Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: [quote name='piotrjan']

:Dog_run: :p :p :p :buzi:

Maleństwo jest rzeczywiście śliczne :loveu:
Naprawdę jest z czego sie cieszyc:lol:
Gratki i powodzenia :multi:

Posted

Savannah napisał(a):
piotrjan - nie ma takiego slowa by wlasciwie okreslic takie piekne zwierze:loveu:

Jest . Choć są to dwa słowa : Winterfrost's Exlusive .

Posted

Kolejne fotki z wyprawy nad jezioro. Kąpiel, wykopany dołek, kostka... to jest to co Lupo lubi najbardziej...

Posted

zazdroszcze tego lasku, mój jak chciał upolować kotka to zaraz jakaś włoszka zaczeła krzyczeć.
a oto portret mojego bąbla z nad morza

Posted

[quote name='Alcazar']zazdroszcze tego lasku, mój jak chciał upolować kotka to zaraz jakaś włoszka zaczeła krzyczeć.
a oto portret mojego bąbla z nad morza

Zdjęcie było by suer jak by było więcej widać. Może spróbój wklejać wieksze fotki. Btw. Alcazar przepiękny ;d, od poczatku sledze Wasze fotki :loveu:

Posted

takie mi wyszło, musze pstrykać mu szybko fotki bo ta mała pchełka nieusiedzi długo w jednej pozycji
na foto blogu wkleiłam większe zdjęcia

Posted

jasne ze pieknusi on jest;D
Chicken portreciki super ,szczegolnie te na piachu jak biegnie hmn....ten pył za nim.....rewelacja:]

Posted

To ja pokażę Carmen i Olcie które sa u mnie na DT. Suki są ze schroniska i obie zostały wysterylizowane. Są do wydania. szukają odpowiedzialnego domu.Shot at 2007-07-10Shot at 2007-07-10

Posted

chicken napisał(a):
Dzis moj brzydal upolowal kota w lesie :roll: Mam nadzieje, ze szybko go zabila... Odezwala sie w niej haszcza natura

Moje husky -z wyjątkiem wilczastej suki- tolerują koty, w domu mamy persa:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...