Jump to content
Dogomania

Szczeniaki w schornisku pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Zakladam ten watek gdyz moja mama wczoraj wieczorem znalazla szczeniaki na dworze...ktos je porzucil...sa sliczneeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
niestety nie mogla ich zatrzymac nawet na doemk tymczasowy ze wzgledu na Maxa,ktorego ma na domku tymczasowym oraz kotka..naszego domowniaka...
w schornisku nie maja szans szczeniaki...
PROSZE O POMOC W OFIAROWANIU DOMKU TYMCZASOWEGO!!!!:-(:-(:-(:-(

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki xmatrix...ja juz pisze gdzie sie da..moze akurat ktos sie zlituje i na jakis czas je wezmie....sa sliczne wiec domek by sie znalazl predko....
tylko kto je wezmie???????:-(((((((((
xmatrix..nie wiesz czy udalo by sie komus zrobic im fotki?????

Posted

kolo 13_14stej bede rozmawiala z moja mama i zaraz wszystko napisze..jak wygladaja itd...wiem,ze jesden byl rudasek...sa 2 lub 3:-(
napisze zaraz po 13-14stej.......
ja tez juz rozsylam gdzie sie da

Posted

juz wszytsko pisze:-(
psy ktos wrzucil do windy....jezdzily tak biedne w kartonie i ktos uslyszal ich plakanie.....
zadzwonili do mojej mamy gdyz wiedza,ze ona pomaga psiakom....
maja kolo 2 miesiecy....sa dwa...jasne miodowe..kolor taki rudawo zloty wpadajacy w miod......

Posted

podnoszę bo pilne!!

nie wiem czy Demi będzie miała jutro czas na nie
ale zapytam ją czy będąc w schronie mogłaby do nich zajrzeć i im ogłoszenia porobić
nie wiadomo też jak ich stan zdrowia..

Posted

Na prawdę tak źle jest w schronie ze szczeniakami?

Jak ja byłam to jakaś pani próbowała ubłagać p. Lidkę by wydała jej szczeniaka wcześniej, a podobno chętnych jest mnóstwo. Gdzie jest prawda?

Posted

Wiadomo, że maluchom najlepiej byłoby w domu, ale u nas w schronie nie mają źle. Maja ciepło, mają co jeść, mają opiekę weterynaryjną i na prawdę bardzo szybko znajdują domy. Jedynie co nie jest fajne to, to że nie możemy spotem sprawidzic do kogo poszły. Przed nami weekend myślę ze po weekendzieich już nie będzie :) Nie ma się co martwic! Gorzej jak dorosły pies lub podrostek trafia do schronu, ale brzdące przeważnie szybko znajdują domki.

Edit: Przeczytałam na spacerowym, że jakieś miały parwo... to już gorzej :(

Posted

no wlasnie....jak ma byc dobrze jak panuje parwo????????????????zreszta sama czytalas co pisala ULV??wziela 3 szczeniaki i dwa umraly na parwo a trzeci walczy o zycie...........
zdjec niestety nie mamy..moja mama nie zdarzyla trzasnac...
wiem,ze sa naprawde sliczne....moja mama nawet sie zastanawiala czy nie jakies rasowe....
byly strasznie przestraszone.....sa koloru miodowego wpadajace w rudy...
czy ktos pomoze?????udalo sie cos dowiedziec??????

Posted

zreszta sama pisalas na watku spacerowym:
Gorzej, że tam dość dużo szczeniaków siedzi! 2 astowe zasmarkańce, 3 dzikie przywiezione 3 dni temu jakoś, 1, 1, 2 a'la collie, 1 duży leczony i 1 starszawy dzieciuch.

prosze jezeli ktos cos pomoze..ja moge placic za jedzenie dla tych maluchow..gdyby tylko ktos je na jakis czas stamtad wzial???.........

Posted

Kamila_s napisał(a):
tak Koperel...to te......widzialas je???
sa jeszcze???jak sie czuja???
nie da sie zrobic im zdjec??????

Jak byłam wtedy to pewnie, że się dało zrobić foty, ale skąd miałam wiedzieć, że to akurat te szczeniaki? ;)

Od tamtej pory nie byłam w schronie, więc podejrzewam, że już zostały adoptowane- ciekawe tylko w jakim stanie.... :(