Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mortikia napisał(a):
Moje husky -z wyjątkiem wilczastej suki- tolerują koty, w domu mamy persa:loveu:

Moja sunia napewno tez by lubila gdyby jakis z nia mieszkal.
Z obserwacji moge powiedziec, ze ona nic nie zrobi kotu kiedy ten przed nia nie ucieka. Wtedy nie wie co to jest i obcodzi ostroznie najezona, ale jak zacznie uciekac to niestety :roll:
Musze powiedziec, ze ona widziala kota w mieszkaniu znajomej i nawet go powachala-wtedy nie miala na niego ochoty bo przed nia nie uciekal :shake:

Posted

byliśmy kiedyś u mojej ciotki, ta ma kota który zachowuje się jak pies nawet listonosz boi się podejść do płotu. moja soncia chciała go powąchać a ten jak się na nią rzucił całe szczęście że mąż miał plastikową butelkę i w pore zasłonił nią sonię, bo pazury kota wbiły się w butelke.

Posted

[quote name='Florka_xyz']Piotr Twoje malenstwo jest CUDOWNE :loveu: :loveu: :loveu:
Kolejny raz napisze ze to slowo to za malo powiedziane by odpowiednio nazwac TAKIE zwierze:loveu:;)

Posted

Moze za malo powiedziane ale mozna to wyrazic na wystawie jak ja spotakmy mizaniem po brzuszku i robieniu jej zdjec w koncu to jest malenstwo na pierwsze strony gazet :loveu:

Posted

Savannah napisał(a):
ciekawe kto zrobil te zdjecia:evil_lol::cool3:

..... dwie urocze poznanianki
jedna pstrykała , druga ustawiała .
..... dzięki !!!

Posted

[quote name='NigdyNigdy']
P.S. Ja tam o urodzie pisać nie będę

.... ja też , odpowiem za to , tym wspaniałym zdjęciem Moniki .

( Moniko , zdjęcie cud , miód i maliny )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...