita 30 zł
GochaT 15 zł
Bazarek ogloszeniowy wplaty do 1 czerwca - 175 zł
----------------------------------
Razem 340 zł

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kana napisał(a):
Na forum amstaffa padlo zapytanie o jej wielkość.

Hmm... to bardzo proporcjonalnie zbudowana panienka (jak widac na zdjeciach zreszta). Wielkosc - odpowiednia moim zdaniem jak na pit bullke... Ani za mala ani za duza. Nie jest to staffiko-ast jak Piczka Agi albo mikrusek jak moja Figa. Mysle, ze blizej jej do Mii, ktora jest sporym psem. Jesli prawidlowo okreslono jej wiek na rok, to ona jeszcze urosnie - pamietam, jak moja Mia wygladala w wieku 1 roku, jak jakis chudy astek z dlugimi lapami, a w ciagu drugiego roku przybierala na wadze i na rozmiarach, tak samo moze byc z ta astka, wiec moze byc jeszcze wieksza za rok.

Posted

Juz nie moge sie doczekac wizyty 5 marca i wiekszej liczby informacji o sunieczce, wtedy bedzie mozna jej zrobic porzadne ogloszenia. Tak samo reszcie ASTkow, heh nie wiem jak ja ogarne te liczbe ASTkow jaka w Ponaniu maja...

• 2 weeks later...
Posted

Niestety w wyniku choroby mojego pracownika, ktorego musialam zastepowac, moja wizyta w schronie musiala poczekac, w tym tygodniu mam nieco do zalatwienia, ale mam nadzieje, ze uda sie jeszcze schronisko wcisnac... Tam jest tylko pieknych astow...

• 2 weeks later...
Posted

snuszakk mowila, ze nie widzialy tej rudej sunki w schronisku...Mozliwe, ze jest na kwarantannie, gdzie nie wchodzily dziewczyny... Trzeba bedzie poprosic schronisko o mozliwosc wejscia tam i dowiedziec sie czego trzeba. Musze to jakims cudem wcisnac w swoj grafik...

• 2 weeks later...
Posted

w schronie jej nie ma. dziś znów obeszłam wszystko tylko zapomniałam zapytać:( eh..są za to 3 nowe bullowate w tym jeden młody czarny chłopak, fajny przytulak ale chudy jak szkielecik:( może ktoś od bullowatych pomoże?

Posted

marta23t napisał(a):
w schronie jej nie ma. dziś znów obeszłam wszystko tylko zapomniałam zapytać:( eh..są za to 3 nowe bullowate w tym jeden młody czarny chłopak, fajny przytulak ale chudy jak szkielecik:( może ktoś od bullowatych pomoże?

pewnie bruno od weroni :(