przeszlus Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Witam Założyłem ten topik aby ci co uprawiają/li jakieś sporty z psami wkleili zdjęcia z treningów lub zawodów. Bardzo mnie ciekawi który sport jest najpopularniejszy:) Quote
lilk_a Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 to ja wkleję pierwsza :) to nasza zakręcona na bieganie Fiśka Quote
Baski_Kropka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Co do popularności sportów.. jeśli wkleiłaś to w zaprzęgach...to wydaje mi się że każda i zaprzęgi i canni cros i bikejoring ;P Tośmy są my zeszłego roku na zawodach :) A tośmy są my już tego roku :P Pozdrawiam! Quote
Baski_Kropka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No nie powiem, po starcie na wysokiej chociaż miejsce słabe, obrosłam w piórka :D W październiku dopiero kolejne zawody, ale będzie cudnie :D Quote
Grześ Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Przecież temat dotyczy BJ. Następne zawody w maju. Quote
Baski_Kropka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Grześ o ile potrafię czytać dobrze, to temat brzmi "Galeria sportów z psem" :diabloti: Więc być może właściciel wątku miał problem z umieszczeniem we właściwej kategorii, ale temat nie brzmi "Galeria sportu BJ" :shake: Co do zawodów w BJ faktycznie w maju rozpoczyna się cały cykl BJ Poland. Ale my się raczej nie wybieramy startować...W listopadzie dla nas najbliższe w Koszęcinie, potem może Zabajka, no i Kęc-Koźle... a co potem to kto wie... Ale widzę że Tychy się kłaniają :D Kim ty to jesteś ;> :D Ah zresztą nie było pytania...tyś jest ten co tak głośno chrapie :D Czy się mylę ;P Quote
przeszlus Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Wiem w złym dziale:):):) Ale odpowiedniego nie znalazłem Quote
Recommended Posts