LOCZEK Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Dla piesków z pewnością lepsze to niż RING.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] :Dog_run::Dog_run::Dog_run: SUPER![/FONT]
galadria Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ................teraz bardziej rodzinnie:loveu: SECRET STAR & SPECIAL ONE ........of Wolf Point
piotrjan Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Portret wspólny , suni i jej pana ( ładniejszego z tej dwójki widać bardziej )
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a coz to za piekne oczeta ????:loveu: to oczywiscie PIEKNA Winterfrost's EXCLUSIVE Piotra Jana :bigcool::Rose:
nordic blue Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A TO MOJE SŁONECZKA, CÓRECZKA Z TATUSIEM (LATRANS ALL FOR YOU I EXPLORER'S TRADE MARK);)
nordic blue Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a teraz coś dla Tereni:loveu: WICHITA GIRL ESKIMOSKI DOMEK
piotrjan Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 nordic blue napisał(a):A TO MOJE SŁONECZKA CUDEŃKA !!!
LOCZEK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='piotrjan']CUDEŃKA !!! ...oj prawda-wyglądają ślicznie!
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hihi, poczekaj Piotrze na mała Rudziache Agnieszki :) :loveu: Wszystkie fotki mojego autorstwa co widac:lol: Piotrze masz przynajmniej porownanie czy jak robie fotki innym psom to tez mi wychodzi tak jak z Zoreczka:loveu: .... tu dziekuje Asiaczkowi za pozyczenie aparatu!
jolka11 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Savannah']Hihi, poczekaj Piotrze na mała Rudziache Agnieszki :) :loveu: Wszystkie fotki mojego autorstwa co widac:lol: Piotrze masz przynajmniej porownanie czy jak robie fotki innym psom to tez mi wychodzi tak jak z Zoreczka:loveu: .... tu dziekuje Asiaczkowi za pozyczenie aparatu! Lidziu ,jak robisz objazdówkę z aparatem ,to może zawitasz do mnie ? Przydałyby mi się takie fotki moich psiaczków .:lol:
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jolka11 napisał(a):Lidziu ,jak robisz objazdówkę z aparatem ,to może zawitasz do mnie ? Przydałyby mi się takie fotki moich psiaczków .:lol: Jolu termin wystawy w Poznaniu Ci odpowiada? Bede i ja i Asiaczkowy aparat. Na zapisy:lol:.. mam juz pare psow do obfocenia, ale dla Ciebie zawsze znajde czas! To jak... umowione? oczywiscie nie w hali, tylko na zewnatrz wyjdziemy...
jolka11 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Savannah napisał(a):Jolu termin wystawy w Poznaniu Ci odpowiada? Bede i ja i Asiaczkowy aparat. Na zapisy:lol:.. mam juz pare psow do obfocenia, ale dla Ciebie zawsze znajde czas! To jak... umowione? oczywiscie nie w hali, tylko na zewnatrz wyjdziemy... Ha ,ha Poznań to strasznie daleko . Nic z tego :placz:w tym roku. Ja ta wole swoje podwórko :lol:
piotrjan Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Savannah zdjęcia robisz super !!! Czyli Winterfrost's EXLUSIVE w pięknym wydaniu Savannah !
guina Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Savannah zdjęcia robisz super !!! Co najwyżej bardzo dobre :) Do super to im jeszcze troche brakuje :)
Nitor-Nivalis Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Zoreczka :) i psiaczki Agi - czadowe :loveu: w wydaniu Lidki są wspaniałe i jak najbardziej super :) bardzo lubię takie zdjęcia.
Kida Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Mi też się bardzo zdjęcia podobają :loveu: no i psiaki :cool3: PiotrJan- Twoja Zorka rośnie i robi się groźna... :cool3: dla innych wystawców, oczywiście ;) ... i te portreciki :p Nordic Blue- Bingo i Greta :loveu: A Wichita Girl też super :multi: :)
Recommended Posts