panbazyl Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jeszcze na stronach kennel klubu Macedonii nie ma spisu sędziów i planów tej wystawy, ale na stronach FCI jest zgłoszona, więc wzorem lat ubiegłych chcemy jechać! Z Lublina organizowany jest bus na 2xcacib do Ochridu w Macedonii www.ksm.org.mk Info na mailu anramora@op.pl Quote
J.G Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jadę po MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT i wszystkim polecam to jest prześliczny kraj mi osobiści bardzo się tam podoba. Quote
panbazyl Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 to zdjęcie zrobiłam w ubiegłym roku w Ochridzie właśnie. J.G. a powiedz mi od jakiego wieku można młodzieżowy robić???? Pytanie moze i śmieszne dla większości, ale ja zaczęłam swojego psa wystawiać jak miał 3 lata i dużo nas ominęło wcześniej.... Teraz mam młodego i też myślę nad młodzieżowymi, tyle, ze mój młody jeszcze w pampersach.... Quote
J.G Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='panbazyl'] to zdjęcie zrobiłam w ubiegłym roku w Ochridzie właśnie. J.G. a powiedz mi od jakiego wieku można młodzieżowy robić???? Pytanie moze i śmieszne dla większości, ale ja zaczęłam swojego psa wystawiać jak miał 3 lata i dużo nas ominęło wcześniej.... Teraz mam młodego i też myślę nad młodzieżowymi, tyle, ze mój młody jeszcze w pampersach.... Klasa młodzieży jest od 9 do 18miesięcy. Quote
panbazyl Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 o dzięki!!!! Bo ja zaczęłam od dorosłych już.... a to widoczek z jeziorem ochridzkim i Albanią w tle Quote
narisowa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 pan bazyl - jak zakładasz wątek o wystawie, podawaj linka do wystaw i jakieś info. o organizacji przejazdu - jest osobna zakładka - wspólne przejazdy. bo ludziska zagladają, a informacji jak nie mieli, tak nie mają ;) Quote
narisowa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='panbazyl']to zdjęcie zrobiłam w ubiegłym roku w Ochridzie właśnie....[/QUOTE] ujęcie super !!! pozazdrościć widoczków ... Quote
panbazyl Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 narisowa - już poprawione! dzieki za uwagę! a zdjęć mam duuużo z Ochridu i okolic, cudne miejsce! Quote
Recommended Posts