Tecia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 sorki przeoczyłam że na CACIB-ach było coś więcej :( stawka Cane Corso jest wieksza podaj mi maila to wysle Ci skan, bylo 30 szt. :) Quote
jo-jo Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tak myślałam że ten Rudzielec na BOGach to Twój Desperado Teciu, Gratulacje !!!! Czy moge się uśmiechnąć o stawke dogów niemieckich ? Rok temu na 9 zgłoszonych 5 przywieźliśmy my - Polacy, hihi Quote
Tecia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 jo-jo napisał(a):Tak myślałam że ten Rudzielec na BOGach to Twój Desperado Teciu, Gratulacje !!!! Czy moge się uśmiechnąć o stawke dogów niemieckich ? Rok temu na 9 zgłoszonych 5 przywieźliśmy my - Polacy, hihi Dzieki za gratki:) Dogów w tym roku bylo zgloszonych cale 5 ile bylo nei wiem ale widziec widzialam ze jakies byly:) i tak black: psy otwarta: Ice King Liberte champion: Argento Di Legindi i fawn ( nie kumam jaki to kolor) psy: championy: Aperol Von Kralstein Nixon-F Megaron Dell'Opiria suki: pośrednia: Apanatchi Von Kralstein tyle było dożków:) Quote
narisowa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Tecia napisał(a):czekolady nie było ani jednej:) dzięki za sprawdzenie :p Quote
J.G Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Tecia bardzo dziękuję za stawkę "pomków". Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Tecia dziekuje bardzo za stawke !!! Quote
aga616 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Tecia']sorki przeoczyłam że na CACIB-ach było coś więcej :( stawka Cane Corso jest wieksza podaj mi maila to wysle Ci skan, bylo 30 szt. :) benitocesarz@gmail.com dziękuje bardzo!! Quote
panbazyl Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 gratulacje dla zwycięzców!!!! Quote
cane corso Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów szczególnie pozdrawiam AGA616 której jestem bardzo wdzięczny za pomoc w sprawie katalogu Quote
aga616 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 cane corso napisał(a):Witam serdecznie wszystkich forumowiczów szczególnie pozdrawiam AGA616 której jestem bardzo wdzięczny za pomoc w sprawie katalogu nie ma problemu;)rozgość się i korzystaj z wiedzy forumowej:p Quote
panbazyl Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 cane corso napisał(a):Witam serdecznie wszystkich forumowiczów szczególnie pozdrawiam AGA616 której jestem bardzo wdzięczny za pomoc w sprawie katalogu o witaj! ciesze się że ktoś w końcu pomógł :) Quote
Yanni Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Czy ja mógłbym pięknie poprosić o stawkę mały munsterlander? Serdecznie dziekuję :) Quote
AiK Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ma Ktoś jeszcze katalog ? jeśli tak to poproszę stawkę chińskich grzywaczy :) Quote
ewaf Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Czy znajdzie sie jeszcze osoba która ma katalog z tych wystaw ? Chodzi mi o Border Collie, bardzo bym prosiła o stawke chociaż ilościową. Quote
mychaaaaa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ja prosiłabym o stawkę samoyedów z 2010r. Zastanawiamy się nad zgłoszeniem w 2011, ale nie wiem czy spora konkurencja :eviltong: Quote
Recommended Posts